Můj chlap nechce sex

113
22.9.11 14:36

Můj chlap nechce sex

Zakladám opět novu tému,protože už nevím jak mímu přitelovi pomoc,poradit.

Ja už sem tady kdysi psala,že má můj přítel finančné problémy a na sex nemá ani chut,starosti,unáva a tak..Na jednej straně ho chápů,ale já si začinam myslet ,že mám chlapa frigidního..Babi.Ja už ani nepamatji,kdy jsme se naposled milovali..Ale bude to už skoro rok..Tet mi to ani tak nechybi ,protože jsem dva měsice po porodu skoro,ale když mně večer hladí (samozrejme to ho o to musím poprosit),tak přidu na mně takové chutě,ale on vůbec nic.Vím,že má problém ze sexem.Hodně brzo se udělá nevydrži víc než 5 minut a jednou se stalo kdysi dávno,že se mu ani nepostavil..Mám pocit,že on sex nepotřebuje a když má to nutkáni možná jednou za měsic,tak raději si to půjde udělat na toaletu..Já jsem mu už několik krát řikala,ať si zajde za doktorem,ale neznáši když mu o tom řikam.No včera jsme akurát tuhle tému rozebirali,no spíše já a řekl mi,proč bych mněl jet za doktorem? i když on sám moc dobře ví,že ma problémy.No prostě nedá se snim o tom pořadně mlůvit..Není mu táhle téma vůbec přijemná..Ani se mu nedivím,ale přece takhle žit bez sexu nemůžeme..Už si připadám jako kdyby jsme bili jenom kamoši spolubydlíci..A to jsem mu i řekla,a také to,že když nemá potřebu se se mnou milovat,tak ja také ne ,že si umím pomoc i sama..Ale to jsem kecala ,protože to neumím.. :-D On to vůbec nijak neřešil.Chová se normálně jako kdyby vše bilo v pořádku..Vím,že jednou přide den,kdy já budu mit chut na sex už pořád a co pak dal?doprosovat se ho nechci a začinat jako prvá také ne..

Vím jistě,že nemá žadnou milenku.Jenom ty finanční problémy,ale hmm kdo bych ich nemněl?

Tak co holky zlaté co myslíte?ma to sním jěšte cenu snim nadále takhle nažívat a nebo si mám někoho najit?

Jinak je moc hodnej .Ráda ho mám,ale pomyšleni na to,že bych si mněla někde užívat,tak to mi přijde,takovy blbý už kvůli dětem..I kvůli sebe .To bych si připadala …Hmm no víte jak..Ale co dělat?

Má stím někdo nějakou skušenost?
Budu moc ráda za každou odpovět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
22.9.11 14:44

Zkus se ho zeptat, jestli by mu vadilo, kdyby jsi si někoho na ten sex našla…mohla by to být zajímavá reakce :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.9.11 14:48

Ty brdo dobrej nápad :-D :-D tet si mně rozesmála,to by mně také zajímala jeho reakce na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.9.11 14:53

hmm ale už ho vidím jak by mi řekl..Jo? tak klidně běž !!!!! a odešel by uraženej nahnevanej vedle do pokoje..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
22.9.11 14:53

Třeba by to s ním nějak pohnulo…Víš jak, zkusila jsi všechno možné i nemožné, když spolupracovat nechce, tak mu řekni, že nic jiného než tohle tě už nenapadá :nevim: Nebo ať ti poradí lepší řešení, kdyby byl proti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
22.9.11 14:54

Já bych to takhle asi neřešila, mohl by to brát i tak, že už si ho odepsala i jako chlapa a je vlastně k ničemu. Co nějaká poradna, ze začátku, nebo existují i různé podporující preparáty na chuť k sexu nemyslím na erexi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.9.11 14:54

Tak třeba má nějakou vadu,která je řešitelná přez sexuologa,nebo ho už nepřitahuješ.Žádná žena si nemůže být jistá že nemá milenku.Taky bych se ho zeptala jestli si můžeš najít jiného,ta reakce by mě samou zajímala.Mě by ten vztah ani nebavil bez sexu.

• Citovat
  • Upravit
1937
22.9.11 14:55
Evča29 píše:
hmm ale už ho vidím jak by mi řekl..Jo? tak klidně běž !!!!! a odešel by uraženej nahnevanej vedle do pokoje..:-)

se ho zeptej, co máš teda dělat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
22.9.11 14:56

Nikdo nedělá rád, to co mu nejde a není v tom dobrý.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
22.9.11 14:58

Ahoj
A před těhu byl sex v pořádku?
Napadlo mě jestli se mu nelíbí víc kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
22.9.11 15:04
Evča29 píše:
Zakladám opět novu tému,protože už nevím jak mímu přitelovi pomoc,poradit.

Ja už sem tady kdysi psala,že má můj přítel finančné problémy a na sex nemá ani chut,starosti,unáva a tak..Na jednej straně ho chápů,ale já si začinam myslet ,že mám chlapa frigidního..Babi.Ja už ani nepamatji,kdy jsme se naposled milovali..Ale bude to už skoro rok..Tet mi to ani tak nechybi ,protože jsem dva měsice po porodu skoro,ale když mně večer hladí (samozrejme to ho o to musím poprosit),tak přidu na mně takové chutě,ale on vůbec nic.Vím,že má problém ze sexem.Hodně brzo se udělá nevydrži víc než 5 minut a jednou se stalo kdysi dávno,že se mu ani nepostavil..Mám pocit,že on sex nepotřebuje a když má to nutkáni možná jednou za měsic,tak raději si to půjde udělat na toaletu..Já jsem mu už několik krát řikala,ať si zajde za doktorem,ale neznáši když mu o tom řikam.No včera jsme akurát tuhle tému rozebirali,no spíše já a řekl mi,proč bych mněl jet za doktorem? i když on sám moc dobře ví,že ma problémy.No prostě nedá se snim o tom pořadně mlůvit..Není mu táhle téma vůbec přijemná..Ani se mu nedivím,ale přece takhle žit bez sexu nemůžeme..Už si připadám jako kdyby jsme bili jenom kamoši spolubydlíci..A to jsem mu i řekla,a také to,že když nemá potřebu se se mnou milovat,tak ja také ne ,že si umím pomoc i sama..Ale to jsem kecala ,protože to neumím.. :-D On to vůbec nijak neřešil.Chová se normálně jako kdyby vše bilo v pořádku..Vím,že jednou přide den,kdy já budu mit chut na sex už pořád a co pak dal?doprosovat se ho nechci a začinat jako prvá také ne..

Vím jistě,že nemá žadnou milenku.Jenom ty finanční problémy,ale hmm kdo bych ich nemněl?

Tak co holky zlaté co myslíte?ma to sním jěšte cenu snim nadále takhle nažívat a nebo si mám někoho najit?

Jinak je moc hodnej .Ráda ho mám,ale pomyšleni na to,že bych si mněla někde užívat,tak to mi přijde,takovy blbý už kvůli dětem..I kvůli sebe .To bych si připadala …Hmm no víte jak..Ale co dělat?

Má stím někdo nějakou skušenost?
Budu moc ráda za každou odpovět :-)

ze by sis mohla najit jineho to nerikej ani nahodou, jen mu tim ublizis a po takovyhle větě ho ten sex prejde na dalsich par let.

a jak reaguje kdyz se k nemu pritulis ty?

jako vse je o komunikaci a zalezi jak se ho na to ptas a jak s nim o tom mluvis,.. kazdej chlap ma nejakej problem (at uz realnej nebo vymyslenej) kterym se trapi. jestli se mu parkrat za sebou povedlo predstaveni co netrvalo ani 5 minut tak ho to asi stve a nechce ze sebe znova delat idiota.

ja byt tebou tak to zkusim nejak nenapadne,.. ne o tom mluvit ale pritulit se a vzrusit ho,..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.11 15:04

Ahoj,

ten můj na tom byl podobně, neměl zájem, neměl chuť, náladu. SEm tam se ho podařilo vyburcovat k aktivitě, ale nijak často.
Neustále tvrdil, že nikdo třetí není… a ejhle, přišla jsem mu na druhý mobil, kde si přes internet balil pipky na kafíčka, sex a kdo ví co ještě. Vzhledem k tomu, že to bylo už po druhé, co jsem na toto přišla, letěl v úterý i s taškou z domova.

Pokud si si jistá, že milenka v tom není, zajdi se zeptat sama sexuologa, co s ním, zda je možná nějaká pomoc, postupné ukecání chlapa k řešení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.11 15:08

mám to doma uplně stejné až na to že finanční ani jiné problémy nemáme jemu 35 takže stary taky není no ale spíme spolu tak jednou za měsíc na mé naléhání a to chce 3 dítě no nevím takhle těhu nebudu ani v 50 :lol: z milencem asi nepochodíš muj by mě hnal a milenku taky nemá bud je v práci nebo snáma doma.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
22.9.11 15:09

z meho chlapa kdysi po chvilce vztahu pri jedne intimnejsi debate vypadlo co vsechno ho stve a nad cim vsim premysli a kdyz mi to vsechno rekl tak jsem nestacila zirat nad jakejma hovadinama je schopnej chlap premyslet,.. misto toho aby si uzival ze ma ,,na sobe,, o dvacet let mladsi holku ktera mu rada dela dobre tak premyslel nad milionem kravin.

kazdopadne presvedcila jsem ho ze ty jeho problemy jsou fakt jen v jeho hlave ze ja si niceho takovyho nevsimla a od ty doby vse ok a i nas to posunulo vztahove, jsme k sobe mnohem uprimnejsi :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.11 15:52

nám to taky nikdy netrvá dýl než 5min - samotnej akt a neřeším to…, ale chlap by to měl umět vynahradit jinak. tak třeba jestli z toho má depku, tak popostrčit, promluvit si o jiných alternativách, aby jsi z toho měla něco i ty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky