Ahoj holky, já obecně tyto dotazy tady taky nemusím, ale i tak. Spíš se zeptám jestli jste to některá měla podobně.
Asi před měsícem a něco jsme se rozhodli, že si nebudeme dávat pozor. Ani nějak nepočítáme, že by se zadařilo hned prvně a ani se nám to teď zas tak nechodí, spíš později, ale samozřejmě, pokud to vyjde, tak to zvládneme, jen to bude hektičtější.
A chci se zeptat jestli některá jste měla podobné příznaky. Asi před měsícem jsme v době ovulace měli nechráněný styk. asi tak 2-3 dny po tom mě nějak divně začali bolet prsa, neustále mi stojí bradavky, což se mi nikdy nestávalo. Píchalo mě v podbříšku, jak kdybych to měla dostat, ale přitom jsem to měla dostat až za 14 dní zhruba. Vůbec nic o těchto příznacích nevím, nikdy jsem to nestudovala, ale nedalo mi to a přečetla jsem si, že to mohlo být uhnízdění. Nicméně menstruaci jsem dostala, sice takovou tmavou, ale dostala, asi 4 dny. Test jsem si udělala, vyšel negativní. Nyní pociťuji nevolnost, žaludek mám pořád na vodě, změny nálad, občas se mi motá hlava a jsem neustále unavená. Tak nevím, nikdy jsem se takto necítila. Přitom opravdu na těhu nespěcháme a teď řešíme jiné věci.
Prosím ponechat anonym, chodí sem 2 známé a nepotřebuji aby věděli,
že jsme si přestali dávat pozor. Díky