Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a já zase ze Zlončic a to je taky kousek
Máme za pár dní ročního chlapečka ![]()
@Tučňáčci My se budeme stěhovat do Baště někdy na podzim, tak nikdy nevím, do které skupiny se mám zařadit. Jsem mobilní a zvyklá celkem i dojíždět a ráda se seznámím.
@myshatko kdy čekáte přírůstek?
Nekdo Sluhy bohuzel jsem bez ŘP mam dve deti 2letou a 5letou
@Altair
Taky jsme mobilní
A bez auta ani ránu
A kolik máš dětí?
Ahoj holky, taky jsem z Líbeznic, mám dvouměsíční holčičku a budu ráda když se přidá někdo třeba na procházku s kočárkem ![]()
@Malá Opí Ahoj, no s prochazkama mi už dochází inspirace, chodivala jsem na Mratinku, ale v poslední době se pokaždé vrátím a na kole mám psí… Víš co.. Sama teda mám malého pejska ale uklizim po ni…
Jinak tak chodim po Libeznici, třeba kolem střediska, nebo zajdu do zahradnictví… No moc toho není…
Co ty?
@Prazandaa Hodně často chodím na Měšice a dneska jsem objevila cestu mezi polema do Hovorčovic. Byla jsem jen na kraji, tak nevím jak to vypadá dál… Jinak jsem chtěla vyrazit do Měšic k rybníku, ale tím, že to je docela dálka, tak jsem se bála abych nezmokla…
Jinak na Mratínku jsem šla jednou a přišlo mi, že to tam hrozně drncá a vyklepu z malé duši… došla jsem teda až do Měšic ke koním, ale řekla jsem, že tam už nee… a s psíma „pozdravama“ jsem byla docela překvapená jaký jsou lidi čuňata… :-/
Deticky mam dve holcinky viz foto 5,5roku a druha cerstve 2roky
@Tučňáčci Já mám zatím jenom jedno - klučíka 21 měsíců a na druhé se zatím rozmýšlím:), tak bychom mohli někdy někam vyrazit ne? Já to tam na té straně směr Líbeznice ještě moc neznám:)
Urcite moc rada ja prave moc taky ne bydlime tu chvilku a moc tu neni ani kam jit ve Sluhach primo neni vubec nic max prochazka k rybniku tak vetsinou chodime max do Mratína na hriste ze to spojime s prochazkou jinak je to tu s detma na prd jak tu nic neni a jeste jak tu nikoho nezname tak se priznam ze uz mi to zacina stvat ![]()
Ahoj holky, trošku OT, ale nevíte náhodou jestli někdo z těchto končin nežehlí prádlo (za penízky, samozřejmě)
? Nemáte nějaký kontakt?? Jsem z žehlení zoufalá a nedaří se mi najít nikoho… Někdo mi říkal, že prý v Měšicích, tak jsem volala do prádelny, jenže tam řeší jen velké prádlo, ne to běžné ![]()
Budu vděčná za každý kontakt ![]()
Ja delam uklidy domacnosti jako privydelek k materske a zehleni a jsem ze Sluh kdyby jste mela zajem
@Altair V LIbeznicich to na žádné dlouhe procházky moc neni, max. projít křížem krazem ulice. Ja jsem to zacala delat tak, ze se s malou sbalim a jedeme někam na cyklostezku/do Stromovky apod… ![]()