Mražené kuřecí stripsy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
28.8.18 14:24

@lilith1 no z mikrovlnky to musí být fakt lahoda :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
28.8.18 14:28

Dělám v troubě na pečícím papíře bez oleje, ale můžeš jakkoliv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
28.8.18 14:30
@Kriss Tina píše:
@lilith1 no z mikrovlnky to musí být fakt lahoda :zed: :lol:

Proc, jsou predsmazene a obalene jako rizek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
28.8.18 14:34

@Janli nevím proč by je měla házet do odpadkového koše! :roll: Já je taky někdy dělám i dětem a nejradši to mají s hranolkama. Nevidím v tom nic špatného. Nemá to snad 5× do týdne, ne? ;) Ono to kupované krůtí maso dneska taky není žádná hitparáda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.18 14:39
@Katushka 7 píše:
@Janli nevím proč by je měla házet do odpadkového koše! :roll: Já je taky někdy dělám i dětem a nejradši to mají s hranolkama. Nevidím v tom nic špatného. Nemá to snad 5× do týdne, ne? ;)

A proč ze sebe dělat odpadkový koš, když se dá doma připravit chutná a relativně zdravá varianta? Polotovary nejím ani já, natož abych je dávala dětem. Mám je ráda, víš?

• Citovat
  • Upravit
263
28.8.18 14:44

@Janli představ si, že i já mám své děti ráda a rozhodně si nemyslím,že bych z nich dělala odpadkový koš, když jednou za čas mají takové jídlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.8.18 14:57

@Katushka 7 nevsimej si jich. Tady je každá dokonalá úžasná a perfektní. Ja mam třeba v mrazáku balík rybích prstu jakou rychlovku, když se někde zasekneme. Zřejmě by na mne měli zavolat socialku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.18 15:45
@Tichošlápek píše:
@Katushka 7 nevsimej si jich. Tady je každá dokonalá úžasná a perfektní. Ja mam třeba v mrazáku balík rybích prstu jakou rychlovku, když se někde zasekneme. Zřejmě by na mne měli zavolat socialku

Nejsem dokonalá, ani perfektní, ale nechápu tu potřebu tady shazovat každýho, co se snaží dělat věci líp než ostatní. A obhajovat polotovar…? Omlouvám se, že nejsem líná si to udělat doma a dát jako rychlovku do mrazáku.

• Citovat
  • Upravit
263
28.8.18 15:51

@Tichošlápek no mám to stejně, když se někde zdržíme, hodím na plech i s hranolkami a za 20minut můžou baštit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.8.18 15:53

@Janli to ty ji shazujes, když používáš argument, ze dětem to nedavas, protože je mas rada. Ještě s tím emotivním víš na konci. Jak kdyby ona byla nějaká nemilujici potvora kvůli par kouskum kureciho polotovaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
28.8.18 16:00

Pokud by byly z Vodňan, tak by do koše šly, to se jíst nedá. Od Czech Frost, jsou náhodou dobrý, dělám je na pánvi i v troubě. Někdy se to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.18 16:10

@Tichošlápek pokud někomu přijde normální se chlubit tím, že do dětí cpe průmyslový srajdy a pokoušet si to obhajovat u člověka, co se to snaží dělat líp :nevim: . Mám jí zatleskat?

• Citovat
  • Upravit
263
28.8.18 18:40

@Janli no myslím, že se z toho neotráví. :lol: jak říkám mají to výjimečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
29.8.18 06:14

Taky si myslím, že pro jednou se nic nestane.. Ženský moc to řešíte :lol: zakladatelka se ptala JAK to udělat, evidentně s tím nemá zkušenost, tudíž se tím běžně nekrmí ;) Kdyby se tím cpala denně, tak asi ví jak na to :mrgreen:

A ruku na srdce, každé se může stát, že je třeba celý den venku a večeři nestihne, taková malá rychlovka na mrazáku nikoho ještě nezabila ;)

Mějte hezký den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport