MUDr. Radmila Šlapalová Juračková Brno

7.8.12 18:27

l

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.5.15 15:47

Chodíte sem někdo? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 17:50

Bohužel

@mandarinkapomeranc píše:
Chodíte sem někdo? :mavam:

Ano chodím a registrovala jsem se jen, abych Ti napsala. Chceš tam začít chodit nebo už tam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 18:12

@zakaznickecislo
Já tam chodím a jsem právě moc spokojená :-) tak jsem chtěla znát názor ostatních :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 18:44

@mandarinkapomeranc

Příspěvek upraven 10.06.15 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 18:50

@zakaznickecislo
Tak to jsem překvapená…já jsme to právě četla na recenzích lékařů, že si tam hodně pacientek stěžuje a dost mě to zaskočilo…já jsem právě maximálně spokojená a doufám, že i budu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 19:28

@mandarinkapomeranc

Příspěvek upraven 10.06.15 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 20:09

@zakaznickecislo
Já jsem tedy taky vysokoškolsky vzdělaná, ale paní doktorka mně právě vždycky pomohla i s problémem negynekologického ražení. Jsem fakt hodně překvapená. Škoda, že nemůžeš být víc konkrétní. Jinak sestřička je anděl, to je pravda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 10:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 21:27

Tak jsem se rozhodla napsat, protože nechápu, jak zákaznické číslo :-D mohlo psát takto o MUDr. pak to stupidně paní smazala, nechápu…jsem max spokojená, dovedla mě krásně k porodu, celou dobu mě udržovala v klidu…když jsem pak přesla do porodnice, tak mě pořádně začaly stresovat sestry, doktoři…ale paní Dr. Šlapalová mě opět pomohla a posílila mou mysl…díky jí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 16:35

Já byla do roku 2021 též spokojená klientka, ale to je minulostí. :,( K paní doktorce již nemám takovou důvěru, abych ji svěřila svoje zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty