Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
včera jsem byla na konzultaci o MUDr. Doležala v Praze kvůli zvětšení prsou a rovnou mi dal termín 10.4.!! To jsem teda nečekala, že tak brzo!! Počítala jsem spíše až s tím listopadem…ale takhle jsem teda nadšená
Tak mě zajímá, jestli tu není mezi vámi některá, která u něj nedávno byla anebo se k němu chystá
chtěla bych se podělit o pocity, dozvědět se jak se budu cítit po operaci a za jak dlouho budu asi fit. Mám totiž doma 2letého prcka, takže to bude mazec
naštěstí mám moc hodnou sousedku, která mi se vším pomůže ![]()
@Andrea22 videla jsem od nej par videi a celkem pekna prace, kolik paltis za uplne vsechno?
Byla jsem u něj na zvětšení prsou a spokojenost.. ale už je to víc jak 10 let ![]()
Ja jsem na nej teda slysela jen samou chvalu. Cetla jsem, ze je vyhlaseny u nas i v cizine…mozna proto ma tak vysoke ceny. Me operace u nej vyjde na cca 85000,–.
@Anonymní píše:
Byla jsem u něj na zvětšení prsou a spokojenost.. ale už je to víc jak 10 let
A muzu se zeptat jak velka prsa mas? ![]()
@Andrea22 Andy a to je cena i s modelací nebo jenom zvětšení? A kulaté nebo kapky? Omlouvám se za zvědavost, ale také o tom přemýšlím, tak mě to zajímá ![]()
@Anonymní píše:
@Andrea22 mě to tenkrát stálo kolem 50.000.-, ale to už je dávnoJá neměla nic, teď mám menší dvojky
Ale upřímně, těhotenstvím a kojením ta prsa docela utrpěla, dřív jsem je klidně vystavila u vody, teď už ne
No já sice už jednoho prcka doma mám, ale druhé určitě taky jednou bude
takže se taky bojím toho, že prsa potom zase změní tvar a nebude to ono :/
@Anonymní píše:
@Andrea22 Andy a to je cena i s modelací nebo jenom zvětšení? A kulaté nebo kapky? Omlouvám se za zvědavost, ale také o tom přemýšlím, tak mě to zajímá
Je to cena jen za zvětšení. Já mám tak jedničky, takže na těch není zrovna moc co modelovat
a doporučil mi naštěstí anatomy (kapkovitý tvar) pod sval, velikost 335 ml vysoký profil
jinak vážím 52 kg a měřím 168 cm ![]()
@Andrea22 tak to je naprosto stejné jako u mě- výška, váha, obvod hrudníku
Tak držím palec ať to nebolí a brzy se zahojí ![]()
@Anonymní píše:
@Andrea22 tak to je naprosto stejné jako u mě- výška, váha, obvod hrudníkuTak držím palec ať to nebolí a brzy se zahojí
Moc dekuju
uz se jich nemuzu dockat ![]()
@Katii píše:
Mam otazecku - cena se odviji od velikosti zvetseni??
Nene, ceny se ve velikosti implantatu nelisi…zalezi na tom, se kterou znackou implantatu doktor dela
@Anonymní píše:
@Andrea22 tak to je naprosto stejné jako u mě- výška, váha, obvod hrudníkuTak držím palec ať to nebolí a brzy se zahojí
A jak jsi teda s nimi spokojena? Nejsou moc velke? Me kdyz je totiz dr zkousel, zdali se mi docela velike, ale zase jsem hned rekla, ze chci prirozene, takze spoleham na nej a na to co on sam mi vybral ![]()
@Andrea22 píše:
A jak jsi teda s nimi spokojena? Nejsou moc velke? Me kdyz je totiz dr zkousel, zdali se mi docela velike, ale zase jsem hned rekla, ze chci prirozene, takze spoleham na nej a na to co on sam mi vybral
já je ještě nemám, uvažuji o nich jak jsem psala výše. Šla bych taky do anatomů, typovala jsem, že to bude pod sval a vážím a měřím stejně jako ty. Takže jsem se ujistila v těch ml. Počítala jsem kolem 350. Protože když se rozdávala prsa, byla jsem asi nemocná a nemohla do fronty… ![]()