Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dala jsem si dopředu nějaké novoroční předsevzetí, že konečně najdu spřízněnou duši ať se tu pořád nepoflakuju sama a tady to nějak zmlklo. Tak co najde se po okolí nějaká správná mamka?
Ahoj holky, zatím v Mratíně nebydlime, ale stavíme tam dům a syn tam chodí do školky. Momentalně bydlíme v Čakovicích, ale jsem pojízdná ![]()
@monta no tak Čakovice jsou kousek to by nebyl problém! Já jsem taky pojízdná. Kdybys někdy chtěla vyrazit ven tak písni třeba SZ!
@MariMart Můžeme se sejít klidně v Mratíně, stejně tam jezdím do školky. Jsme teď na pár dní mimo Prahu, ale potom se ozvu ![]()
@andreacech to víš, že jo. Čím víc, tím líp! Já se teda přiznám, že tu ted moc nebudu. Odkud seš?
Nevadi. Az tady budete ozvete se. Bydlime u posty
Budu rada ze tady nekoho poznam.
@andreacech @MariMart Ahoj holky, jak jste na tom ted' v pondělí, nebo v úterý?
@monta nechci se vymlouvat, ale mám zkouškový. Budu k dispozici tak do 14 dnů:) Je to fakt peklo!
@andreacech Středa by vlastně taky šla. V kolik hodin?
@MariMart Ok,dej pak vědět ![]()
@monta Moc se omlouvam, ale zitra nemuzeme. Uplne sem zapomnela, ze mame jit s Viki kontroly. Slo by to v patek? To muzem kdykoli ![]()
@andreacech V pátek zas nemůžu já. Syn do školky nejde, tak do Mratína nepojedu, ale příští týden zatím můžu kdykoliv ![]()
Ahoj holky, tak jsem po delší době zase tu! Zkoušky dopadly dobře tak můžem někam vyrazit?