MUDR. Hajdušková nebo MUDR. Pokorná - zkušenosti

41
8.10.16 15:15

MUDR. Hajdušková nebo MUDR. Pokorná - zkušenosti

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat zda nějaká z Vás nemáte zkušenosti s gynekologii Kolek na Praze 4 a konkrétně s MUDR. Hajduškovou nebo MUDR. Pokornou?
Ráda bych si jednu z nich vybrala. Zda jste spokojené doktorkou, jaké s ní máte zkušenosti, jak na vás působí, jestli se cítíte v dobrých a odborných rukou :-) případně zda se platí poplatky? Za každou odpověď Děkuji!!! :potlesk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.10.16 16:24

@tereza555 hlavně měl Kolka, díky němu jsem přišla o dítě a já sama byla 2 roky v léčení, Hajdušková bohužel v hodně věci měla stejně názory jako Kolek, takže tam bych taky nesla a tu druhou osobně neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.16 20:08

@tereza555
A uz jsi se na te gynekologii Kolek ptala na registraci? Ja to zkousela v cervenci, vyslovene jsem jim napsala ze jsem na zacatku tehotenstvi a oni mi odepsali, ze nove pacientky registruji, termin objednani listopad - tzn. za 4 mesice! To bych tam sla prvne nekdy na prelomu pateho a sesteho mesice.
Takze ja se sla registrovat jinam.
Jinak za registraci chteji 200 a za jednorazova zrcadla u vysetreni 100.
Anonym - zatim se o tehotenstvi nesirim.

• Citovat
  • Upravit
41
8.10.16 20:51

@Šťastná.máma.4 ke Kolkovi bych ani nesla, a jakou doktorku jste nasla? A jste spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.10.16 20:56

Psala jsem minuly tyden, a napsali ze mne objednaji na prosinec…jako je to dlouha doba. U soucasne se objednavam a ve stejnem mesic jdu na kontrolu. Ale hledam jinou doktorku, jsem nespokojena s nekterymi veci, uvidim jak dopadne pristi mesic kontrola. Jakou doktorku mate vy? :-) anonymitu chapu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.16 21:09
@tereza555 píše:
@Šťastná.máma.4 ke Kolkovi bych ani nesla, a jakou doktorku jste nasla? A jste spokojena?

Soukromý lékař, sídlící na Praze - západ, spokojena jsem, protože mě konečně zbavil všech bolesti a problému, které Kolek nadělil a díky mému novému lékaři již očekáváme druhé dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 22:08
@tereza555 píše:
Psala jsem minuly tyden, a napsali ze mne objednaji na prosinec…jako je to dlouha doba. U soucasne se objednavam a ve stejnem mesic jdu na kontrolu. Ale hledam jinou doktorku, jsem nespokojena s nekterymi veci, uvidim jak dopadne pristi mesic kontrola. Jakou doktorku mate vy? :-) anonymitu chapu ;-)

Tak to uz se jim ty objednaci lhuty zkratily, ale stejne…
Ja mela v lete dost problem sehnat gyndare, vsichni byli na dovolene, nebrali anebo u Kolka ty silene objednaci lhuty. A novou gyndarku jsem potrebovala, ta moje puvodni bohuzel zemrela.
Nakonec jsem se zaregistrovala ve Spalene a asi jako jedna z poslednich, na webu uz maji psane, ze maji dalsi registrace pozastavene.
Tak hodne stesti pri hedani nove gyndarky

• Citovat
  • Upravit
LP4
1366
29.9.22 21:39

Dobrý den, nějaké nové recenze k této gynekologii? Zvažují zde registraci. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty