Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andreacech jé tak to by bylo super! Mohly bychom někdy v příštím týdnu? Nebo jak se Ti to hodí?
@andreacech, @MariMart Ahoj holky, tak co sešly jste se? U nás se ty nemoci pořád střídají
Ted' byli týden všichni zdraví, ale dva dny jsem byla v práci a pak jsem měla nějaké vyřizování, tak jsem ani nepsala. No a včera se synovi opět spustila rýma a dneska i kašle ![]()
@monta Ahoj zatím nám to nevyšlo, protože zrovna začalo sněžit. Pokud vydrzi dnesni slunicko tak uz by to celkem slo:)
@MariMart @monta Ahoj, Viki byla taky nemocna a jeste trosku ji tece z nosu. Ale pokud by vydrzelo pocasi tak muzeme ![]()
@MariMart, @andreacech Jak jste na tom tento týden ve středu a nebo ve čtvrtek?
@andreacech píše:
@monta Ja muzu
Super.tak jak se domluvíme? ![]()
@MariMart @monta Ahoj holky, jak to vidite?
Venku je krasne, tak bysme mohli jit na detsky hriste a dat kavu. Krome ctvrtka muzu kdykoli
@andreacech Ahojky, já jsem celkem volná. Zítra má být úplně nádherně, tak co kdyby jsme to zkusily?
@MariMart @andreacech Ahoj holky, byla jsem ted' několik dní mimo Prahu, ale dneska pojedu pro Kubíka do školky, tak bysme pak mohli na hřiště. Máte dnes čas?
@monta @andreacech asi by to spis chtelo se domluvit 2-3 dny dopredu, aby jsme si to vsechny precetly a mohly konecne vyrazit. Pokud se nic nedeje, muzu vsechny dny krome patku.
Ahoj maminky,
Koukam, ze trochu starsi diskuze, ale zkousim… z kapacitnich důvodů hledame nové bydleni v domku panelákový byt téměř 6členné rodině přestává stačit
…a ted mame hezkou nabidku v Mratine…Trochu se toho ale bojím, tak hledám nějaké zkušenosti…jake to je se takhle sebrat z ruchu velkoměsta a dostupnosti všeho do 10 minut a odstehovat za prahu, kam z Prahy jezdi bus 2× denně… Za zkušenosti jakékoliv budu vděčná! ![]()
tak bud si jista, ze do Mratina jezdi z Letnan bus daleko vickrat nez dvakrat denne
, zkus dpp.cz a vyhledani spojeni… ![]()