Mratín, Měšice, Líbeznice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
9.10.15 17:16

Mratín

Ahoj holky, není tady nějaká maminka z Mratína. Debata je už rok stará. Bohužel tady nikoho neznám :-( Mám 7měs. Viktorku a rády bysme poznaly kamarádku nebo kamaráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 17:50

Ahojky sice nejsme z Mratina ale jsme ze Sluh a do Mratina chodime na hriste je to pesky max 15min tak chodim s detmi vzdy prochazkou a tez tu nezname ani nohu tak budem radi kdyz budes mit zajem Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.10.15 18:37

Hurááá :-D znám Sluhy. Bydleli sme tam cca rok. Určitě budeme mít zájem. Taky chodíme na hřiště, ale zatím jen dívat. Viki strašně baví sledovat děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 19:32

Ja mam tuhle diskuzi prave ve sledovani uz hodne dlouho jelikoz tu taky nikoho nezname a chcipl tu ve Sluhach pes tak budeme moc radi popravde uz mi to taky chybi mit tu nejakou kamaradku mame i podobne stary ditko malemu bude 5mes jen ja uz mam deticky tri tak snad se nas nezaleknes :D nejstarsi holce je 7let a mladsi 3,5roku nemas nahodou skype facebook nebo neco pro lepsi komunikaci popravde se tu v tech diskuzich moc neorientuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.10.15 20:02

Jejda 3? to si neumím představit :-D Mám fb. Napiš mi jméno a najdu tě. Tady to taky moc nežije. Sice potkávám na hřišti maminky ale moc se bavit nechtějí :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.15 15:48

Jsem na fc pod prezdivkou Martina Matekri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
12.10.15 22:42

Ahoj holky, snad nevadí když se přidám. Já jsem z Bašti. Bydlíme tu teprve pár měsíců a zatím jsem tu spřízněnou duši nepotkala. Mám teď čerstvě 10ti měsíční holčičku a 3,5 letýho klučinu a ráda někoho z blízkého okolí poznám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.10.15 19:08

Nn nevadí :-) To je kousek. Jen nemám auto, ale to nějak vymyslíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.10.15 19:24

@Muchomurkapz @MariMart @andreacech ahoj dievčatá, ja bývam v Zloníne. Najbližšie mám asi Bašť :) Mám malého syna /2,5r/ a už vačšiu dceru. Malý chodí do Mratína do školky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.10.15 19:28

A kam chodí do školky? Do té soukromé? :-) Ani jsem nečekala, že se někdo ozve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.10.15 19:32

@andreacech ano, chodí do Filipínka :) Teraz je teda chorý, ale inak ho tam dávam zatiaľ 2× do týždňa, takže do Mratína jazdím :) Auto mám, takže som schopná prísť kamkoľvek :)V Zloníne sice máme výborných susedov, ale nie je tu moc kam ísť, takže občasný výjazd do civilizácie je vítaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.10.15 08:32

Ahoj holky, já jsem taky pojízdná, akorát to tu moc ještě neznám, krom vycházkové trasy do Líbeznic. Starší dítko mám taky ve školce, ale dostali jsme se do státní u nás v obci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.10.15 20:34

@zuzineckah Tak až bude malý zdravý a budete mít cestu ozvěte se ;-) bydlíme kousek od školky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.10.15 20:39

@MariMart Bášť taky není daleko. Domluvíme se, můžu si půjčit auto od tchyně :-) Ani sem nevěřila, že se někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 10:16

Tez tu rada kohokoli poznam jen nemam ŘP tak je to s cestovanim tady po okoli trosku problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová