Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, není tady nějaká maminka z Mratína. Debata je už rok stará. Bohužel tady nikoho neznám
Mám 7měs. Viktorku a rády bysme poznaly kamarádku nebo kamaráda ![]()
Ahojky sice nejsme z Mratina ale jsme ze Sluh a do Mratina chodime na hriste je to pesky max 15min tak chodim s detmi vzdy prochazkou a tez tu nezname ani nohu tak budem radi kdyz budes mit zajem Martina
Hurááá
znám Sluhy. Bydleli sme tam cca rok. Určitě budeme mít zájem. Taky chodíme na hřiště, ale zatím jen dívat. Viki strašně baví sledovat děti.
Ja mam tuhle diskuzi prave ve sledovani uz hodne dlouho jelikoz tu taky nikoho nezname a chcipl tu ve Sluhach pes tak budeme moc radi popravde uz mi to taky chybi mit tu nejakou kamaradku mame i podobne stary ditko malemu bude 5mes jen ja uz mam deticky tri tak snad se nas nezaleknes
nejstarsi holce je 7let a mladsi 3,5roku nemas nahodou skype facebook nebo neco pro lepsi komunikaci popravde se tu v tech diskuzich moc neorientuju
Jejda 3? to si neumím představit
Mám fb. Napiš mi jméno a najdu tě. Tady to taky moc nežije. Sice potkávám na hřišti maminky ale moc se bavit nechtějí :-/
Ahoj holky, snad nevadí když se přidám. Já jsem z Bašti. Bydlíme tu teprve pár měsíců a zatím jsem tu spřízněnou duši nepotkala. Mám teď čerstvě 10ti měsíční holčičku a 3,5 letýho klučinu a ráda někoho z blízkého okolí poznám:)
Nn nevadí
To je kousek. Jen nemám auto, ale to nějak vymyslíme ![]()
@Muchomurkapz @MariMart @andreacech ahoj dievčatá, ja bývam v Zloníne. Najbližšie mám asi Bašť
Mám malého syna /2,5r/ a už vačšiu dceru. Malý chodí do Mratína do školky ![]()
A kam chodí do školky? Do té soukromé?
Ani jsem nečekala, že se někdo ozve ![]()
@andreacech ano, chodí do Filipínka
Teraz je teda chorý, ale inak ho tam dávam zatiaľ 2× do týždňa, takže do Mratína jazdím
Auto mám, takže som schopná prísť kamkoľvek
V Zloníne sice máme výborných susedov, ale nie je tu moc kam ísť, takže občasný výjazd do civilizácie je vítaný ![]()
Ahoj holky, já jsem taky pojízdná, akorát to tu moc ještě neznám, krom vycházkové trasy do Líbeznic. Starší dítko mám taky ve školce, ale dostali jsme se do státní u nás v obci.
@zuzineckah Tak až bude malý zdravý a budete mít cestu ozvěte se
bydlíme kousek od školky ![]()
@MariMart Bášť taky není daleko. Domluvíme se, můžu si půjčit auto od tchyně
Ani sem nevěřila, že se někdo ozve.
Tez tu rada kohokoli poznam jen nemam ŘP tak je to s cestovanim tady po okoli trosku problem