Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem v 6tt na kontrolu jdu až 21.1., ale včera bez bolesti či křeče ze mě vypadl červený kus tkáně s troškou krve, dále nekrvácím a nic mě nebolí.
Mohl to být potrat? Nebo mám ještě šanci. Je mi 44 let.
Děkuji moc za jakoukoliv odpověď
Nezlob se ale ja byt na tvem miste uz bych byla vcera na pohotosti nebo dnes rano u meho gynekologa…
A ano, mohl to byt potrat, ale s jistotou ti to tu nikdo nerekneme…
Určitě je šance, že všechno dobře dopadne. Ale já bych raději zajela na pohotovost nebo zavolej svému gynekologovi a domluv se na kontrolu.
Mohl to byt potrat, jako ve 44
bych se nedivila ze se telo brani ![]()
Kdo ví, možné je cokoliv. 6tt je fakt začátek, ale divné že bez dalšího krvácení
nejlepší by byl opakovaný odběr krve jak roste hcg ![]()
Nemusi byt, mela jsem to. Muzes mit hematom, ktery jednorazove zakrvacel. Drzim palce. Dr. mi rikali, ze blba je jasna cervena a křeče. Urcite to bude dobre ![]()
Jj lepší by bylo kdyby tě viděl doktor já krvácela dost a nepotratila ale lepší zajít na gynekologii a budeš vědět víc
@Dragonsqueen píše:
Nezlob se ale ja byt na tvem miste uz bych byla vcera na pohotosti nebo dnes rano u meho gynekologa…
A ano, mohl to byt potrat, ale s jistotou ti to tu nikdo nerekneme…
A co by tam vyřešila?
@j.a.n.i1 píše:
A co by tam vyřešila?
Třeba to ze ji reknou jak na tom je? Co se deje v jejim tele? 🙈 🙈
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem v 6tt na kontrolu jdu až 21.1., ale včera bez bolesti či křeče ze mě vypadl červený kus tkáně s troškou krve, dále nekrvácím a nic mě nebolí.
@Anonymní píše:
Potrat bolí a jsou křeče jako při MS a trvá pár dnů, ale došla bych si k dr.
At to dobře dopadne… ![]()
@Dragonsqueen píše:
Třeba to ze ji reknou jak na tom je? Co se deje v jejim tele? 🙈 🙈
Myslis ze nic nevidi a at pocka, jak se to bude dal?
@j.a.n.i1 píše:
Myslis ze nic nevidi a at pocka, jak se to bude dal?
Ja myslim ze nerozumim reci tveho kmene…pokud dochazi k potratu muzou ji jeste zkusit dat neco na udrzeni plodu. Pokud k potratu doslo, tak ji to minimalne sdeli, protoze to bude videt… ![]()
Může to být potrat, ale nemusí… v 9.tt jsem silně krvácela i s kusy a nakonec to byl jen hematom. Dostala jsem utrogestan a ascorutin. ![]()
@Dragonsqueen píše:
Ja myslim ze nerozumim reci tveho kmene…pokud dochazi k potratu muzou ji jeste zkusit dat neco na udrzeni plodu. Pokud k potratu doslo, tak ji to minimalne sdeli, protoze to bude videt…
A ja zas nerozumim tve neochvejne predstave, ze existuje neco na udrzeni, pripadne ze ji v tomhle tydnu reknou, ze doslo k potratu, proste ji maximalne reknou ze nic nevidi.