Mrazy x plavání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
26.1.06 11:24

Mrazy x plavání

ahoj holky,
jsem v rozpacích, zda jít či nejít dneska plavat. Máme u nás -6C. Jeli bychom autobusem. Jak jste na tom Vy? Chodíte v těchto mrazech nebo plavčo vynecháváte?

Jenny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
26.1.06 11:30

Kdybych měla plavčo v pondlěí nebo úterý, nešla bych, ale včera už jsme byly. Bylo -6cca a šly jsme pěšky. Zatím vypadá, že je vše OK.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
26.1.06 11:36

Byli jsem v úterý s miminem a dnes s větší slečnou, ale vše autem, takže jen cesta z auta a zpět. Vše v pohodě, ale déle jsme aklimatizovali po plavání než jsem se rozběhli k autu.
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.1.06 11:37

Ahoj,tak my jsme měly plavání v těch největších mrazech(cca -10 ráno,když jsme vyjížděly)-v úterý a šly jsme.Máme to cca 15 min pěšky na bus,pak 40min jedeme a od busu na plavčo zase cca 20min pěšky.Zůstaly jsme potom hodně dlouho vevnitř kvůli aklimatizaci:o) a malá je v pohodě.Z plavání byla nadšená,jako vždycky.Jen já jsem byla ve vodě pěkně zmrzlá:o)))
Pa Terez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.1.06 11:37

taky jsme na plavani jezdili MHD. Ale zamerne jsem ukoncila kurz koncem listopadu a s novym zacala v breznu, prave kvuli zime a prechodum teplot. Mit druhe auto jen pro sebe tak plaveme celou zimu;;;
Jenom doporucim poradne ditko namazat, teple obleknout a hlavne namazat mu poradne pusinu-oblicejik ochranym kremem proti chladu.
 Hanka1

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí