Mratín, Měšice, Líbeznice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
25.2.16 18:17

@MariMart Ja s Viktorkou muzu :) @monta Ma nemocnyho klucika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.2.16 20:14

@andreacech jé tak to by bylo super! Mohly bychom někdy v příštím týdnu? Nebo jak se Ti to hodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.3.16 22:29

@andreacech, @MariMart Ahoj holky, tak co sešly jste se? U nás se ty nemoci pořád střídají :( Ted' byli týden všichni zdraví, ale dva dny jsem byla v práci a pak jsem měla nějaké vyřizování, tak jsem ani nepsala. No a včera se synovi opět spustila rýma a dneska i kašle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.3.16 16:21

@monta Ahoj zatím nám to nevyšlo, protože zrovna začalo sněžit. Pokud vydrzi dnesni slunicko tak uz by to celkem slo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.3.16 21:29

@MariMart @monta Ahoj, Viki byla taky nemocna a jeste trosku ji tece z nosu. Ale pokud by vydrzelo pocasi tak muzeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
20.3.16 00:48

@MariMart, @andreacech Jak jste na tom tento týden ve středu a nebo ve čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.3.16 19:55

@monta Ja muzu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
21.3.16 00:00
@andreacech píše:
@monta Ja muzu :palec:

Super.tak jak se domluvíme? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.3.16 16:38

Já bych taky mohla, má být i celkem pěkně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.4.16 19:39

@MariMart @monta Ahoj holky, jak to vidite? ;) Venku je krasne, tak bysme mohli jit na detsky hriste a dat kavu. Krome ctvrtka muzu kdykoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.4.16 20:48

@andreacech Ahojky, já jsem celkem volná. Zítra má být úplně nádherně, tak co kdyby jsme to zkusily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.4.16 12:16

@MariMart @andreacech Ahoj holky, byla jsem ted' několik dní mimo Prahu, ale dneska pojedu pro Kubíka do školky, tak bysme pak mohli na hřiště. Máte dnes čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
7.4.16 08:20

@monta @andreacech asi by to spis chtelo se domluvit 2-3 dny dopredu, aby jsme si to vsechny precetly a mohly konecne vyrazit. Pokud se nic nedeje, muzu vsechny dny krome patku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.12.16 13:10

Jak se zije Pražským v Mratíně?

Ahoj maminky,
Koukam, ze trochu starsi diskuze, ale zkousim… z kapacitnich důvodů hledame nové bydleni v domku panelákový byt téměř 6členné rodině přestává stačit :mrgreen:…a ted mame hezkou nabidku v Mratine…Trochu se toho ale bojím, tak hledám nějaké zkušenosti…jake to je se takhle sebrat z ruchu velkoměsta a dostupnosti všeho do 10 minut a odstehovat za prahu, kam z Prahy jezdi bus 2× denně… Za zkušenosti jakékoliv budu vděčná! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.12.16 14:02

@lucaz

tak bud si jista, ze do Mratina jezdi z Letnan bus daleko vickrat nez dvakrat denne 8o, zkus dpp.cz a vyhledani spojeni… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová