Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Narození Ježíška v Betlémě bylo velmi očekávané a radostné, přineslo rodičům světlo, naději, lásku. Radost se ale pro Marii a Jozefa změnila v strach o jejich děťátko, protože mělo být zabito. I naše životy jsou mnohdy plné bolesti a utrpení, často vnimane intenzivněji, než to krásné, ale je tu to světlo, které je v každém z nás a dává nám energii, je tu naděje, která nás přesvědčuje o tom, že vše může dobře dopadnout a konečně láska - nejkrásnější vlastnost, kterou můžeme pociťovat, ale hlavně dávat, milovat druhé. Myslím si, že nejde o to být o Vánocích lepšími lidmi, tyto svátky by nás měli posunout dál, a to po celé naše bytí na Zemi. Přeji i Vám, aby jste se odpoutali od smutku, či jiné těžkosti a nechali se pohltit radostí a štěstím. Mějte se rádi, užívejte každého dne, jako by byl ten poslední. Nezapomeňte, že šťastni budete jen tehdy, pokud vy sami budete chtít. Prožijte Vánoce v co nejmenším shonu, za to však v co největší lásce, s klidným srdcem. Šťastné a veselé! ![]()
@Šárka91
Krasne… Preji i tobě a tvé rodině krasne svátky, hodně radosti a žádné starosti ![]()
@mamina1982 píše:
@Šárka91Krasne… Preji i tobě a tvé rodině krasne svátky, hodně radosti a žádné starosti
Děkuji ![]()
U nas zabaleny vsechny darky ![]()
Rozeslany vsechny vanocni pohledy a uz mi i nekteri hlasili, ze je dostali ![]()
Zitra me ceka krasny vanocni vecirek s kamaradama ![]()
Letos to vsechno klape jak na dratkach
@MartinaIrena Tak to je super, já ještě nemám všechny dárky
Teď aby byly Vánoce na sněhu, to by se mi líbilo nejvíc! Užij si večírek ![]()
@Šárka91 Diky diky.
A vsem preji, aby letosni pripravy zvladli v poklidu a uzili si cekani na Jezucha.