Mravenčení, snížená citlivost - strach

Anonymní
20.6.24 17:47

Mravenčení, snížená citlivost - strach

Dobrý den,

začalo to migrénou s aurou - podle orientačního vyšetření na neurologii, oční vyšetření v pořádku. Jak jsem si ale o tom něco zjišťovala, narazila jsem na roztroušenou sklerózu a další šílené diagnózy. O něco později se přidalo špatné cítění v konečcích prstů a mravenčení dlaní a prstů a plosek nohou. Jsem z toho už úplně vyřízená a nevím, co je všechno možné vyvolat psychikou. To mravenčení asi ano, ale ta snížená citlivost v prstech? Měl jste někdo něco podobného a byl to třeba jen nedostatek vitamínů? Dlouho jsem byla na dietě kvůli kojení, skoro 2 roky. Nejedla jsem mléčné výrobky, vejce.. Bojím se, že je to něco vážného. Na neurologii jsem objednaná. Mám i úzkostnou poruchu, která celé situaci vůbec neprospívá..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
20.6.24 18:06

Tetanie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
20.6.24 20:57

Zkus Neuromedic, ber 2× denně, do 14 dnů by mělo brnění přestat. Aspoň to pomohlo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
20.6.24 23:51

B12 tohle umí delat, vyskytuje se hlavně v bilkovinove stravě. Tou dietou se mohla zasoba tohoto vitamínu zmenšit.

• Citovat
  • Upravit
15430
21.6.24 07:01

Mám toto brnění a ztrátu citlivosti v jedné noze, ta necitlivost mi kdysi dávno začala na stehně, teď je to ploska nohy a necítím dobře asi 3 prsty, tak jsem se bála RS. Po EMG vyšetření mi zjistili polyneuropatii, která může být prý dědičná nebo získaná - málo vitamínů, cukrovka, štítná žláza, alkohol atd. U mě to nejspíš způsobila ta štítná žláza, i když ji mám asi 20 let pod kontrolou a vše v pořádku. Ale tu RS mi nikdo nevyšetřil, byla jsem u dvou neurologů a na MR mě neposlali. Tak držím pěsti :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
21.6.24 07:02

Jo a beru na to vysoké dávky vitamínu B - Revitanerv strong.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 15:33
@Anonymní píše: Více

Ahoj, neboj, mám to samé, jednou mi brni noha, pak ruka, pak ploska nohy, pak cítím jakoby mi někdo na patu dál kostku ledu a podobně chuťovky. Pak jsem někde v diskuzi četla, že někdo doporučil Aneurox, tak jsem ho koupila a zabral opravdu docela rychle. Nekdo tu píše Neuromedic, jiný zase Revitanerv, myslím, že to bude na stejný princip. Normalni Bkomplex mi na to nezabíralo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex