Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@terinka4444 píše:
Nemají ve škole jídelnu?Pak mají zajištěné stravování někde v náhradním provozu. To mi neříkej, že celá střední škola dětí neobědvá.
My jsme treba na stredni nemeli jidelnu. Byl tam bufet, protoze okolo byly firmy, tak se vyplatil majiteli, ale skolni jidelna nebyla. A tusim neni, prestoze je uz leta stredni v jinych prostorach.
@Wani píše:
Protože jsi ho správně vychovala k samostatnosti.
Děkuji za uznání,ale on vychoval mě.Dělala jsem mu je tak do 12-13 let až jednou přišel s tím,jestli by si je nemohl dělat sám,že už je velký dost.
Doslova mi řekl že tu nebudu věčně,tak se to musí naučit sám.Miláček je to. ![]()
@Anna766 píše:
IDěkuji za uznání,ale on vychoval mě.Dělala jsem mu je tak do 12-13 let až jednou přišel s tím,jestli by si je nemohl dělat sám,že už je velký dost.
Doslova mi řekl že tu nebudu věčně,tak se to musí naučit sám.Miláček je to.
Na jednu stranu je to od něj hezký, na druhou stranu si tu jednu větu mohl odpustit.
Asi si myslel, že mu svačinu budeš dělat až do jeho 50ti let. ![]()
@Wani píše:
Na jednu stranu je to od něj hezký, na druhou stranu si tu jednu větu mohl odpustit.Asi si myslel, že mu svačinu budeš dělat až do jeho 50ti let.
No asi. ![]()
Kup si na nasvacinu.cz termosku na jidlo Thermos. Jidlo v ni vydrzi teple minimalne 6 hodin.
Jeste jsem neslysela o SS bez jidelny ![]()
@Limi123 píše:
Kup si na nasvacinu.cz termosku na jidlo Thermos. Jidlo v ni vydrzi teple minimalne 6 hodin.Jeste jsem neslysela o ZS bez jidelny
Je to student SŠ.
@debra.morgan píše:
my jsme měli teda normálně možnost obědů na gymplu, ale dobíjelo se to v hotovosti, takze jsme si od rodicu vzali penize na obed a nechali si je. na obedy jsme nechodili, vetsina si brala vetsi svacinu z domu (normalne, namazany pecivo, ovoce) a pak tepla vecere doma… kdyz se pak zavedla moznost dobijeni pres ucet, tak jsme si to nechali pro sebekluka bych nechala být, je dost velky, aby netrpel hlady.
Tohle povazuji za druh kradeze, nikdy jsem to nedelala a doufam, ze ani me dite to delat nebude. ![]()
@Limi123 píše:
Tohle povazuji za druh kradeze, nikdy jsem to nedelala a doufam, ze ani me dite to delat nebude.
jn, nejhorsi jsme byli ![]()
@Limi123 píše:
Kup si na nasvacinu.cz termosku na jidlo Thermos. Jidlo v ni vydrzi teple minimalne 6 hodin.Jeste jsem neslysela o SS bez jidelny
Fakt je to běžnější než si myslíš.Dcera chodila na střední kde byly možnosti obědů na intru s jídelnou co byl vzdálený od té školy docela dost daleko.Takže kdo nebydlel na tom internátě a docházel/dojížděl z domova,ten na ty obědy nechodil.
No začněte mu připravovat studené obědy do krabičky. Nějaký protein, nějaké sacharidy, něajké ovoce a zeleninu, případně trochu studených omáček typu kečup a podobně.
Když projdete anglicky psané weby, tak tam najdete spoustu inpsirace. Nejjednoduší je základ - tedy nějaký zdroj proteinu uvařit ve větším a zamrazit po jednotlivých porcích a pak to průběžně vytahovat, ať se každý večer nemusíte mořit s jídlem
Ale daleko lepší by bylo, kdyby se milostpán namáhal obědvat v jídelně a nebo si jídlo podle svých představ připravoval sám.
https://laurenslatest.com/…ealthy-easy/
https://greatist.com/…to-box-ideas
https://www.justonecookbook.com/…eas-recipes/
@Wani píše:
Tak at si nevezme nic, jeho boj. Svačinu si lze připravit i večer.
taky synovi říkám že kdyby si svačinu udělal večer ráno jen vezme krabičku. Takže často si bere jen jogurt a rohlík
Jsem zvědavá ted na 2 stupni kolik budou mít hodin. V 5. třídě kromě jednoho dne měl do 12:40 takže do 13h byl doma na oběd ![]()
@Anna766 píše:
IDěkuji za uznání,ale on vychoval mě.Dělala jsem mu je tak do 12-13 let až jednou přišel s tím,jestli by si je nemohl dělat sám,že už je velký dost.
Doslova mi řekl že tu nebudu věčně,tak se to musí naučit sám.Miláček je to.
na učnáku taky bez jídelny takže jsme jedla až odpoledne. Jeden den byly 2h volné tak jsem dojela domů, najedl se ale většinou jsme ještě měla 20 minut čas tak že si odpočinu po jídle, často jsem zaspala a do školy už nejela
. Učitelka vždy říkala že učí 30 let ale aby jí někdo zaspal na odpolední vyučování to tam nezažila ![]()
@Wani no jo, vyleze ráno a kouká do ledničky a pak vytáhne jogurt
Jsem zvědavá jak letos jestli si bude dělat svačiny večer
, hlavně kolik budou mít hodin
. Od školy to nemá daleko tak by to stihnul i kdyby měli volnou hodinu, jestli ovšem nebude línej přijít domů ![]()