Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Není to normální. Proč nezavoláš na gyndu? Dostaneš vyvolavacku.. nebo můžeš nejdřív zkusit přírodní cestou a pít kontryhelovy čaj nebo kapky gynex, ale já bych po tak dlouhé době šla na gyndu a nechala si to píchnout.. pak můžeš pít ten čaj, aby se ti cyklus srovnal.. předpokládám teda, že těhotenský test mas negativní ![]()
@Rive píše:
A test sis dělala?
Ne, test ne.
Tak já si ho dneska zajdu koupit
.
Pak uvidím a dám vědět
.
Teď vážně, buď je to troll, nebo někdo s IQ houpacího koně, že neví jak se dělají děti
@Loadnla příště bude : už 9 měsíců zpožděná ms a nějak tloustnu nevíte jak zhubnout
![]()
Ahoj, mám takový problém. Dneska je to už 63 dní od prvního dne poslední menstruace a pořád jsem to nedostala. Dělala jsem si 2× těhotenský test a oba mi vyšli negativní. Občas mívám zpoždění, ale nikdy to nebylo takhle dlouho.
Měla některá z Vás podobný problém?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém. Dneska je to už 63 dní od prvního dne poslední menstruace a pořád jsem to nedostala. Dělala jsem si 2× těhotenský test a oba mi vyšli negativní. Občas mívám zpoždění, ale nikdy to nebylo takhle dlouho.
Měla některá z Vás podobný problém?
Ano, dostala jsem vyvolávací injekci a léčím se, protože nemám dostatek hormonů..
Ahoj holky,
Mám problém, mám 55 dnů zpožděnou menstruaci.
Jak to řešit?
Je to normální?
Děkuji