Muže mít rozbalení vliv na výsledek TT?

Anonymní
8.2.20 10:11

Ms nikde a tt negativni?!

Ahoj holky prosim o radu. Ms mam pravidelnou na den presne i cas. Mela prijit vcera a nic ani dnes :nevim: mela jsem doma rozbaleny test a ten je negativni, muze mit rozbaleni vliv? snazime se o mimi. Ovu cca 20.1. Kdyz se ms nerozbehne kdy navstivit doktora? :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
8.2.20 10:17

Rozbaleni nevim, teoreticky se s nim mohlo neco stat :think: Ovulaci mas zjistenou jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.2.20 10:19

@beruska9 poznam podle bolesti ;) zkusila sem i ted clearblue a nic.. co ted kdyz ms presto nedorazi? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35845
8.2.20 10:21

Zkusila bych za 2 dny znovu test a když bude pořád negativní a MS nedorazi tak do 14 dnů tak bych zašla na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
8.2.20 10:41

:mrgreen: to uz se mi asi fakt zda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.2.20 10:49

@Kaileee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
8.2.20 12:26
@Ee.eliskac píše:
@beruska9 poznam podle bolesti ;) zkusila sem i ted clearblue a nic.. co ted kdyz ms presto nedorazi? :roll:

No nechci te znepokojovat, ale ja sibtaky myslela jak poznam ovulaci podle bolesti a pekny kulovy. Byla uplne v jinem tydnu. Pokud ovulaci fakt nemas potvrzenou, tak klidne tehotna byt muzes a test ti to jeste neukazal a nebo proste menstruace dorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
8.2.20 16:39

@Mysticlipstick přesně!!! Já jsem hodně cyklů žila v tom ze ovulaci poznám a mám lf 16 dní. Jednou jsem pak zkusila ovu testy a zjistila že je o pár dní později a lf mám 12… Jen podle bolesti se nedá orientovat. Někoho to bolí při růstu folikulu a někoho tam tlačí tekutina uvolněná po prasknutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
8.2.20 16:42

@Ee.eliskac pokud ovulace byla 20 tak test už by byl pozitivní. Den zpoždění nic neznamená. Počkej 10 dní a pak na injekci nebo čekat než ms dorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.20 22:18

Tak zalezi, jak moc te ovulaci veris, ja bych pockala klidne taky tak 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
8.2.20 22:27
@Ee.eliskac píše:
@beruska9 poznam podle bolesti ;) zkusila sem i ted clearblue a nic.. co ted kdyz ms presto nedorazi? :roll:

Pokud nemáš jiné problémy, tak v klidu počkat, není potřeba řešit pàr dnů zpoždění. A třeba za pár dní udělat test znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí