Mrtvé manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
30.3.17 11:17
@prostě chlap píše:
Promin. Mozna se pletu, ale tve prispevky na me pusobi tak, ze nejsi moc v pohode. Chapu, ze nekdo sex moc nepotrebuje. Snazis se podsunout myslenku, ze kdo ma rad sex, tak je povrchni. Sex neni nejdulezitejsi, ale pro vetsinu lidi to bez sexu nejde a pokud opravdu myslis, ze po x letech odpirani existuje zpusob jak vratit milostny zivot zklamu te…NEEXISTUJE. Leda s jinou zenskou. Je mi 34 a nepotrebuju nutne kazdy den…nicmene 6let ;) to bych v tom vztahu uz vic jak pet let nebyl. ;)

Možná existují páry, kde jim to vyhovuje. Ale to rozhodně není zakladatelka, takže fakt není co řešit. Jinak mám dost podobnou zkušenost jako zakladatelka a musím říct, že není nad spokojený intimní život. Takové ty rady abych na nedostatek intimity (a to rozhodně nemusí být jen sex, ale doteky obecně) reagovala zvýšením pracovní aktivity a že neřeším ty podstatné věci, to mne fakt dokáže rozlítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.3.17 11:25
@Aragua píše:
Možná existují páry, kde jim to vyhovuje. Ale to rozhodně není zakladatelka, takže fakt není co řešit. Jinak mám dost podobnou zkušenost jako zakladatelka a musím říct, že není nad spokojený intimní život. Takové ty rady abych na nedostatek intimity (a to rozhodně nemusí být jen sex, ale doteky obecně) reagovala zvýšením pracovní aktivity a že neřeším ty podstatné věci, to mne fakt dokáže rozlítit.

Amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
30.3.17 11:27
@Attila8 píše:
Zakladatelko, tady máš názornou ukázku toho, jak někteří dokáží být opravdu „chytří“ :lol: dobře se rozmysli jestli dáš na nějakou radu těchto dam.

Nezlob se, že to řeknu takhle na plnou hubu, ale mám pocit, jako by v tom tvém dokonalém partnerství něco smrdělo, tak se chytáš první příležitosti, kde se rozepsat o tom, jak je to dokonalé. Jinak si moc nedokážu vysvětlit, co tě vede k tomu tady psát o něčem úplně jiném, než zakladatelka řeší, a pokaždé, když na to někdo poukáže, tak vytahovat žvásty o tom, jak ostatní nejsou schopni přijmout, že jsi šťastná.

Další variantou je, že se prostě jen chlubíš, že jsi spokojená, ale pak se nabízí otázka z jednoho populárního českého filmu - A KOMU TÍM PROSPĚJETE?

Takže ještě jednou a pomalu - Zakladatelka se svým manželem VŮBEC nespala již téměř 5 let. NEvyhovuje jí to a sex jí chybí (což je vcelku pochopitelné, takhle nízkou frekvenci nemá ani většina důchodců). Manžel s tím nic dělat nechce a na zakladatelčiny potřeby kašle. Kde v tom vidíš to, že se zakladatelka jen nedokáže přijmout, že po letech vášeň trochu opadne? Pořád omíláš frekvenci 2× za měsíc, že to některým stačí. Jenže zakladatelka tuhle frekvenci měla naposledy, když ještě na letopočtu bylo 200něco. To, že se tu budeš rozepisovat o tom, jak ti vyhovuje několikahodinový sex jednou za měsíc, a urážet ostatní diskutující pomůže zakladatelce jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.17 11:28

Jsem si vybavila scénu z Červeného trpaslíka „a co děláte, když máte chuť na sex?“ „jdeme si zaběhat“ :mrgreen:
Prostě jak už tu padlo, vztah bez sexu určitě může být pro mnohé páry vyhovující, ale důležité je, že zakladatelce to nevyhovuje. Osobně bych taky s chlapem promluvila na tvrdo a bez vytáček, prostě já sex k životu potřebuju tak, jako dřív, proč ty ne? A co s tím uděláš? (a odpověď „tak já se jednou za měsíc přemůžu no“ bych neakceptovala). Akorát se obávám, že prostě tohle už se neslepí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.17 12:00

@Attila8 Klid, nádech, výdech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
30.3.17 12:05
@Attila8 píše:
Miluji reakce některých lidí co se rádi hádají a budou se rvát do poslední kapky :mrgreen: mám dneska takovou spešl náladu, že by mě snad ze židle nezvedl ani příchod papeže :mrgreen: ano mám dokonalý vztah a ráda o něm mluvím, ráda se chlubím, ale taky nemám problém mluvit o tom, co u nás kdy bylo špatně, každý vztah prochází krizí. nedokážu spočítat kolikrát bylo zakladatelce porazeno a myslím že dobře, nejhorší co teda ani já nechápu je, že to jako x let nechali tak, to mi hlava nebere, každopádně opět zakladatelce přeji pevné nervy a aby si začala vážit sama sebe protože sebevědomí některým chybí a pak se dostávají do pocitu méněcennosti, za další zakladatelka neodpověděla na několik důležitých otázek, první byla, zda byl partner u porodu a druhá a ta byla ode mě zda partner někdy dřív v posteli neměl problém sám se sebou. to že jsem psala o tom jak funguje náš vztah, jsem psala proto, že hromada z vás zde psali jak to máte doma atd, ale pak jsem si uvědomila že jsem na mimino vlezla po delší době a slepice se slítly jak supy na mršinu :mrgreen: je to strašná sranda, jak se tady někteří rozčilujete :mrgreen: ale úplně ÚPLNĚ největší prde-l je jak mi tady někteří píšete jak to asi u nás doma vypadá a jaký mám mindrák a jak jsem vlastně úplně trapný zoufalý člověk, to je neskutečná komedie :mrgreen: dneska to budu muset dát přečíst manželovi, protože se asi budeme smát až do neděle, jak tady místní věštkyně odhadli moji osobnost a naše manželství, děvčata tleskám vám :potlesk:

Možná by stačilo opustit tu falešnou premisu, jak váš vztah všechny zajímá a nemají na práci nic lepšího, než vám ho rozebírat :-) Řekla bych, že máte tendenci ve zdejších příspěvcích vidět i to, co tam není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.3.17 12:06
@Attila8 píše:
Miluji reakce některých lidí co se rádi hádají a budou se rvát do poslední kapky :mrgreen: mám dneska takovou spešl náladu, že by mě snad ze židle nezvedl ani příchod papeže :mrgreen: ano mám dokonalý vztah a ráda o něm mluvím, ráda se chlubím, ale taky nemám problém mluvit o tom, co u nás kdy bylo špatně, každý vztah prochází krizí. nedokážu spočítat kolikrát bylo zakladatelce porazeno a myslím že dobře, nejhorší co teda ani já nechápu je, že to jako x let nechali tak, to mi hlava nebere, každopádně opět zakladatelce přeji pevné nervy a aby si začala vážit sama sebe protože sebevědomí některým chybí a pak se dostávají do pocitu méněcennosti, za další zakladatelka neodpověděla na několik důležitých otázek, první byla, zda byl partner u porodu a druhá a ta byla ode mě zda partner někdy dřív v posteli neměl problém sám se sebou. to že jsem psala o tom jak funguje náš vztah, jsem psala proto, že hromada z vás zde psali jak to máte doma atd, ale pak jsem si uvědomila že jsem na mimino vlezla po delší době a slepice se slítly jak supy na mršinu :mrgreen: je to strašná sranda, jak se tady někteří rozčilujete :mrgreen: ale úplně ÚPLNĚ největší prde-l je jak mi tady někteří píšete jak to asi u nás doma vypadá a jaký mám mindrák a jak jsem vlastně úplně trapný zoufalý člověk, to je neskutečná komedie :mrgreen: dneska to budu muset dát přečíst manželovi, protože se asi budeme smát až do neděle, jak tady místní věštkyně odhadli moji osobnost a naše manželství, děvčata tleskám vám :potlesk:
útokem jsi začal ty, hned ve svém prvém příspěvku :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.3.17 12:14
@marzanna píše:
Možná by stačilo opustit tu falešnou premisu, jak váš vztah všechny zajímá a nemají na práci nic lepšího, než vám ho rozebírat :-) Řekla bych, že máte tendenci ve zdejších příspěvcích vidět i to, co tam není :)

Přesně takto mi to přijde. Téma je naprosto jinde, řeší se vztah zakladatelky. To, že @Attila8 podobnou situaci nezažila nebo se nikdy takto necítila neznamená, že taková situace nemůže u někoho vzniknout. Já zakladatelce naprosto přesně rozumím, přesně toto sem si prožila a rada @Attila8 k jejímu řešení mi přijde mimo. Ostatně pokud má někdo v diskuzi v tématech opakovaně potřebu nazývat ostatní diskutérky slepice, je tam vždy něco zasmrádajícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
30.3.17 12:24
@Michal1986 píše:
To myslíš vážně? Krapet sobecký a omezený pohled na svět. Třeba naši se obětovali a spoustu let si odtrhávali od huby, abych se sestrou měl kvalitní vzdělání. Kamarádka dala výpověď v práci, aby se mohla zaměstnat jako pečovatelka v hospicu a být se svou umírající maminkou. Kdyby naši cokoliv potřebovali a tím myslím opravdu cokoliv včetně ledviny nebo něčeho podobného, tak neváhám ani minutu. Případně kdyby potřebovali péči, tak dávám ze dne na den výpověď a stěhuji se zpátky do zapadákova, abych se postaral.. některé věci prostě děláme, protože nám to tak přijde správné a ne proto, že je to někde psáno a dáno
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 12:26
@Attila8 píše:
;) ;) Vubec si nemyslim, ze nazory ktere kritizujes pochazeji od slepic. Mozna, ze holky (ktere povazujes za slepice) jsou atraktivni a chlapi jim to davaji dnes a denne najevo. No a potom maji sebevedomi a logicky chut na intimnosti doma. ;) Ale to nic nemeni na tom, ze ti preji krasny vztah. Jen nevim proc…neco mi zveda varovny prst…vim ze to je uplne jedno a je to jenom muj pocit, ale neco mi na tom celem smrdi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 12:30

@Attila8
Uz vim co mi smrdi. Ale jak to napsat abych nebyl za hulvata. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
30.3.17 12:42
@Attila8 píše:
A víte co ještě, je sranda, vidíte jen jednu stranu mince, některá jste si poslechla to jak to vidí manžel zakladatelky? hlavně že jí tady polovina radíte ať od něj odejde… třeba nakonec není zas až taková chudina, třeba je protivná doma, manželovi odsekává, nenachystá mu třeba ani jídlo, nestará se jako manželka, nebo třeba ne…kdo ví, ale důležité rozhodnutí místní slepice mají hned, odejdi od něj :mrgreen: jestli si někdo rady místních celebrit bere k srdci a nedejbože se jimi řídí, musí být totálně na palici :mavam: chodím hodně často na tavební fóra a chovatelský chaty a tam se lidem opravdu dostane odpovědi odborníků, vy si tady jen na odbornice hrajete a kolikrát si ani neuvědomíte že některým opravdu zoufalým holkám můžete opravdu posmolit jejich život.

Tak to v internetových diskuzích obvykle bývá. Málokdy se sejdou obě strany „sporu.“

Když se ptáte na chovatelských fórech, taky se k popsanému problému nevyjadřuje i dotčená kráva, jejíž problém s dojivostí řešíte.

Zakladatelka je dospělá svéprávná osoba a jistě od manžela neodejde JEN proto, že jí to poradil někdo na diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.3.17 12:43
@Attila8 píše: :mavam: chodím hodně často na tavební fóra a chovatelský chaty a tam se lidem opravdu dostane odpovědi odborníků, vy si tady jen na odbornice hrajete a kolikrát si ani neuvědomíte že některým opravdu zoufalým holkám můžete opravdu posmolit jejich život.

A ty máš prosím jakou odbornost abys zakladatelce kvalifikovaně poradila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.3.17 12:49
@Attila8 píše:
nejsem žádný vztahový poradce, jen se snažím aby zakladatleka jednala dle svého a ne dle toho co jí tady kdo poradí.

No tebe ta diskuze baví asi dost, když už se potřetí loučíš a furt se vracíš. Ty máš asi celkově problém s tím, že nechápeš, že lidé jaksi mají svoji mysl a jednají podle svého. Absolutně nechápu, z čeho sis odvodila, že zakladatelka jedná podle toho co ji kdo poradí. Zeptala se na názory, ty dostala, některé více a některé méně relevantní, ale zařídí se snad podle sebe.
Nemáš trošku spasitelský komplex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.3.17 12:53
@Attila8 píše:
A víte co ještě, je sranda, vidíte jen jednu stranu mince, některá jste si poslechla to jak to vidí manžel zakladatelky? hlavně že jí tady polovina radíte ať od něj odejde… třeba nakonec není zas až taková chudina, třeba je protivná doma, manželovi odsekává, nenachystá mu třeba ani jídlo, nestará se jako manželka, nebo třeba ne…kdo ví, ale důležité rozhodnutí místní slepice mají hned, odejdi od něj :mrgreen: jestli si někdo rady místních celebrit bere k srdci a nedejbože se jimi řídí, musí být totálně na palici :mavam: chodím hodně často na tavební fóra a chovatelský chaty a tam se lidem opravdu dostane odpovědi odborníků, vy si tady jen na odbornice hrajete a kolikrát si ani neuvědomíte že některým opravdu zoufalým holkám můžete opravdu posmolit jejich život.

a ty jsi letadlo a jediná oprávněná odstatním nadávat do slepic a zamindrákovaných trubek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí