Mrtvý pavouk v banánech z Kauflandu

2692
16.12.16 20:58

Mrtvý pavouk v banánech

Potřebovala bych prosím radu a uklidnění. Koupila jsem v Kauflandu banány a našla jsem mezi nima asi centimetrového usušeného visícího pavouka. Popadla mě panika, banány jsem hodila do hrnce, přiklopila a odnesla na balkon. Napadlo mě, co když tam je ještě nějaký? Otázka je co teď s tím? Chlap není doma a já už se neodvážím ani na balkon natož odklopit poklici a jít si to prohlídnout. Asi až přijde muž domu tak to vyklopíme do popelnice? Přes noc by případně měli zmrznout. Nejsem schopná reálně uvažovat jak se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7939
16.12.16 21:04

Objednala bych se k psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.12.16 21:04

Taky trpím arachnofobií, máme kamený dům a pěticentimetrový pokoutníci nám občas běhají po podlaze :cert: Stačí otevřít okno, dveře… Nebojte se a ráno se poraďte s manželem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
16.12.16 21:09

Já nemám dobrý pocit z pavouků i tak, ale fobii nemám. Jen vím, že ti z banánů můžou být opravdu hodně jedovatí a uplně jsem zpanikařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.12.16 21:10

Já tě chápu, taky nesnáším pavouky :hug:. Nechala bych pavouka a jeho potencinální kamarády v hrnci a počkala bych na manžela, ať si s tím poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
16.12.16 21:11
@Fiialka píše:
Já nemám dobrý pocit z pavouků i tak, ale fobii nemám. Jen vím, že ti z banánů můžou být opravdu hodně jedovatí a uplně jsem zpanikařila.

Ja to nemyslim kousave, opravdu ne. Ale ty manevry…
Ja mam treba fobii z ptaku (tech pernatych, damy :mrgreen: ), takze te chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
16.12.16 21:12

@Fiialka kdybych měla takový strach, vyhodila bych to celý do popelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
16.12.16 21:16

Já bych taky zpanikařila, nepoznala bych obyčejného pavouka od toho jedovatého (pro neznalé viz třeba zde:http://tn.nova.cz/…o-dukaz.html). Ale jestli byl mrtvý, tak snad ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
16.12.16 21:19
  • Citovat
  • Upravit
2692
16.12.16 21:28

No, ráno to vysypeme do popelnice a bude. Ale myslím, že banány si nějakou dobu teď nekoupím. Uf. Podle těch odkazů pokud bych to měla k něčemu připodobnit, by to sedělo spíš na tu maloočku, ale už to zkoumat nehodlám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
16.12.16 21:41

Taky se mi to stalo.Ale ja toho pavouka nasla jeste ziveho a pote, co jsem uz jeden banan snedla :mrgreen:
Nastesti se pavouku nebojim.Ale i tak se mi navalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.12.16 21:54
@vonajebohyne píše:
Objednala bych se k psychiatrovi.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.12.16 21:55
@Fiialka píše:
Potřebovala bych prosím radu a uklidnění. Koupila jsem v Kauflandu banány a našla jsem mezi nima asi centimetrového usušeného visícího pavouka. Popadla mě panika, banány jsem hodila do hrnce, přiklopila a odnesla na balkon. Napadlo mě, co když tam je ještě nějaký? Otázka je co teď s tím? Chlap není doma a já už se neodvážím ani na balkon natož odklopit poklici a jít si to prohlídnout. Asi až přijde muž domu tak to vyklopíme do popelnice? Přes noc by případně měli zmrznout. Nejsem schopná reálně uvažovat jak se bojim.

8o Mrtvý pavouk mezi banány ve slupce?? :roll: To je fór??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.12.16 22:14
@holkaZ píše:
Taky trpím arachnofobií, máme kamený dům a pěticentimetrový pokoutníci nám občas běhají po podlaze :cert: Stačí otevřít okno, dveře… Nebojte se a ráno se poraďte s manželem :hug:

ne, to by me klepla pepka. Uplne je vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.12.16 22:48

Beru zpět. Po přečtení článků z odkazů zírám. 8o Vůbec jsem o tom neměla tušení. Omlouvám se zakladatelce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová