Obědy do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4256
24.8.18 17:52
@Wani píše:
@novakova.t Občasný oběd i chápu, i když si myslím, že člověk v 15 by měl být schopen udělat si aspoň jednoduchý oběd (jedno zda dívka nebo chlapec). Ještě bych pochopila, kdyby měl nějakou spešl dietu nebo potravinou alergii, ale svého syna bych s argumentem, že se mu tam nechce chodit, poslala do někam (do kuchyně :D), taky jsem kolikrát šla na oběd sama a co, žiju. :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29581
24.8.18 17:58
@novakova.t píše:
Neber to zle…ale na střední je dost velký a jestli má hlad ať se jde Sam najíst bez kamarádů..ty k jídlu nepotrebuje. Nevyvarovala bych mu ale hezky by klusal na obědy

Málokdo běhá na obědy sám, ale jde s partou kámošů. Většinou půjdou do nějakého fast foodu nebo si něco koupí v obchodě. Je to smutné, ale je to tak. Myslím si, že i kdyby mu zakladatelka něco dala s sebou do krabičky, tak jí stejně ve škole vytahovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.8.18 17:59

@Wani On s tím problém nemá. Dá si klidně tu housku a je s tím spokojený, ale já pro něj chci něco pořádněho, tak jsem si myslela, že mu jednou za čas něco uvařím a rovnou toho udělám i víc pro mě do práce. Jenže problém je, že právě nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 18:00
@marin píše:
Málokdo běhá na obědy sám, ale jde s partou kámošů. Většinou půjdou do nějakého fast foodu nebo si něco koupí v obchodě. Je to smutné, ale je to tak. Myslím si, že i kdyby mu zakladatelka něco dala s sebou do krabičky, tak jí stejně ve škole vytahovat nebude.

Pokud by toto dělal můj potomek, zkrouhnu mu finance, aby na žádný fastfood nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 18:01
@peckova píše:
@Wani On s tím problém nemá. Dá si klidně tu housku a je s tím spokojený, ale já pro něj chci něco pořádněho, tak jsem si myslela, že mu jednou za čas něco uvařím a rovnou toho udělám i víc pro mě do práce. Jenže problém je, že právě nevím co.

Tak ať si tu housku vezme a k tomu nějakou tyčinku/ovoce/nápoj (i tyčinky se dají najít kvalitní) a dá si teplou večeři. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
24.8.18 18:01
@terinka4444 píše:
Nemají ve škole jídelnu? 8o Pak mají zajištěné stravování někde v náhradním provozu. To mi neříkej, že celá střední škola dětí neobědvá.

Teri,teď to kluk bude mít taky tak,ve škole kam v září nastupuje jídelna není,v okolí vietnamec s bagetami a kiosek s párkem v rohlíku,cukrarna se zákusky a tak.
Holt si bude nosit větší svačimy z domova a teplý oběd si dá doma i když až po 15 hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
24.8.18 18:07
@peckova píše:
@Wani On s tím problém nemá. Dá si klidně tu housku a je s tím spokojený, ale já pro něj chci něco pořádněho, tak jsem si myslela, že mu jednou za čas něco uvařím a rovnou toho udělám i víc pro mě do práce. Jenže problém je, že právě nevím co.

Domácí saláty(těstovinový,zeleninový),karbanátky,placky(květákové,cuketové atd),řízečky,vařené vejce,filé,masový koláč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29581
24.8.18 18:10
@Wani píše:
Pokud by toto dělal můj potomek, zkrouhnu mu finance, aby na žádný fastfood nebylo.

Co vidím kolem sebe, tak na odpoledko jdou deváťáci s brambůrkami a kolou v ruce. Dcera byla teď ve čtvrté třídě a děti dostanou od rodičů kapesné, ať si koupí ráno svačinu cestou do školy. Co mají každý den ke svačině netřeba dodávat (sladké pečivo nebo čokoládovou tyčinku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 18:12
@marin píše:
Co vidím kolem sebe, tak na odpoledko jdou deváťáci s brambůrkami a kolou v ruce. Dcera byla teď ve čtvrté třídě a děti dostanou od rodičů kapesné, ať si koupí ráno svačinu cestou do školy. Co mají každý den ke svačině netřeba dodávat (sladké pečivo nebo čokoládovou tyčinku).

Tak já svým dětem neplánuji dávat peníze na koupi svačiny, hodně malým udělám, až budou větší udělají si doma sami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.8.18 18:13

@peckova a co ta mikrovlnka? Nemají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29581
24.8.18 18:16
@Wani píše:
Tak já svým dětem neplánuji dávat peníze na koupi svačiny, hodně malým udělám, až budou větší udělají si doma sami. :nevim:

Málokterý puberťák si bude ráno připravovat svačinu, stěží vstane a vyhrabe se včas do školy. ;) To si raději nevezme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 18:17
@marin píše:
Málokterý puberťák si bude ráno připravovat svačinu, stěží vstane a vyhrabe se včas do školy. ;) To si raději nevezme nic.

Tak at si nevezme nic, jeho boj. Svačinu si lze připravit i večer. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
24.8.18 18:19
@marin píše:
Málokterý puberťák si bude ráno připravovat svačinu, stěží vstane a vyhrabe se včas do školy. ;) To si raději nevezme nic.

Můj kluk (16 let)si svačiny do školy dělá už pár let.Ne kvuli mojí lenosti,ale sám to tak chtěl.A nemá problém si ji připravit do ledničky večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
24.8.18 18:21
@Anna766 píše:
Můj kluk (16 let)si svačiny do školy dělá už pár let.Ne kvuli mojí lenosti,ale sám to tak chtěl.A nemá problém si ji připravit do ledničky večer.

Protože jsi ho správně vychovala k samostatnosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.8.18 18:27

my jsme měli teda normálně možnost obědů na gymplu, ale dobíjelo se to v hotovosti, takze jsme si od rodicu vzali penize na obed a nechali si je. na obedy jsme nechodili, vetsina si brala vetsi svacinu z domu (normalne, namazany pecivo, ovoce) a pak tepla vecere doma… kdyz se pak zavedla moznost dobijeni pres ucet, tak jsme si to nechali pro sebe :-D

kluka bych nechala být, je dost velky, aby netrpel hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí