Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
Mas s tim realnou zkusenost?
Já osobně ne, ale jedna kamarádka do toho šla. Po měsíci za ní běhal jako pejsek a hlídal si ji.
Na závěr divadýlka se skvěle ohodila, namalovala a pozvala ho doma na skvělou večeři s příslibem vášnivé noci. Myslel si, že to uhrál - po večeři ho elegantně kopla do pr.dele. Přemlouval ji, ale zbytečně. Měl ženskou, ale po té proměně se na milenku vykašlal. Kdyby ho byla chtěla zpátky, tak vyhrála. Neměli ale děti, tak ho poslala do oběhu. _Ale musí být na to povaha a čas. ![]()
@Lama Lama píše:
Mas s tim realnou zkusenost?
já ano. Změna účesu, chodím ted častěji ke kadeřnici, začala jsem se malovat a dopoledne, co byly děti v mš, jsem vyrážela s holkama na kafe nebo jen tak courala po městě nebo venku.
všiml si a vyzvídal, hlídal
![]()
@Jitusee píše:
Pane bože, vy jste tady banda zapšklých bab! Hned tady burcujete, ze ma urcite milenku a at mu projede telefon, či najme detektiva. Vas bych teda chtela doma
Ne. Spousra tu pise, ze je tp fuk. Ze kde o fungovamo vztaju. A jestli s ni mespi, dlpuhodpbe, meresi to…
@Adrasteia píše:
Já osobně ne, ale jedna kamarádka do toho šla. Po měsíci za ní běhal jako pejsek a hlídal si ji.Na závěr divadýlka se skvěle ohodila, namalovala a pozvala ho doma na skvělou večeři s příslibem vášnivé noci. Myslel si, že to uhrál - po večeři ho elegantně kopla do pr.dele. Přemlouval ji, ale zbytečně. Měl ženskou, ale po té proměně se na milenku vykašlal. Kdyby ho byla chtěla zpátky, tak vyhrála. Neměli ale děti, tak ho poslala do oběhu. _Ale musí být na to povaha a čas.
hustě
![]()
Autorko, nechci byt jedovatá, ale nemůže byt třeba chyba i na tvem prijmaci? Ze bys třeba s prckem přestala dbát i na to, ze nejsi jen maminka, ale i manzelka a žena?
A kód na mobilu mam taky, hlavne kvuli připadne ztrátě. Nenech si hned namluvit, ze to je jasny důkaz nevěry. Vas vztah uz je tak dost křehký, neopodstatnenym obviněním bys mu mohla dat tu posledni ránu. Jste dospěli, dala bych ditko k babičce a udelala si hezky vecer. Vecere, skleničku.. a promluvila si. Třeba zjistíš, ze nic neni tak černé, jak se zda.
Bohuzel z tvých odpovědi vyznívá, ze mu nevěříš.. a to by pro me byl vetsi problém, nez menší četnost sexu.
Já bych si s nim promluvila, pokud by odmítl vůbec mluvit tak bych mu vysvětlila že takhle žít odmítám. Jo může za tím být jiná ale nemusí. třeba mu sex nic neříká a ze začátku se snažil
. prostě promluvit a vyřešit, ale i kdyby jinou neměl ak chceš takhle žít? pokud ne tak to stejně musíš rozseknout ![]()
Ja nevim teda, ale muj chlap ma zakodovany telefon taky…kvuli praci a pripadne ztrate..tohle neni zadny dukaz nevery..
@Bobby píše:
Ja nevim teda, ale muj chlap ma zakodovany telefon taky…kvuli praci a pripadne ztrate..tohle neni zadny dukaz nevery..
Neni, ale to jak se chova je minimalne podezrele.
@atominnka píše:
já ano. Změna účesu, chodím ted častěji ke kadeřnici, začala jsem se malovat a dopoledne, co byly děti v mš, jsem vyrážela s holkama na kafe nebo jen tak courala po městě nebo venku.všiml si a vyzvídal, hlídal
![]()
Uprim e, tydle manipulacni techniky prome mezi nimi nevyresi. A pokud spolu nespi, tak ram problem bude. A nebude to o malovani. Predstirani, ze mozna nekoho mam, ozna docasne povede k nejakemu vyvolani zarlivosti, ale rozhodne nezachrani vztah dlouhodobe.
@Lama Lama Ja bych to tak černé nevidela. Jako vedlejší efekt to bude zene slušet a chlapovi se třeba zase splasi koně ![]()
@Lama Lama já neměla na mysli to, že by to u nich něco vyřešilo. jen jsem reagovala na otázku o osobní zkušenosti.
já tedy ani nic manželovi předstírat nechtěla, spíš jsem si chtěla vynahradit roky bez hlídání a možnosti se někam dostat, ještě než nastoupím do práce a budu mít zase utrum ![]()
@atominnka píše:
@Lama Lama já neměla na mysli to, že by to u nich něco vyřešilo. jen jsem reagovala na otázku o osobní zkušenosti.já tedy ani nic manželovi předstírat nechtěla, spíš jsem si chtěla vynahradit roky bez hlídání a možnosti se někam dostat, ještě než nastoupím do práce a budu mít zase utrum
Dyt ka se neptala tebe
@Lama Lama píše:
Dyt ka se neptala tebe
a joooo, no tak to se omlouvám.
Ale určitě víš, co znamená veřejná diskuse, viď…
@Lama Lama píše:
Uprim e, tydle manipulacni techniky prome mezi nimi nevyresi. A pokud spolu nespi, tak ram problem bude. A nebude to o malovani. Predstirani, ze mozna nekoho mam, ozna docasne povede k nejakemu vyvolani zarlivosti, ale rozhodne nezachrani vztah dlouhodobe.
Rozhodně bych to nebrala jako formu záchrany vztahu. Jen takovou hru, když už mám jasno, že ho pošlu do… pryč. Pohrát si s ním a když to zabere a on přileze, tak si ten okamžik jednoduše užít. ![]()