Mrtvé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
19.12.05 11:51

Ahoj holky, jsem taky jedna, která bohužel zažila zamlklé těhotěnství v 9tt a příznaky? Měla jsem malé píchání nebo křeče v podbříšku, což ještě nemusí znamenat zamlké těhotenství, u mě bohužel ano :( začala jsem trošku krvácet a pak už to šlo ráz na ráz, takže při jakémkoliv pocitu doporučuji navštívit Dr. Já jsem byla na KO v 8tt a vše bylo v pořádku 8O
Přeji všem zdravá a krásná miminka :D

teď už snažilka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
19.12.05 12:45

Pitrsko, přeji hodně moc štěstíčka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.9.12 20:42

Ahojky ja se to dověděla dneska a vubec mi neni na duši dobře brečim už od rána. Mám sice už děti ale tolik jsme si s manžele přály ještě jedno mrně no bohužel no. Mám jit na vyčištění, ale na to nemám sílu a a ni náladu. jak jsme otěhotněla neměla jsme žadné těhot přiznaky jen mě šileně bolely prsa a taky prava strana v podbřišku. Když jsem šla na kontrolu tak se lékaři nelíbilo mé těhotenství, hrozilo mimoděložni. Nakonec bylo vše v pořadku a dneska jsme se dověděla tuto zprávu, že nebyje srdičko. Mám strach, že už nezapadnu mam ted 37 let takže už jsem stara na to asi podle mého minění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.9.12 21:16

@monca14 to je mi moc líto :( :( :( :hug: :hug: :hug: přeji Ti plno sil, aby jsi toto překonala, i když se vůbec do takové situace nedokáži vcítit, to asi ještě nejde…já mám v těhu taky furt strachy a obavy a měsíční pauzy mezi kontrolami jsou pro mě neskutečně dlouhé…
přeji Tobě i všem ostatním, co to prožili, aby toto smutné období bylo brzy za Vámi a vy se tak mohli radovat z nové budoucnosti…vlastně vás obdivuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.9.12 14:46

Děkuji mě tak napadlo na to hned vlítnout po vytáhnutí tohoto zlobibce.Jen nevím aby to zase nebylo to samé. Mám totiž manžela 14 dni v práci a 14 doma takže tomu našemu sexu řikam turnusový tak abych byla vubec plodna kdyby nahodou. Připisuju to hlavně štitné žlaze na kterou se léči a mym stařim.37 je dot ale ma sestra je matkou rekormankou a jedno porodila ve 40 a druhe 41 a je ji fajn no ráda bych aby to vyšlo ja si našla termin na 10.4.2013 mě by se to moc líbilo dcera je 11 a syn 13.4 takže třeba 12 by se to hodilo uplně. Tak bohužel no. Každopadně se to něděje jen mě a je nás tady mnoho.jsem pozityvní šlobrdik, ale ted mám náladu pod psa páčko děvčata a hezký víkend uklidnuju se pečenim dobrůtek pro mé krakenky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí