Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mas ovulaci hned po MS? Pokud ano, mas ji potvrzenou? Jestli spis nemas teprv ovulaci, to by bylo pravdepodobnejsi. A nekomu se tohle pri ovulaci deje. Ja s tim zkusenost nemam. ![]()
Mě se to právě při ovulaci nikdy nestalo… Ovulaci na sobě vždy poznám a mám to potvrzené testama. No uvidíme dneska se radši potulime aby jsme to zpecetili kdyby to byla ovu ![]()
@Anonymní píše:
Mě se to právě při ovulaci nikdy nestalo… Ovulaci na sobě vždy poznám a mám to potvrzené testama. No uvidíme dneska se radši potulime aby jsme to zpecetili kdyby to byla ovu
Tak jestli to vis jiste, zahnizdovani by to mohlo byt
vyckej do terminu ms a zkus test
meris bazalni teplotu?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. MS jsem měla od 3.2 -8.2. dnes ráno když jsem šla na WC jsem na papíře měla „krev“? Nemyslím si že to byla úplně řev ale spíš růžový výtok poté jsem myslela že mi z nějakého důvodu přišla MS ale na vložce jsem přes den měla tak tři kapky je možné že to je uhnizdovani? Ovulace byla minulý týden.
A ty víš přesně kdy nastala ovulace?
Já tohle mám když má přijít ovulace.
Nekrvácím, ale mám výtok a celkem dost mne bolí v podbřišku a vaječníky.
@Anonymní píše:
Mě se to právě při ovulaci nikdy nestalo… Ovulaci na sobě vždy poznám a mám to potvrzené testama. No uvidíme dneska se radši potulime aby jsme to zpecetili kdyby to byla ovu
Tak držím palce. ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. MS jsem měla od 3.2 -8.2. dnes ráno když jsem šla na WC jsem na papíře měla „krev“? Nemyslím si že to byla úplně řev ale spíš růžový výtok poté jsem myslela že mi z nějakého důvodu přišla MS ale na vložce jsem přes den měla tak tři kapky je možné že to je uhnizdovani? Ovulace byla minulý týden.