MUDr. Provazníková Jitka, Klecany - znáte?

43031
4.7.09 10:07

MUDr. Provazníková Jitka, Klecany - znáte?

Holky sorry za redundantní diskusi, potřebuji se zeptat přímo takto konkrétně, snad se někdo chytí.

Neznáte ji někdo (MUDr. Provazníkovou)?
Máme ji úplně nejblíž ale nenašla jsem jedinou referenci, zmínku v diskusi a pod - tak se jen bojím, aby to nebyla nějaká :,-(istka, nebo 80ti letá stařenka.

Já původně myslela, že se zatím zaregistrujeme tady v Bohnicích a po přestěhování to změním, ale pak mi došlo, že lékař se tak brzo po registraci měnit nesmí. A těch kontrol po porodu bejvá docela dost, asi pro nás bude lepší jet jednou po porodu z Bohnic do Klecan, než potom opakovaně dojíždět do Bohnic.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.7.09 12:10

OT co je to redundantni?

• Citovat
  • Upravit
6545
4.7.09 12:13

Pudlo během prvních 6měsíců od narození můžeš měnit pediatra co měsíc. Od 6měsíců pak po těch 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.7.09 13:09
Anonymni píše:
OT co je to redundantni?
opakujici se, nadbytecna..

gabi dobre info, dik - ja bych asi potrebovala menit asi tak za tejden nebo max za 14 dni - proste nam ten porod a stehovani neuveritelne pitome vychazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.7.09 13:29

Pudlo a co auto? Myslím si, že zkraje bude péče pediatra méně potřebná, spíš jen poradny. Samozřejmě, může se stát komplikace, problém, ale těžko říct. Pak by se to dalo, ne? Já bych se k dr ani jinak nedostala, leda vlakem a celkem slušnym pěškobusem…

Náš původní pediatr si navíc poradny upravil tak, že místo ve 2 a 6 týdnech byly v měsíci a ve dvou, čímž to bylo jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.09 13:46

pediatra jsem měnila nedávno, brzy po porodu a myslím, že to co měsíc asi ani u miminka nejde, protože nová dr nás vzala do nějaké „prozatímní péče“ a až to půjde, zaregistruje si nás u sebe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
43031
4.7.09 15:00

Gabi ja neridim, resp. budu se muset zcela nově rozjezdit a nějakou dobu to potrva - ale bude k nam jezdit bus, uplne nemobilni nebudu. Spis pocitam ze po porodu nebudu uplne fit a taky budu nesikovna pokud se tyce manipulace s kocarem a pece o kosteje, tak bych to chtela mit co mozna nejpohodlnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.7.09 16:41

Na rodina.cz ji někdo zná, prej je hodná, tak super :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.7.09 17:51
Anonymni píše:
pediatra jsem měnila nedávno, brzy po porodu a myslím, že to co měsíc asi ani u miminka nejde, protože nová dr nás vzala do nějaké „prozatímní péče“ a až to půjde, zaregistruje si nás u sebe :nevim:

nechápu. K nám přijel po porodu pediatr, podepsala jsem registraci bez RČ a RČ se pak doplnilo dodatečně (po druhém porodu mi teda RL stihl dorazit). Normálka zaregistrované obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.7.09 17:52

Stěhuješ se přímo do Klecat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.7.09 17:56

Nee, asi 5 km odtamtud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.7.09 17:56

jen se ptám:) Kousek ztama pochází mamka a přímo v Klecanech bydlela teta se sestřenkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.7.09 23:50

Pudlo , Klecany jsou ode mně 11 km, tak že bychom někdy vyrazily s kočárem? Ha, ha, ha

…ty vado, ty už to máš za pár!!! To uteklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.7.09 12:56

No jasne, posli mi SZ kde máš budku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.09 08:48

jj ja MUDr. Provaznikovou znám, chodím k ní s dětmi a je moc milá, vždycky všechno vysvětlí nejen mě,ale i synovi takže super :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty