Možnost uhnizďování?

Anonymní
18.2.19 18:39

Možnost uhnizdovani?

Ahoj holky, mám dotaz. MS jsem měla od 3.2 -8.2. dnes ráno když jsem šla na WC jsem na papíře měla „krev“? Nemyslím si že to byla úplně řev ale spíš růžový výtok poté jsem myslela že mi z nějakého důvodu přišla MS ale na vložce jsem přes den měla tak tři kapky je možné že to je uhnizdovani? Ovulace byla minulý týden.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
18.2.19 18:51

Mas ovulaci hned po MS? Pokud ano, mas ji potvrzenou? Jestli spis nemas teprv ovulaci, to by bylo pravdepodobnejsi. A nekomu se tohle pri ovulaci deje. Ja s tim zkusenost nemam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 18:55

Mě se to právě při ovulaci nikdy nestalo… Ovulaci na sobě vždy poznám a mám to potvrzené testama. No uvidíme dneska se radši potulime aby jsme to zpecetili kdyby to byla ovu :andel:

• Citovat
  • Upravit
1699
18.2.19 18:56
@Anonymní píše:
Mě se to právě při ovulaci nikdy nestalo… Ovulaci na sobě vždy poznám a mám to potvrzené testama. No uvidíme dneska se radši potulime aby jsme to zpecetili kdyby to byla ovu :andel:

Tak jestli to vis jiste, zahnizdovani by to mohlo byt ;) vyckej do terminu ms a zkus test ;) meris bazalni teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
18.2.19 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. MS jsem měla od 3.2 -8.2. dnes ráno když jsem šla na WC jsem na papíře měla „krev“? Nemyslím si že to byla úplně řev ale spíš růžový výtok poté jsem myslela že mi z nějakého důvodu přišla MS ale na vložce jsem přes den měla tak tři kapky je možné že to je uhnizdovani? Ovulace byla minulý týden.

A ty víš přesně kdy nastala ovulace?
Já tohle mám když má přijít ovulace.
Nekrvácím, ale mám výtok a celkem dost mne bolí v podbřišku a vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
18.2.19 19:00
@Anonymní píše:
Mě se to právě při ovulaci nikdy nestalo… Ovulaci na sobě vždy poznám a mám to potvrzené testama. No uvidíme dneska se radši potulime aby jsme to zpecetili kdyby to byla ovu :andel:

Tak držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 19:05

@K.D.P. Bt nemerim

• Citovat
  • Upravit
1699
18.2.19 19:08
@Anonymní píše: