Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno, prosím o vaše zkušenosti.
Jsem studujicí, opravdu neplánuji mít v blízkých letech dítě. Našla jsem si známost, byli jsme na pár drincích a nepoužili jsme ochranu. Ano, já vím, jsem hloupá a lituji toho. Nedošlo k ejakulaci do mě a říkal, že si dával pozor, no.. Viděli jsme se znova, ale to už bylo moc. Nedovolila jsem mu do mě vniknout podruhé (po jeho ejakulaci opět mimo-ne do mě), ale i přesto do mě vniknul. Hned po setkání jsem běžela pro pilulku po a plánuji se s ním už nevidět. Jen to předešlé bylo nezodpovědné, ale tohle byla poslední kapka
Sice se utřel, ale nedošel si na wc. Dle něho to takhle provozoval běžně a nikdy se nic nestalo. No, já nikdy podruhé do sebe nikoho jít prostě nenechala.
Ještě ke všemu jsem se dočetla, že po ovulaci už nezabere. Je možné že i přesto vytvoří pilulka ellaone nehostinné prostředí? Asi se těch 10 dní do mensez zbláznim nervy.
Děkuju moc za každý příspěvek.
@amy.91 píše:
Dobré ráno, prosím o vaše zkušenosti.
Jsem studujicí, opravdu neplánuji mít v blízkých letech dítě. Našla jsem si známost, byli jsme na pár drincích a nepoužili jsme ochranu. Ano, já vím, jsem hloupá a lituji toho. Nedošlo k ejakulaci do mě a říkal, že si dával pozor, no.. Viděli jsme se znova, ale to už bylo moc. Nedovolila jsem mu do mě vniknout podruhé (po jeho ejakulaci opět mimo-ne do mě), ale i přesto do mě vniknul. Hned po setkání jsem běžela pro pilulku po a plánuji se s ním už nevidět. Jen to předešlé bylo nezodpovědné, ale tohle byla poslední kapkaSice se utřel, ale nedošel si na wc. Dle něho to takhle provozoval běžně a nikdy se nic nestalo. No, já nikdy podruhé do sebe nikoho jít prostě nenechala.
Ještě ke všemu jsem se dočetla, že po ovulaci už nezabere. Je možné že i přesto vytvoří pilulka ellaone nehostinné prostředí? Asi se těch 10 dní do mensez zbláznim nervy.
Děkuju moc za každý příspěvek.
Není tohle náhodou klasifikace znásilnění? ![]()
@medvidka Popravdě mi po psychické stránce po tom není úplně nejlépe. Ještě s těmi nervy, že bych mohla otěhotnět. Řešit hlouběji nebo to nahlašovat nehodlám.. Nestojím se s cizími lidmi přetahovat o to, jestli se mi daný akt líbil nebo ne, jestli jsem nesouhlas vyjádřila dost jasně a brzo (asi víte, jak to s tímhle v našem státě je) Což jsem mimochodem udělala a vyjádřila normálně slovně cca 4× po jeho přemlouvání. Nevzal si mě násilím, sám za sebe si myslí, že je všechno ok. Já toho lituji. Teď už nic nenadělám. Můžu jenom doufat, že z toho nevznikne něco horšího-že neotěhotním.
Tehotenstvi je velmi velmi nepravděpodobné. Spis z toho muze byt nejaka fujky pohlavni choroba. A toho lumpa bych konfrontovala s tim, že to, co udělal, víceméně splňuje klasifikaci znásilnění, a že to fakt není ok. No za pár. mesicu si pro. sichr dojdi na HIV test, ať máš jistotu, že dobrý, a příště min pij