Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozbaleni nevim, teoreticky se s nim mohlo neco stat
Ovulaci mas zjistenou jak?
@beruska9 poznam podle bolesti
zkusila sem i ted clearblue a nic.. co ted kdyz ms presto nedorazi? ![]()
Zkusila bych za 2 dny znovu test a když bude pořád negativní a MS nedorazi tak do 14 dnů tak bych zašla na gyndu.
@Ee.eliskac píše:
@beruska9 poznam podle bolestizkusila sem i ted clearblue a nic.. co ted kdyz ms presto nedorazi?
No nechci te znepokojovat, ale ja sibtaky myslela jak poznam ovulaci podle bolesti a pekny kulovy. Byla uplne v jinem tydnu. Pokud ovulaci fakt nemas potvrzenou, tak klidne tehotna byt muzes a test ti to jeste neukazal a nebo proste menstruace dorazi.
@Mysticlipstick přesně!!! Já jsem hodně cyklů žila v tom ze ovulaci poznám a mám lf 16 dní. Jednou jsem pak zkusila ovu testy a zjistila že je o pár dní později a lf mám 12… Jen podle bolesti se nedá orientovat. Někoho to bolí při růstu folikulu a někoho tam tlačí tekutina uvolněná po prasknutí..
@Ee.eliskac pokud ovulace byla 20 tak test už by byl pozitivní. Den zpoždění nic neznamená. Počkej 10 dní a pak na injekci nebo čekat než ms dorazí ![]()
Tak zalezi, jak moc te ovulaci veris, ja bych pockala klidne taky tak 14 dni.
@Ee.eliskac píše:
@beruska9 poznam podle bolestizkusila sem i ted clearblue a nic.. co ted kdyz ms presto nedorazi?
Pokud nemáš jiné problémy, tak v klidu počkat, není potřeba řešit pàr dnů zpoždění. A třeba za pár dní udělat test znovu.
Ahoj holky prosim o radu. Ms mam pravidelnou na den presne i cas. Mela prijit vcera a nic ani dnes
mela jsem doma rozbaleny test a ten je negativni, muze mit rozbaleni vliv? snazime se o mimi. Ovu cca 20.1. Kdyz se ms nerozbehne kdy navstivit doktora?