Můj chlap nechce sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veru.Kb
27.8.12 15:39

@fragile Ze začátku nic moc, ale to jsem to moc neřešila, byla jsem vážně nemocná a on mi strašně moc pomohl a postaral se o mě, když se na mě nejbližší vykašlali… No a pak taky nic moc… Občas ho to chytlo, že se mě často ptal, jestli něco bude, ale musím se přiznat, že to bylo většinou období, kdy mi bylo špatně od nemoci, takže jsem neměla náladu, ale přes jaro, léto nikdy nechce, ani nemá potřebu se sám uspokojovat… chce moc děti, ale nechce je dělat.. A jaký problém řešíš ty? K sexuologovi by nikdy nešel..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
27.8.12 15:41

@fragile Takže po svatbě nic? A jak dlouho už je po svatbě?

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
27.8.12 15:44

@káťa Před svatbou taky nic moc, jen občas, ale jak jsem psala výš, to jsem to neřešila, byla jsem na tom špatně, vlastně mi napadlo to řešit až teď, když toužím po mimču..

• Citovat
  • Upravit
68
27.8.12 15:47

Po svatbě ještě asi 5 let taková střední frekvence, tj. 1× týdně. Když jsem otěhotněla, nechtěl vůbec, že prý má blok. Po porodu proběhlo něco asi 5×, ale nejspíš jsem se mu nějak zhnusila tím miminem. Vypadám líp než před tím, těhotenská kila jsem měla dole do 14 dnů, cvičím a snažím se o sebe dbát, tak vzhledem to asi není. Jsem na mateřské, tak to na mě o to víc doléhá, že nemám jinou možnost realizace a spoustu času k přemýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
27.8.12 15:52

To vypadá, že to těhotenství v něm vyvolalo ňáký psychický blok, to by se mělo opravdu řešit s odborníkem. A ještě, když o sebe pečuješ, tak vzhledem to určitě nebude..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.12 17:50

Ahoj, mám takovej problém, kterým se protloukáme celým naším vztahem. Můj chlap má negativní postoj k sexu, přijde mu to jako něco hnusnýho a nechutnýho :roll: Takže kdyby bylo jen na něm, tak spolu nespíme, naproti tomu já bych mohla třeba 5× za den :zed: Takže buď je spokojenej jeden, nebo druhej…On má problémů víc, má i papíry od nějaké dr. že má nějak přehozené hemisféry - dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie atd. Není nějak postiženej, normální chlap s trochu jiným myšlením. Nikdy mi to nevadilo, ale poslední dobou to stále řešíme, máme syna a snažíme se o druhé mimčo. Přemýšleli jsme o návštěvě nějakého odborníka, ale kam? Sexuolog? Psycholog? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2230
26.12.12 18:09

Asi bych zkusila spíš toho sexuologa. nevíš proč má takový postoj, co mu konkretně vadí? nemuže za tím být nějaký negativní zážitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 19:19

Já to mám taky tak, chlap chce sex pořád a já na to nejsem, sex mi nemá co říct. Prostě se jednou za čas přemůžu. Mám dvě dšti, to sem si vždy říkala že je škoda že to nejde bez sexu a tak nějak to přetrpěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.12 19:23

@spiky01 nevím, řekne mi, že to má prostě v hlavě, jako všechno :roll: Přitom s erekcí atd. problém nemá, stačí pár polibků na krk a už mu stojí, tohle je vyloženě problém v té hlavě. Přijde mu to prej nechutný, celej ten akt, ten pocit :nevim: Víc mi o tom neřekne, dalo mi, než jsem z něj vydolovala alespoň tohle. A že musí se mu hodně chtít (mít sex) a pak se to dá nějak přetrpět…takže je asi pochopitelný, jak se do sexu s ním hrnu, když vím, že to má takhle :zed:

• Citovat
  • Upravit
radarr
26.12.12 19:23

Neni verici?

• Citovat
  • Upravit
radarr
26.12.12 19:26

Jinak mi od nej prijde dost hloupe hrnout se do rodiny a decek a pritom mit takovej vztah k sexu. To je jen otazka casu nez si najdes milence, nebo ho nechas. :mrgreen: Sex je nejdulezitejsi, ve vztahu muze byt plno problemu ale vecer se to v posteli urovna, kdyz to slape v sexu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
stereotyp
26.12.12 20:33

Z mé zkušenosti může být problém i trošku vedle - co kvalita sexu? Vím, že několik let stereotypního sexu dokáže rozhodě způsobit averzi na sex. Bohužel manželka je natolik konzervativní, prudérní a zcela pasivní, že nic nového zkusit nechce (jedna poloha a jedno místo) a já nemám sílu říct jí pravdu a ranit ji.
Takže se jednou za měsíc pro klid v domácnosti přemůžu a sám vyvinu iniciativu, jí to takhle vyhovuje. Sama by nic nezačínala, jenom by se začala ptá, jestli nemám nějaký zdravotní problém…
Miluji ji, takže ani milenku nehledám. Problémy s erekcí ani ničím jiným také nemám, jenom představa, že toho samého po tisící, když víte co přesně a kdy se stane, velmi spolehlivě potlačí chuť na sex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.12 21:15
@stereotyp píše:
Z mé zkušenosti může být problém i trošku vedle - co kvalita sexu? Vím, že několik let stereotypního sexu dokáže rozhodě způsobit averzi na sex. Bohužel manželka je natolik konzervativní, prudérní a zcela pasivní, že nic nového zkusit nechce (jedna poloha a jedno místo) a já nemám sílu říct jí pravdu a ranit ji.
Takže se jednou za měsíc pro klid v domácnosti přemůžu a sám vyvinu iniciativu, jí to takhle vyhovuje. Sama by nic nezačínala, jenom by se začala ptá, jestli nemám nějaký zdravotní problém…
Miluji ji, takže ani milenku nehledám. Problémy s erekcí ani ničím jiným také nemám, jenom představa, že toho samého po tisící, když víte co přesně a kdy se stane, velmi spolehlivě potlačí chuť na sex.

Jenže u nás je to bohužel naopak…on nechápe, proč na sexu něco měnit, inovovat, proč zkoušet jiná místa, prostě proč vůbec mít sex. O kvalitu bych se z mé strany opravdu nebála. Ten pocit, co máte vy, mám před každým sexem já - zase to samé, člověk by si to mohl rozepsat, nejdřív přijde toto, pak tamto :zed:

• Citovat
  • Upravit
stereotyp
26.12.12 21:33

proč na sexu něco měnit, inovovat, proč zkoušet jiná místa, prostě proč vůbec mít sex…
Jo tak to opravdu znám, my dokonce nemáme jenom pořadí ale i načasování, u nás je sex ze strany manželky jenom jako důkaz intimity. Sex jako takový taky vůbec nepotřebuje. Že mě milování doslova neuspokojuje si dosud ani po mnoha letech nevšimla a to nejsme věřící. Hoďte to za hlavu a neřešte to, jinak se zblázníte, radši si poškrábejte kotník :) Zní to blbě, ale mně to funguje :mrgreen:, po rezignaci na řešení, jsem se stal daleko šťastnějším a volné večery taky nejsou marné.

• Citovat
  • Upravit
tajn
17.2.13 18:24

příspěvek

No tek jsem tady já. Která má co říkat k tomu :lol: sexu.Jsem vdaná, teda byla 20let.Ze začátku asi tak 10let sex byl. :evil: Pak asi tak 10let sex není. Našla jsem si milence. Jenže se vše zvrtlo.Byl to chlap na sex skvělej. Jenže ženáč. Vše věděla než se něco zvrtlo s milencem. Ptám se je možné že, když jsem měla manžela, teda už ex. Jestli je možné že jsem pro něho nebyla tak zajimavá. jasně ted už od něj nic neočekávám. 8o Sex potřebuji jako každá ženská. Jenom se ptám jestli jsou tací. A nebo jsem to měla jenom já. Na mylence srdíčkem stále myslím, ale už to nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky