Mudr.Tichá - Gyncentrum Hloubětín

99
28.12.13 10:40

Mudr.Tichá - GYNCENTRUM HLOUBĚTÍN

Ahoj, chtěla bych vás požádat o zkušenosti s mudr. Tichou z Gyncentra. Byla jsem u ní asi 4× a nevím co si myslet… Jelikož jsem teď těhotná, tak bych samozřejmě chtěla tu nej péči. S paní doktorkou negativní zkušenost nemám, ale nevím jak to popsat, no zkrátka si tam nejsem tak nějak jistá a nezískala si mojí důvěru! Navíc o Gyncentru jsem v diskuzích našla víc negativních reakcí než pozitivních a to mi na klidu taky moc nepřidalo. Všem díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10185
28.12.13 11:02

Na jednu Mudr. Tichou mám dost ošklivé vzpomínky z pražkého Podolí v roce 1982. Patřila tehdy k postrachům pacientek, všechny jsme se jí bály, v životě mě nikdy předtím ani potom žádný gynekolog tak otřesně nevyšetřoval. Jestli je ta doktorka z Gyncentra už starší, tak by to mohla být ona, teď bych ji tipovala věk kolem 55 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
28.12.13 11:07

Je starší, řekla bych, že má pár let do důchodu. Nepamatuješ si na křestní jméno? Tahle je MUDr. Tichá Jarmila. Tak trochu doufám, že to není ona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
28.12.13 11:17

Křestní si opravdu nepamatuju, je to už dávno. Mně bylo tehdy dvacet, jí mohlo být maximálně třicet, takže věkově by to teď odpovídalo. Měla tmavé vlasy, jestli si dobře pamatuju nebyla moc vysoká. Pamatuju si, že tehdy některé těhotné odmítaly, aby je vyšetřovala. Já na ni narazila jen jednou, kdyby mě měla vyšetřovat podruhé, taky bych odmítla. Neskutečně hrubá, odměřená, doslova protvná. Ať je to ona nebo ne, v každém případě, jestli cítíš nějaké pochybnosti a nedůvěru, přehlaš se k někomu jinému, ať jsi v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.12.13 11:24

Gyncentrum bývalo špičkové pracoviště, pravdou je, že se tam ale za ta léta dost lidí obměnilo a výrazně se rozrostli, takže možná svoji úroveň ztratilo :nevim:
Jezdím už drahně let k Dr. Liboru Novákovi do hloubětínského Gyncentra a nedám na něj dopustit. Své práci skutečně rozumí, stále se vzdělává, je pečlivý, a neuvěřitelně lidský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 11:33
@Damael píše:
Gyncentrum bývalo špičkové pracoviště, pravdou je, že se tam ale za ta léta dost lidí obměnilo a výrazně se rozrostli, takže možná svoji úroveň ztratilo :nevim:
Jezdím už drahně let k Dr. Liboru Novákovi do hloubětínského Gyncentra a nedám na něj dopustit. Své práci skutečně rozumí, stále se vzdělává, je pečlivý, a neuvěřitelně lidský.

Navíc mu to neuvěřitelně sluší. Má 3 denní strniště a je neskutečný fešák! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
28.12.13 11:37

Já k Dr. Tiché chodím určitě přes deset let a rozhodně si na ní nemůžu stěžovat. je ale pravda, že jsem nikdy relativně nemusela řešit nic nestandardního, jen občas cysta, ale to jsme vychytali změnou HA. ale nikdy se mi nestalo, že by byla při vyšetřeních nějak hrubá, spíš naopak, i po těch letech mě vždy upozorňuje, když má být při vyšetření něco nepříjemného…navíc jsem teď byla také těhotná a bohužel jsem předtím měla dvě zamlklá těhotenství, a musím říct, že už při druhém těhotenství, si mě paní doktorka, kvůli tomu prvnímu zamlklému, zvala co týden, a když to nevyšlo ani podruhé, velmi to se mnou prožívala, když jsem otěhotněla potřetí, kontroly jsem měla také častější, a pak mě ale pro jistotu přesunula už k Apolináři, myslela si, že tam budu mít lepší péči…no co mohu posoudit, tak rozdíl v poradnách v Gyncentru a u Apolináře byl značný, u Apolináře jsem vždy čekala skoro celé dopoledne a kontrola u doktora nijaká - vnitřně mě vyšetřoval asi jen jednou a UTz v ordinaci nemají vůbec. a ano Dr. Tichá kdysi pracovala v Podolí, ale nějak se mi nechce věřit, že by byla postrach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
28.12.13 11:41

@crazyidea Nemusí to být ona, může to být shoda jmen. Anebo s roky praxe trochu ubrala na razanci, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
28.12.13 11:42

A ještě celkově ke Gyncentru - byla jsem tam na urogynekologické operaci a moje zkušenost byla dobrá - žádné komplikace při zákroku a ani po něm a lůžkové oddělení je mi rozhodně sympatičtější, než jakékoli oddělení v nemocnici. absolvovala jsem tam i revizi při první ZT a také vše proběhlo bez komplikací, po narkóze žádná nepříjemná reakce a dělohu jsem měla vyčištěnou dobře. na druhou revizi jsem musela na Bulovku (byl víkend) a to mi tedy po narkóze bylo hodně špatně. a co mi ještě vyhovuje, že jsou tam pracoviště, která v určitém období potřebujeme každá, já tam například ještě chodím na vyšetření prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 11:47
@crazyidea píše:
A ještě celkově ke Gyncentru - byla jsem tam na urogynekologické operaci a moje zkušenost byla dobrá - žádné komplikace při zákroku a ani po něm a lůžkové oddělení je mi rozhodně sympatičtější, než jakékoli oddělení v nemocnici. absolvovala jsem tam i revizi při první ZT a také vše proběhlo bez komplikací, po narkóze žádná nepříjemná reakce a dělohu jsem měla vyčištěnou dobře. na druhou revizi jsem musela na Bulovku (byl víkend) a to mi tedy po narkóze bylo hodně špatně. a co mi ještě vyhovuje, že jsou tam pracoviště, která v určitém období potřebujeme každá, já tam například ještě chodím na vyšetření prsou.

K dr. Smrčkovi? Dobrý, i když trochu svérázný doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
28.12.13 11:54

Ano, dr. Smrček je opravdu svéráz :mrgreen:
(občas mi přišlo, že je až trochu úchylný, ale už jsem si zvykla na to, jak mi vyšetřuje „prsíčka“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 11:57
@crazyidea píše:
Ano, dr. Smrček je opravdu svéráz :mrgreen:
(občas mi přišlo, že je až trochu úchylný, ale už jsem si zvykla na to, jak mi vyšetřuje „prsíčka“)

Nápodobně. :lol: Tak láskyplně :lol:
Ale je to hezká práce. Na druhou stranu druhou specializaci má hemeroidy.Tak je za prsíčka rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
28.12.13 12:00

@Burj Chalifa
tak to by mě ovšem zajímalo, jak komentuje vyšetření hemeroidů :mrgreen:
ale co, třebas to zjistím, následek právě proběhlého těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 12:02
@crazyidea píše:
@Burj Chalifa
tak to by mě ovšem zajímalo, jak komentuje vyšetření hemeroidů :mrgreen:
ale co, třebas to zjistím, následek právě proběhlého těhotenství…

Ty jsem mu zatím neukazovala.Ale určitě taky řekne něco milého. Třeba o půlčičkách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
28.12.13 12:03
@crazyidea píše:
Já k Dr. Tiché chodím určitě přes deset let a rozhodně si na ní nemůžu stěžovat. je ale pravda, že jsem nikdy relativně nemusela řešit nic nestandardního, jen občas cysta, ale to jsme vychytali změnou HA. ale nikdy se mi nestalo, že by byla při vyšetřeních nějak hrubá, spíš naopak, i po těch letech mě vždy upozorňuje, když má být při vyšetření něco nepříjemného…navíc jsem teď byla také těhotná a bohužel jsem předtím měla dvě zamlklá těhotenství, a musím říct, že už při druhém těhotenství, si mě paní doktorka, kvůli tomu prvnímu zamlklému, zvala co týden, a když to nevyšlo ani podruhé, velmi to se mnou prožívala, když jsem otěhotněla potřetí, kontroly jsem měla také častější, a pak mě ale pro jistotu přesunula už k Apolináři, myslela si, že tam budu mít lepší péči…no co mohu posoudit, tak rozdíl v poradnách v Gyncentru a u Apolináře byl značný, u Apolináře jsem vždy čekala skoro celé dopoledne a kontrola u doktora nijaká - vnitřně mě vyšetřoval asi jen jednou a UTz v ordinaci nemají vůbec. a ano Dr. Tichá kdysi pracovala v Podolí, ale nějak se mi nechce věřit, že by byla postrach…

Dík za názor, to jsi mě potěšila, jak jsem psala, žádnou negativní zkušenost nemám, jen jsem si tam připadala taková nesvá… Jednou byla moc milá a když potvrdila, že jsem těhotná, vypadala, že má upřímnou radost. Na po druhé zase byla dost odměřená a vše mi tak rychle vysvětlovala, že jsem z toho měla hlavu v pejru. Je pravda, že jsem těhotná poprvé a mám hlavu v pejru celkově :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty