Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asi jo, ale jak vis, ze jsi hned zacala ovulovat? delala sis testy?
Pročpak je tu stejná diskuse z jiným názvem?
https://www.emimino.cz/modules.php?…
já dobrala cerazette a podle mě první cyklus byl nanic a druhý taky, třetí už jsem ovulovala, vysledováno testama
Diskuze stejna proto,ze tam nikdo neodpovidal,usoudila jsem ze zde budou devcata chytrejsi a navic podle sebe soudim ze ctu jen temata ktery me prave zajimaj a jine ani neotviram,tak jsem myslela proc by holky ze snazeni nakukovaly do antikoncepce
..jinak pri ovu me silene bolelo bricho,sla jsem k dr jestli to neni zanet nebo neco,udelal utz,a povida ze roste vajicko.Bylo to presne 14dni od vysazeni Ha kdyz se mi ulevilo,asi jak zacla ovu.
Nejlepší by byl asi ten test a když nechceš čekat, než ho seženeš, tak mě napadá už jen měřit si teplotu. Není to sice moc spolehlivé, ale něco by to říct mohlo..
ahoj,mam asi hloupy dotaz…zajimalo by me jak na jakem principu funguji cerazzete.Je tu nekdo kdo se v HA vyzna?Konkretne:prestala jsem brat tuto HA,po 14 dnech jsem zacala ihned ovulovat,a ted cekam na MS.Myslite ze me i normalne narostla delozni sliznice?Nevim jestli nemam MS kvuli tehotenstvi,nebo kvuli tomu ze me po praskach jeste sliznice nedorostla,prece jen je to chvilku po vysazeni.Nevim jestli t funguje soucatne,ze kdyz je ovulace,je i pripravena deloha(sliznice).Jsem z vesnice a k tehu testu se dostanu az za tyden,proto tyto hloupe dotazy.Asi jsem to mela napsat spise do Snazeni.Dik za rady.