Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky sorry za redundantní diskusi, potřebuji se zeptat přímo takto konkrétně, snad se někdo chytí.
Neznáte ji někdo (MUDr. Provazníkovou)?
Máme ji úplně nejblíž ale nenašla jsem jedinou referenci, zmínku v diskusi a pod - tak se jen bojím, aby to nebyla nějaká
istka, nebo 80ti letá stařenka.
Já původně myslela, že se zatím zaregistrujeme tady v Bohnicích a po přestěhování to změním, ale pak mi došlo, že lékař se tak brzo po registraci měnit nesmí. A těch kontrol po porodu bejvá docela dost, asi pro nás bude lepší jet jednou po porodu z Bohnic do Klecan, než potom opakovaně dojíždět do Bohnic.
Díky.
Pudlo během prvních 6měsíců od narození můžeš měnit pediatra co měsíc. Od 6měsíců pak po těch 3
Anonymni píše:opakujici se, nadbytecna..
OT co je to redundantni?
gabi dobre info, dik - ja bych asi potrebovala menit asi tak za tejden nebo max za 14 dni - proste nam ten porod a stehovani neuveritelne pitome vychazi.
Pudlo a co auto? Myslím si, že zkraje bude péče pediatra méně potřebná, spíš jen poradny. Samozřejmě, může se stát komplikace, problém, ale těžko říct. Pak by se to dalo, ne? Já bych se k dr ani jinak nedostala, leda vlakem a celkem slušnym pěškobusem…
Náš původní pediatr si navíc poradny upravil tak, že místo ve 2 a 6 týdnech byly v měsíci a ve dvou, čímž to bylo jednodušší
pediatra jsem měnila nedávno, brzy po porodu a myslím, že to co měsíc asi ani u miminka nejde, protože nová dr nás vzala do nějaké „prozatímní péče“ a až to půjde, zaregistruje si nás u sebe ![]()
Gabi ja neridim, resp. budu se muset zcela nově rozjezdit a nějakou dobu to potrva - ale bude k nam jezdit bus, uplne nemobilni nebudu. Spis pocitam ze po porodu nebudu uplne fit a taky budu nesikovna pokud se tyce manipulace s kocarem a pece o kosteje, tak bych to chtela mit co mozna nejpohodlnejsi.
Anonymni píše:
pediatra jsem měnila nedávno, brzy po porodu a myslím, že to co měsíc asi ani u miminka nejde, protože nová dr nás vzala do nějaké „prozatímní péče“ a až to půjde, zaregistruje si nás u sebe
nechápu. K nám přijel po porodu pediatr, podepsala jsem registraci bez RČ a RČ se pak doplnilo dodatečně (po druhém porodu mi teda RL stihl dorazit). Normálka zaregistrované obě
jen se ptám:) Kousek ztama pochází mamka a přímo v Klecanech bydlela teta se sestřenkama
Pudlo , Klecany jsou ode mně 11 km, tak že bychom někdy vyrazily s kočárem? Ha, ha, ha
…ty vado, ty už to máš za pár!!! To uteklo!
jj ja MUDr. Provaznikovou znám, chodím k ní s dětmi a je moc milá, vždycky všechno vysvětlí nejen mě,ale i synovi takže super ![]()