MS + HCG v krvi po IVF

1339
30.1.17 10:28

MS + HCG v krvi po IVF

Ahoj :mavam:
mám dotaz, jestli jste to některá zažila? jsem právě v procesu IVF. mám za sebou transfer embryjka a jelikož se mi asi 9. den po rozjela docela silně MS, test jsem nedělala a brala to jako nevydařený pokus. obrečela jsem to a dnes jela na test HCG z krve. no a HCG v krvi mám… :nevim: musím tam 2.2. na kontrolní test, zda HCG klesá nebo roste.
myslíte, že bych mohla ještě někde v koutečku doufat :srdce: nebo spíš, že jsem byla, ale mimi se neudrželo? :,(
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
30.1.17 10:33

@Veerr Kolik je ta hodnota HCG a kolikátý den Ti krev brali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
30.1.17 10:44

@Kikuška90 já nevím přesně, ale říkala číslo 11? něco s jedenáctkou… vůbec nevím, jak se to HCG počítá nebo jak stoupá či klesá… v těch číslech se nevyznám. 18.1. byl ET, dnes krev, to je tedy 13. den vč. dne ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.1.17 10:45
@Veerr píše:
@Kikuška90 já nevím přesně, ale říkala číslo 11? něco s jedenáctkou… vůbec nevím, jak se to HCG počítá nebo jak stoupá či klesá… v těch číslech se nevyznám. 18.1. byl ET, dnes krev, to je tedy 13. den vč. dne ET.

Jestli je HCG 11 13. den po ET, tak to je bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
30.1.17 10:46

@Veerr No já teda nevím…ale MS by se rozjet určitě neměla, když je to po IVF…spíš mi to přijde, že se uhnízdilo a bohužel ( proto ta MS), nebo mimoděložní? I to se občas stává… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
30.1.17 10:57

@Ladybird146 já si to taky myslím :,( a jak oni zjistí, že jde o mimoděložní a případně, jak se to řeší, nevíš?

@Kikuška90 myslela jsem si to :( ale po tom všem jsem měla prvně náznak, že by třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
17.2.17 08:51

@Veerr Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
6.3.17 18:20

No… To je na dlouhé psaní… Byla jsem těhotná, pro podezření na mimodelozni mě poslali do nemocnice, kde mi řekli, že to může být normální těhotenství. Pak HCG začalo klesat, pustili mě domů, po týdnu znovu vyrostlo, po dalších pár dnech zase začalo klesat. Před týdnem už byla nula… Takže mimi mělo snahu, ale neudrzelo se :( teď mám ještě jako tresinku dost velkou cystu, tak snad nepraskne. Jsme čerstvé po genetice, za 5 týdnů imunologie a pak dalsi pokus. Doufám, že už se tohle nebude opakovat, protože jsem měla co dělat to nějak zpracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
6.3.17 18:22

@Ladybird146 příspěvek ode mě výše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
24.3.17 12:57

@Veerr Tak to je mi líto :,( každopádně to nevzdávat…a nemyslet na to! Držím palce ať se brzy zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí