Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
sháním nového gnyekologa okolí Kladna, Rakovníka, případně Slaný. Nejlépe mi z diskuzí a hodnocení na netu vyšel Farajpour, ale je drahý. Pak ještě podle doporučení známých je dobrý Voráček. Vzhledem k tomu, že jsem po dvou ZT a nyní jsem zjistila, že jsem těhotná po třetí, přála bych si dobrou péči. Jde například u pana doktora Voráčka si připlatit za častější utz? Jak to u něj celkově v těhotenství chodí?
Děkuji ![]()
Nevim jak to tam chodí, ale poté co mi pan doktor na můj dotaz jestli mi dá antikoncepci odpověděl „Joooo až zhubnete 20 kilo, tak se domluvíme!“Takže už jsem tam nešla
@Anonymní píše:
Nevim jak to tam chodí, ale poté co mi pan doktor na můj dotaz jestli mi dá antikoncepci odpověděl „Joooo až zhubnete 20 kilo, tak se domluvíme!“Takže už jsem tam nešla
No taky se právě bojím, že to bude další arogantní blbec, ale nevím no ![]()
@Zandula píše:
No taky se právě bojím, že to bude další arogantní blbec, ale nevím no
tak třeba neměl svůj den, spousta lidí si ho jinak chválí. Ale to bude jako s Jandourkem, jedni ho chválí, druzí k smrti nenávidí ![]()
No právě, taky mám takový pocit, byla jsem dřív u Lukáče a to je to samý ![]()
@Zandula píše:
No právě, taky mám takový pocit, byla jsem dřív u Lukáče a to je to samý
No když si těhotná, tak u tebe to nejde.Ale já nebyla od porodu na gyndě ( jen u toho Voráčka, jestli dá) a mám 6,5 letýho sviště. Právě proto že neznám žádnýho normálního. Jeden pracoval nebo pracuje v nemocnici (jméno nevim) ten byl strašně hodnej, ale nemá vlastní ordinaci ![]()
V nemocnici je jedna úžasná doktorka, ale ta taky nemá ordinaci. Jinak bych nejradši k tomu Farajpourovi, jenže ty peníze jsou dost děsný ![]()
@Zandula píše:
V nemocnici je jedna úžasná doktorka, ale ta taky nemá ordinaci. Jinak bych nejradši k tomu Farajpourovi, jenže ty peníze jsou dost děsný
není hodně mladá nebo vypadá hodně mladě?
Jj je, taková blondýnka, strašně milá…škoda, že nemá praxi no ![]()
@Zandula píše:
Jj je, taková blondýnka, strašně milá…škoda, že nemá praxi no
tak ta mě asi rodila ![]()
Ahoj, já jsem z Kladna a chodím k dr. Vančurové, nemá zrovna vybavenou ordinaci, na utz posílá do nemocnice, ale jinak je pečlivá, hodná a příjemná. Nic nezanedbá, praxi má dlouhou. Jinak platila jsem si vždycky jen za extra plastový zrcátko, jinak za nic teda kromě 30kč co se platí všude.
@ohýnek Děkuju, já to četla, ale tam je jen jeho hodnocení, ale není tam jak třeba postupuje v těhotenství a tak ![]()
Já mužů vřele doporučit Farajpoura je sice trosku dražší roční cena 500 a když jste těhotná dáte 2000 ale je o Vas skvělé postaráno a v Te hodnotě 2000 Dela i vyšetření miminka, která vám jinde neudelaji je vždy příjemní a vše dokonale vysvětlí..:-)