MUDr. Štádler alergolog Immunoflow

Billi
10.3.15 15:37

MUDr. Štádler alergolog Immunoflow

Krásné odpoledne všem.
Máte některá zkušenost s MUDr. Štádlerem? Působí jako alergolog/imunolog v Immunoflow v Letňanech. Jsme k němu objednaní se synem na imunologické vyšetření, ale nenašla jsem nikde žádné hodnocení, názor, nic.
Děkuji za všechny reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2482
10.3.15 15:38

Do Immunoflow chodíme, ale né k lékaři, kterého zmiňuješ. Centrum dobré… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.3.15 15:45

@lucije28 v centru už jsme byli se starším synem, ale u MUDr. Fuchse a ten byl moc fajn.

• Citovat
  • Upravit
2
16.4.15 14:26

MUDr. Štádler

Billi, mohla bys, prosím, napsat zkušenosti s MUDr. Štádlerem. Právě jsem objednala mého tříletého syna do Immunoflow a taktéž nás objednali k tomuto lékaři. Zkušenosti jsem také žádné nenašla, tak by mne zajímalo, jak se Ti zdál a jestli to umí s prckama (můj dokáže udělat klidně u doktora cirkus).
Jsme objednaní až na druhý týden v červnu :(
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.4.15 14:33

@sarki jdeme až za měsíc. Objednací doba 2 měsíce a to jsem ráda, protože v naší spádové nemocnici mi v březnu nabídli září :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2
16.4.15 15:14

Aha, tak budu muset počkat :) Kdyžtak sem potom napiš třeba řádku, jaký byl pan doktor :)
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.4.15 12:00

Také chodím s 5ti měsíčním synem do Immunoflow k panu doktorovi Štádlerovi. Nemám tedy porovnání s panem doktorem Fuchsem, ale tohle je mladý, příjemný pan doktor. Působí na mě hodně klidně. Dítě si vždy důkladně prohlédne. O své pacienty má zájem, rozhodně vás neodbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.5.15 18:35

@sarki tak jsme tam byli. Pan doktor mladý a velice snaživý, možná až moc. Řešil i jiné věci než alergii/imunitu (váhu dítěte), ale byla jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
25.10.16 23:13

Dobrý den, k p. doktoru Štádlerovi chodím se synem již 2.rokem a jsem s jeho péčí velice spokojená. P. doktor je mladý, klidný, pozorný a hlavně - naslouchá a přemýšlí!… K dětem má jemný přístup a nikdy nás do ničeho netlačí. Mohu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
31.7.18 22:42

@Billi dobrý den, chci se zeptat, zda jste měli s panem doktorem dobré zkušenosti, jdeme k němu tento měsíc se 7.mesicni dcerou.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
29.1.19 21:22

Dobry vecer maminky, jdeme k panu doktoru Štádlerovi zitra poprve. Chci se zeptat, co mam asi cekat? Na co vsechno se pta? Abych byla tak nejak pripravena, prece jen si uplne vsechno u syna uz nepamatuju..... A taky zda vam opravdu pomohl, vyresil problem? Mockrat dekuju za zminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty