Negativní ovu test?

Anonymní
8.2.20 07:54

Negativní ovu test?

Holky, prosím o radu. Myslíte, že tento ovu je stále negativní? První měsíc zkouším ovu testy, jsem z toho už blázen. A díky za rady. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
884
8.2.20 08:15

Negativní, musí být stejně silný, nebo silnejsi jež kontrolní. Ale testuj teď tak dvakrát denně, vypadá to, že se blíží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.2.20 08:28

Čárky musí být stejně silné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 10:13

@BarušKAhap Se tak bojím, že to prosvihnu. :D

• Citovat
  • Upravit
696
8.2.20 10:19

Proč tolik žen co se snaží dělají nepřesné ovu testy? Když chcete vědět ovulaci, není jednodušší zajít ke gynekologovi, ať to vysleduje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.2.20 14:49

Ahoj holky, v září jsem musela na revizi kvůli zamlklému těhotenství, následně jsme dodrželi šestinedělí a pak jsme se mohli snažit. No zatím nic a tento cyklus jsem začala dělat ovulační testy. Myslíte si, že ten poslední test je pozitivní?
Cyklus mám 35-37dní ani víc ani míň.
Děkuji za vaše názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.4.20 10:13

Prosím o radu mám pět dnů před menstruaci a udělala jsem si ovulační test jiný už nemám a jsou tam dvě krásné čárky může to být těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
30.11.24 14:20

Ahoj, prosím o radu. Tento cyklus jsou testy fakt divný. Minulý měsíc byl krásně pozitivní 13DC, nezadařilo se. Teď takto. Že by anovulační cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15370
30.11.24 14:41

@Marie20213 může být jen ovulace déle, klidně kolem 20 DC ;) ještě bych vyčkávala a testovala dál :hug:
Jak dlouhé máte cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
30.11.24 21:18

@bacova.mi délku cyklu mám pravidelně 27 dni. Ovulace minulý měsíc potvrzena 14DC ultrazvukem. Snažíme se 7 měsíc. Přestože už máme doma 5,5 letou holčičku, druhé se nám nedaří :( Začala jsem pít kontryhel a maliník do 10 DC. Užívám plno vitamínu + stacyl na ředění krve. Myslela jsem, že mi to všechno ovulaci spíše přiblíží než oddálí, protože mi přišlo, že mám krátkou lutealni fázi. To jestli bude ovulace až 20DC, tak teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
30.11.24 21:21

@bacova.mi ale je pravda, že ovulaci každý měsíc krásně poznám a teď nic. Včera bílkový výtok, ale ne čirý spíše bílý, jinak nic. Jindy mě bolí vaječník, prsa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15370
30.11.24 21:26

@Marie20213 je možné, že to byli ký posunou… Tím se ale i prodlouží cyklus, luteální fáze se spozdilou ovulaci nezkrati, ta je stále stejně dlouhá. Pokud byla ovulace 14 DC a cyklus 27 dní, máš luteální fázi 12-13 dní a ti je paráda. Když teď přijde déle, bude i delší cyklus. Já bylinky nikomu nedoporučuji. Někomu sice pomohou, někomu neudělají nic, ale hodně holkám rozhodí cyklus (mě by třeba zrovna kontryhel a maliník rozhodili na půl roku). Pokud máš pravidelnou ovulaci, tak vitamíny ano, ale na bylinky bych se vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
30.11.24 22:39

@bacova.mi to si teď říkám taky. Moc děkuji :srdce: Tak dneska jsem si koupila další ovu testy z Dr.Max měli akci 2+1 zdarma, tak budu testovat 2× denně a uvidím. Už by se to mohlo povést konečně 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
1.12.24 12:34

@bacova.mi tak dnešní test takto. To by mohl být zítra pozitivní :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15370
1.12.24 12:47

@Marie20213 pěkný :palec: vždyť jsem psala, že se jen posunula ;) ještě bych udělala odpoledne a případně večer. Může lh stoupnout rychle, ale taky může být pozitivní zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí