Obědy do školy

69235
24.8.18 17:02

Nemají ve škole jídelnu? 8o Pak mají zajištěné stravování někde v náhradním provozu. To mi neříkej, že celá střední škola dětí neobědvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32084
24.8.18 17:03

No tak prostě velkou svačinu a teplé jídlo si dá, až přijde domů. Moje děti to taky takhle dělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.8.18 17:04

@terinka4444 Jinde zajištěnou mají, ale nikdo ze spolužáků tam nechce chodit, takže on taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:05

musí mít jídelnu, nebo dochází do nějaké blízké školy na obědy.
Ani středoškoláci, troufám si říct, nemůžou být bez obědů.
My sme třeba na gymplu taky jídelnu neměli, ale chodili sme na blízký církevní gympl a později na místní průmyslovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.8.18 17:06

Tousty, hamburger, smažák v housce, řízek, sekaná, karboš, tortila, smažený květák, sendvič, těstovinový salát, plno jídel se dá jíst studené… nebo mu dej prachy, ať si koupí místo housky pizzu nebo tak něco :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:06

Jinak sou jídla, co se dají sníst i studený, ale skoro si myslím, že jich není tolik, aby se to dalo jíst celej rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:08
@Loll píše:
Tousty, hamburger, smažák v housce, řízek, sekaná, karboš, tortila, smažený květák, sendvič, těstovinový salát, plno jídel se dá jíst studené… nebo mu dej prachy, ať si koupí místo housky pizzu nebo tak něco :kytka:

no pokud zakladatelka nechce, aby se jí dítě živilo houskou „s něčím“, tak si myslim, že to, co tu popisuješ, taky nebude považovat za plnohodnotnej oběd :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.8.18 17:09
@Mar__tanka1983 píše:
no pokud zakladatelka nechce, aby se jí dítě živilo houskou „s něčím“, tak si myslim, že to, co tu popisuješ, taky nebude považovat za plnohodnotnej oběd :jazyk:

Proč myslíš? Když dá do tortily zeleninu, sýr a trhaný kuřecí, tak je to možná krapet lepší než houska, ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
24.8.18 17:10

No moc věcí, co by se dalo považovat za oběd a dalo se to jíst studené teda podle mě není. Navíc já bych to nejedla, protože mám ráda teplé jídlo, takže prostě normální svačina a teplé jídlo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.8.18 17:11

my jsme na zdravce nemeli jidelnu a meli chodit na zakladku, jenze byla celkem daleko a nechtelo se nam…ale meli jsme k dispozici mikrovlnku. lednicku bohuzel ne. :nevim: takze jsme meli obed az doma kolem 4 a resili to tema houskama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.8.18 17:12

Já mám třeba studené jídlo opravdu ráda, každý nemusí považovat talíř s kouřícím se jídlem za vrchol blaha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
24.8.18 17:13

@Loll Mně taky studené jídlo nevadí, ale nesmí to být jídlo, co se normálně jí teplé akorát je to vystydlé, to nesnáším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.18 17:13

Na střední jsme uz taky jídelnu bojkotovali. Nosila jsem velké svačiny, pripadne neco koupila v bufetu. A doma tepla večeře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.8.18 17:14
@Monchichik píše:
@Loll Mně taky studené jídlo nevadí, ale nesmí to být jídlo, co se normálně jí teplé akorát je to vystydlé, to nesnáším :lol:

Vidíš a to já mám právě ráda :) Den staré brambory a studený květák např., ňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:15

když tak narychlo přemýšlím, tak mě napadají saláty - těstovinový, zeleninový třeba s grilovaným masem nebo parmskou šunkou, to by pár hodin mohlo přežít. Nebo třeba kuskus se zeleninou, že by si ho zamíchal s tuňákem.
Nějaké zapečené těstoviny, někomu nevadí jíst to studený.
JInak mě taky „za studena“ napadají jenom samý prasečárny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí