Obědy do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32084
24.8.18 17:15

@Loll studený květák klidně, ale ty studené brambory bych nepozřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
24.8.18 17:17

@Mar__tanka1983 tak salát asi puberťáka nezasytí a jíst ve škole tuňáka, nevím, ten celkem smrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:18
@Loll píše:
Proč myslíš? Když dá do tortily zeleninu, sýr a trhaný kuřecí, tak je to možná krapet lepší než houska, ne? :mavam:

tak dobrá, tortila třeba ne, ale karboše, smažený řízky, sýry, karbanátky, sekaná, pizza. Když bude mlaďoch tohle točit, tak bude za rok jak buřtík (žádná křeč, taky takhle jídávám, ale za kvalitní stravu to fakt nepovažuju :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.8.18 17:20

A nemají k dispozici mikrovlnku? Tu jsme na střední měli také, plus nám škola asi do 4 školních jídelen zajistila přístup do jejich jídelny, mohli jsme si vybrat. Ale ta mikrovlnka by to vyřešila. Dělala bych o víkendu větší množství obědů plus si syn může zbylé dny něco jednoduchého uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 17:20
@peckova píše:
@terinka4444 Jinde zajištěnou mají, ale nikdo ze spolužáků tam nechce chodit, takže on taky ne

Tak pokud tam nechce chodit, ať si svačiny připravuje sám, velký je na to dost. Moji rodiče mi tedy rozhodně v 15 svačinky nedělali. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:21

a Nemohl by si přes obědovou pauzu skočit někam poblíž pro něco k jídlu, nebo nemají ve škole třeba mikrovlnku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.8.18 17:21

@Mar__tanka1983 To máš pravdu, ale pokud dá řízek se zeleninou, tak je to pořád lepší než koupená bageta nebo houska… o to si myslím, že zakladatelce jde především. Kvalitní teplou večeři si dá pak junior doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.18 17:25

já třeba nepochopím, jak někdo může jíst vystydlý jídlo. Polívky, omáčky, guláše, no to studený prostě nepozřu.
I když mateřství mě v tom už trochu vyškolilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
24.8.18 17:25

@peckova ale ve výsledku bude jíst pořád studené jídlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
24.8.18 17:26

syn,když byl na střední ,tak také měli zajištěnou stravu na jiné škole…on byl a je tak vybíravý,že tam nechodil,co jedl opravdu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.8.18 17:35

Neber to zle…ale na střední je dost velký a jestli má hlad ať se jde Sam najíst bez kamarádů..ty k jídlu nepotrebuje. Nevyvarovala bych mu ale hezky by klusal na obědy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 17:37
@novakova.t píše:
Neber to zle…ale na střední je dost velký a jestli má hlad ať se jde Sam najíst bez kamarádů..ty k jídlu nepotrebuje. Nevyvarovala bych mu ale hezky by klusal na obědy

Vidím to stejně, ale možná budeme v menšině. Vždy, když čtu diskuze matek ohledně svačin jejich dětí na SŠ, jedná se o syny a ne o dcery. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.8.18 17:45
@Wani píše:
Vidím to stejně, ale možná budeme v menšině. Vždy, když čtu diskuze matek ohledně svačin jejich dětí na SŠ, jedná se o syny a ne o dcery. :think:

Ano :lol: . Já třeba v 8 a 9 třídě (mezi odpoledkou)když byl oběd který mi vyloženě hnusil tak jsem sebehla kopec dolů do jidelny a i kolikrát sama protože jsem se párkrát takhle vyprdla na oběd a myslela jsem že zdechnu. Tak že jsem začla chodit než si zadelat na vředy. Mamka mi tedy v tomhle věku svačiny nepřipravovala ale dostávala jsem na občasný oběd když jsem neměla objednané předem jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 17:49

@novakova.t Občasný oběd i chápu, i když si myslím, že člověk v 15 by měl být schopen udělat si aspoň jednoduchý oběd (jedno zda dívka nebo chlapec). Ještě bych pochopila, kdyby měl nějakou spešl dietu nebo potravinou alergii, ale svého syna bych s argumentem, že se mu tam nechce chodit, poslala do někam (do kuchyně :D), taky jsem kolikrát šla na oběd sama a co, žiju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.8.18 17:52
@Wani píše:
@novakova.t Občasný oběd i chápu, i když si myslím, že člověk v 15 by měl být schopen udělat si aspoň jednoduchý oběd (jedno zda dívka nebo chlapec). Ještě bych pochopila, kdyby měl nějakou spešl dietu nebo potravinou alergii, ale svého syna bych s argumentem, že se mu tam nechce chodit, poslala do někam (do kuchyně :D), taky jsem kolikrát šla na oběd sama a co, žiju. :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport