MUDr. Kuneš z Natalíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xulvi
13.1.10 15:00

a možná, že to je i Bohumil :lol: snědý, svalnatý, hmm, už se těším … jen jsem trochu omráčená z těch poplatků, nevím, musím si to ještě nechat projít hlavou ..

• Citovat
  • Upravit
2675
13.1.10 15:02

Doufám, že nedávám plané naděje a nebude to starej nerudnej dědek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
13.1.10 20:07

Tak ještě musím reagovat - já si žádný nadstandart neplatila, jen tu tisícovku, a přístup se nezhoršil ani náhodou. Manžel se mnou chodí na UZV automaticky, když nemůže, sestřička ochotně pohlídá malou… Při prvním těhotenství jsem chodila jinam a je to nesrovnatelný rozdíl (a to jsem si platila taky tisícovku ročně).

Příspěvek upraven 13.03.19 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xulvi
13.1.10 20:34

děkuji, to jste mě potěšila :-)

• Citovat
  • Upravit
5635
14.1.10 12:20

Takze,abych to uzavrela.Doktor Hrnčíř ke kteremu chodim ja,je jak se tu pise krasny,vysoky,opáleny a svalnaty a trochu drmoli,takze spis pusobi dojmem,ze je nervozni.kazdopadne se plati poplatek jednou rocne 1000,– na zacatku jsem take koukala,ale rozpocet to rozhodne nezatizi a stoji to za to a nevim,kde tady porad berou ten nadstandart 6000,–.Kdyz otehotnis,tak ti doktor(ka) nabidne sluzby navic za 3000,– (jsou v tom nejake vitaminy,ultrazvuk kazdou navstevu,spoustu fotek a 3Dultrazvuk,ktery normlane stoji cca 1500,aspon ja tak platila v Podoli.
Jak rikam jsem tam tři roky a nemenila bych a rozhodne bych nerekla,ze po smrti pí.dr Mazankove by se to tam nejak zhorsila,ja to ani nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
18.1.10 21:21

xulvi, tak co doktor Kuneš? Už jsi tam byla??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xulvi
18.1.10 21:28

ne ne, 26teho, dam vedet dojmy :)

• Citovat
  • Upravit
2675
26.1.10 18:48

Tak jsem tu a čekám na ty dojmy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
26.1.10 19:55

Ja jsem tu taky a take cekam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xulvi
27.1.10 09:24

Takze prvotni dojmy jsou na 1****, opravdu rozdil od puvodni MUDr., kde jsem se citila „divne“ uz pri vstupu do cekarny ! moc mily pristup, vysetreni uz pri prvni navsteve, co jsem potrebovala, bylo mi vysvetleno, zkratka zatim SUPER, neni co dodat !

• Citovat
  • Upravit
5635
27.1.10 10:27

Tak to jsem rada,moc se mi nelibily ty nazory,co tu behaly.Sice se tam od smrti pí.doktorky Mazánkové hodne stridali lekari,ale co nadelas.Ale myslim,ze pece je stale na jednicku.
PS:Tim nechci shazovat ostatní nazory.Kazdy mame nejaky a je jasne,ze ne vsechny jsou stejne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
27.1.10 12:44

A já chci teda hlavně vědět, co dr. Kuneš :wink: jestli to byl ten, co jsem myslela nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xulvi
27.1.10 13:23

tak to nemůžu říct na 100%, že to je přesně TEN, ale křestní je Bohumil a jezdí z Plzně z nemocnice - vypadá to, že teda jo; snědý, svalnatý sympaťák, vysoký, ale vzhledem k tomu, že já měřím 180cm, tak zas ne tolik :)

• Citovat
  • Upravit
5635
27.1.10 14:40

To bude on,v utery je tam jen tenhle :-)Je to fesak,ze?Poprve mi sestricka rekla,jestli mi nebude vadit,ze je tam novy doktor a pujdu k nemu a ja rekla,ze nevadi,ze v pohode a pak vysel tenhle v tom upnutym triku a ja cela zrudla,doufam,ze to nebylo videt :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xulvi
27.1.10 14:48

tak to jsme na tom byly podobne, ja zas ne a ne se „vymacknout“ .. ale myslim, ze jste psala o Hrncirovi ? nebo oni se v ty uterky stridaji ? byla bych rada, kdyby tam kunes aspon chvili vydrzel :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty