Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu některá maminka, nebo těhulka..:)
Já jsem z Miškovic.To sice není Mratín, ale je to skoro vedle.
Ahojky holky,
ja jsem to zkusila, pac se tu citim kapanek osamele, byla jsem zvykla na Prahu a nejak si nemuzu porad zvyknout
Miskovice znam, pres ty jezdime do Prahy…:) Ty jsou opravdu kousicek..:)
Stano koukam, ze jsi maminka i tehulka..:) Tak to budeme mit deticky kousicek od sebe..:))))
Terošku,
já jsem taky přistěhovalec z Prahy na pražských Vinohradech jsem žila 30let od narození.
Soudim,že jsi mladičká,to já už mám dětinky 12let dcera,syn 9let,malou Emu 2,5roku a teď čekám každou chvilkou Žofinku.Starší děti chodí do školy do Prahy a tak jsem v Praze poměrně často,skoro každý den.
Je to veliká změna,chápu,ještě že je tu net.
![]()
Nafteto-Miškovice jsou vážně za rohem,synův spolužák tam je často u babičky a dědečka,sem tam , tam za nima dojedeme. ![]()
Mno je mi 30, jestli to znamena mladicka..:) tak to beru..:)
Ja pochazim z Prahy 8, v Bohnicich, sice ne centrum, ale Prahu jsem si uzivala plnymi dousky.:) ted jsem tu kapanek ztracena…Prestehovala jsem se sem za pritelem a hnedle otehotnela, takze jsem se ani nemela moznost seznamit, koukala jsem ze je tu hodne akci..:)
Teeeda ty jsi zaslouzila maminka:)
ahoj Teruško, ještě hledáš nějakou kámošku? Nejsem si ce z ani jednoho města co tu píšeš ale jsem 10 km od Mratína
Ještě jsem chtěla napsat že mám jedno mimčo a jsem taky přistěhovalec z Prahy ![]()
Ahoj, jsou to Ovčáry, promin že píšu jako anonym, ale už jsem se kdysi zaregistrovávala ale nevím už ani jméno a heslo a nechci se tím zabývat ![]()
nemáš skype?
Ahojky holky jsem mamina 30let a mam dve holciny 5let a 18mes a pristehovali jsme se do Sluh a vubec nikoho tu nezname tak budeme radi kdyz se nekdo ozve? Martina a holky ![]()
Ahoj holky,
Je tu někdo z Libeznic, jsme tu noví a nikoho neznáme. Máme holčičku 8 měsíců.
Děkuji za odpovědi
@Prazandaa Ahojky, koukám, že tahle diskuze je už pár let, ale trochu mrtvá… Já jsem ze Zlonína, tudíž kousíček od Líb. Za měsíc mám termín porodu ![]()