MUDr. Voráček Kladno

9454
14.1.13 17:15

Mudr. Voráček Kladno

Ahoj :mavam:
sháním nového gnyekologa okolí Kladna, Rakovníka, případně Slaný. Nejlépe mi z diskuzí a hodnocení na netu vyšel Farajpour, ale je drahý. Pak ještě podle doporučení známých je dobrý Voráček. Vzhledem k tomu, že jsem po dvou ZT a nyní jsem zjistila, že jsem těhotná po třetí, přála bych si dobrou péči. Jde například u pana doktora Voráčka si připlatit za častější utz? Jak to u něj celkově v těhotenství chodí?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.1.13 18:39

Nevim jak to tam chodí, ale poté co mi pan doktor na můj dotaz jestli mi dá antikoncepci odpověděl „Joooo až zhubnete 20 kilo, tak se domluvíme!“Takže už jsem tam nešla

• Citovat
  • Upravit
9454
14.1.13 18:45
@Anonymní píše:
Nevim jak to tam chodí, ale poté co mi pan doktor na můj dotaz jestli mi dá antikoncepci odpověděl „Joooo až zhubnete 20 kilo, tak se domluvíme!“Takže už jsem tam nešla

No taky se právě bojím, že to bude další arogantní blbec, ale nevím no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 19:40
@Zandula píše:
No taky se právě bojím, že to bude další arogantní blbec, ale nevím no :roll:

tak třeba neměl svůj den, spousta lidí si ho jinak chválí. Ale to bude jako s Jandourkem, jedni ho chválí, druzí k smrti nenávidí :-D

• Citovat
  • Upravit
9454
14.1.13 19:44

No právě, taky mám takový pocit, byla jsem dřív u Lukáče a to je to samý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 19:50
@Zandula píše:
No právě, taky mám takový pocit, byla jsem dřív u Lukáče a to je to samý :roll:

No když si těhotná, tak u tebe to nejde.Ale já nebyla od porodu na gyndě ( jen u toho Voráčka, jestli dá) a mám 6,5 letýho sviště. Právě proto že neznám žádnýho normálního. Jeden pracoval nebo pracuje v nemocnici (jméno nevim) ten byl strašně hodnej, ale nemá vlastní ordinaci :-(

• Citovat
  • Upravit
9454
14.1.13 19:52

V nemocnici je jedna úžasná doktorka, ale ta taky nemá ordinaci. Jinak bych nejradši k tomu Farajpourovi, jenže ty peníze jsou dost děsný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 19:59
@Zandula píše:
V nemocnici je jedna úžasná doktorka, ale ta taky nemá ordinaci. Jinak bych nejradši k tomu Farajpourovi, jenže ty peníze jsou dost děsný :roll:

není hodně mladá nebo vypadá hodně mladě?

• Citovat
  • Upravit
9454
14.1.13 20:04

Jj je, taková blondýnka, strašně milá…škoda, že nemá praxi no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 20:10
@Zandula píše:
Jj je, taková blondýnka, strašně milá…škoda, že nemá praxi no :?

tak ta mě asi rodila :-)

• Citovat
  • Upravit
3089
14.1.13 20:32

Ahoj, já jsem z Kladna a chodím k dr. Vančurové, nemá zrovna vybavenou ordinaci, na utz posílá do nemocnice, ale jinak je pečlivá, hodná a příjemná. Nic nezanedbá, praxi má dlouhou. Jinak platila jsem si vždycky jen za extra plastový zrcátko, jinak za nic teda kromě 30kč co se platí všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
14.1.13 20:41

http://www.znamylekar.cz/…kolog/kladno
tohle by ti mohlo pomoct :-)

• Citovat
  • Upravit
9454
14.1.13 20:48

@ohýnek Děkuju, já to četla, ale tam je jen jeho hodnocení, ale není tam jak třeba postupuje v těhotenství a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
14.1.13 21:30

@Zandula některé komentáře, tam píšou i o těhu.

• Citovat
  • Upravit
129
15.1.13 21:11

Já mužů vřele doporučit Farajpoura je sice trosku dražší roční cena 500 a když jste těhotná dáte 2000 ale je o Vas skvělé postaráno a v Te hodnotě 2000 Dela i vyšetření miminka, která vám jinde neudelaji je vždy příjemní a vše dokonale vysvětlí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty