Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adrasteia píše:
Naprosto souhlasím. Skvělé a elegantní řešení. Pokud mu na vztahu záleží a zakladatelku miluje, tak obrátí, zvedne pr.del a začne se starat. V opačném případě je to konec a je v podstatě úplně fuk, jestli je v tom ženská nebo jen ignorace, lenost a sobectví z jeho strany.
Naprosto souhlasim.ela jsem to stejne. Neporrebocala jsem dulazy nevery. Slo o chovani celkove. Ze je v tom buchta se ulazalo zpetne. Ale to bylo v podstate jen vysvrtleni proc byl takovy jaky byl.
@hudečice píše:
Tak je to jasné, má jinou. Toto dělá nevěrný chlap. Normální chlap má telefon odemknutý a kdykoliv si z něj můžeš zavolat.
no tak to nevim. Já mám mobil taky zamčený a muž nezná heslo a rozhodně ho nepodvádím. Muž má taky zamčený mobil. Oba co se známe, 11let ![]()
@cecetka píše:
Tohle bych nedelala
#ja naopak ano.To ma byt za blbecka? Jen se mu do toho mobilu pekne podivej. Kdyz chlap nema zajem o sex, nabizeji se tato vyvetleni:
1. ma problemy s erekci
2. ma zavazne financni ci zdravotni potize (o kterych treba nemluvi)
3. ma milenku.
Sama posud pravdepodobnost a konej podle toho.
Příspěvek upraven 26.12.16 v 14:32
@Lama Lama píše:
Naprosto souhlasim.ela jsem to stejne. Neporrebocala jsem dulazy nevery. Slo o chovani celkove. Ze je v tom buchta se ulazalo zpetne. Ale to bylo v podstate jen vysvrtleni proc byl takovy jaky byl.
Stejně nechápu, že těm chlapům není blbý nechat se doma obskakovat, ženská vaří, pere, žehlí mu, stará se o SPOLEČNÉ dítě a chlap si užívá jinde.
Ještě mě napadá jedna možnost - zakladatelko, radikálně změň účes, hodně se maluj a voň, kup nějaké sexy hadříky. Vyrážej „jako s kamarádkou“ večer ven, často ho žádej o hlídání. Tvař se šťastně, případnou nabídku sexu odmítni s tím, že tě bolí hlava nebo že nemáš chuť a tvař se, jako by to měl být třetí sex toho dne.
Při každé SMSce se tvař radostně a rychle si ji odchvátej do soukromí přečíst. Když budeš dobrá herečka, začne pán rychle obracet a pátrat. ![]()
@pe-terka píše:
Já bych mu do mobilu nešmátrala, to je pod úroveň. Normálně bych mu řekla, že jeho chování nepovažuji za normální, že mám potřebu lásky, intimity a všech jejích projevů a on se toho dlouhodobě straní. Pokud by nenavrhl nějaké produktivní řešení nebo vysvětlení (nemoc…),vyhýbal se odpovědi, banalizoval, kličkoval, jednoznačně bych mu sdělila, že v takovém vztahu žít nechci. A trvala bych na tom. Pokud by nejevil snahu, je jasné, že váš vztah je pasé - a je vlastně jedno proč a jestli je v tom jiná.
souhlasím, udělala bych to stejně
Nějaké hrabání se v PC a mobilu považuju za ponižující pro obě strany.
@Adrasteia píše:
Stejně nechápu, že těm chlapům není blbý nechat se doma obskakovat, ženská vaří, pere, žehlí mu, stará se o SPOLEČNÉ dítě a chlap si užívá jinde.
Ještě mě napadá jedna možnost - zakladatelko, radikálně změň účes, hodně se maluj a voň, kup nějaké sexy hadříky. Vyrážej „jako s kamarádkou“ večer ven, často ho žádej o hlídání. Tvař se šťastně, případnou nabídku sexu odmítni s tím, že tě bolí hlava nebo že nemáš chuť a tvař se, jako by to měl být třetí sex toho dne.Při každé SMSce se tvař radostně a rychle si ji odchvátej do soukromí přečíst. Když budeš dobrá herečka, začne pán rychle obracet a pátrat.
Mas s tim realnou zkusenost?
@Anonymní píše:
Ja si to taky myslim ale nevim jak najit dukaz
A na co potřebuješ důkaz? Že jsi ve vztahu nespokojená? Ten už máš. Když nic nenajdeš, bude ti líp?
Pane bože, vy jste tady banda zapšklých bab! Hned tady burcujete, ze ma urcite milenku a at mu projede telefon, či najme detektiva. Vas bych teda chtela doma ![]()
@Lama Lama píše:
Já osobně ne, ale jedna kamarádka do toho šla. Po měsíci za ní běhal jako pejsek a hlídal si ji.
Na závěr divadýlka se skvěle ohodila, namalovala a pozvala ho doma na skvělou večeři s příslibem vášnivé noci. Myslel si, že to uhrál - po večeři ho elegantně kopla do pr.dele. Přemlouval ji, ale zbytečně. Měl ženskou, ale po té proměně se na milenku vykašlal. Kdyby ho byla chtěla zpátky, tak vyhrála. Neměli ale děti, tak ho poslala do oběhu. _Ale musí být na to povaha a čas. ![]()
@Lama Lama píše:
já ano. Změna účesu, chodím ted častěji ke kadeřnici, začala jsem se malovat a dopoledne, co byly děti v mš, jsem vyrážela s holkama na kafe nebo jen tak courala po městě nebo venku.
všiml si a vyzvídal, hlídal
![]()
@Jitusee píše:
Pane bože, vy jste tady banda zapšklých bab! Hned tady burcujete, ze ma urcite milenku a at mu projede telefon, či najme detektiva. Vas bych teda chtela doma
Ne. Spousra tu pise, ze je tp fuk. Ze kde o fungovamo vztaju. A jestli s ni mespi, dlpuhodpbe, meresi to…
@Adrasteia píše:
Já osobně ne, ale jedna kamarádka do toho šla. Po měsíci za ní běhal jako pejsek a hlídal si ji.Na závěr divadýlka se skvěle ohodila, namalovala a pozvala ho doma na skvělou večeři s příslibem vášnivé noci. Myslel si, že to uhrál - po večeři ho elegantně kopla do pr.dele. Přemlouval ji, ale zbytečně. Měl ženskou, ale po té proměně se na milenku vykašlal. Kdyby ho byla chtěla zpátky, tak vyhrála. Neměli ale děti, tak ho poslala do oběhu. _Ale musí být na to povaha a čas.
hustě
![]()
Autorko, nechci byt jedovatá, ale nemůže byt třeba chyba i na tvem prijmaci? Ze bys třeba s prckem přestala dbát i na to, ze nejsi jen maminka, ale i manzelka a žena?
A kód na mobilu mam taky, hlavne kvuli připadne ztrátě. Nenech si hned namluvit, ze to je jasny důkaz nevěry. Vas vztah uz je tak dost křehký, neopodstatnenym obviněním bys mu mohla dat tu posledni ránu. Jste dospěli, dala bych ditko k babičce a udelala si hezky vecer. Vecere, skleničku.. a promluvila si. Třeba zjistíš, ze nic neni tak černé, jak se zda.
Bohuzel z tvých odpovědi vyznívá, ze mu nevěříš.. a to by pro me byl vetsi problém, nez menší četnost sexu.