Můj mail napadli hackeři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
9.5.20 22:12
@Lamátko píše:
Právě že každému nesmyslné odkazy a každému jiné

Takže spam

• Citovat
  • Upravit
3409
9.5.20 22:14
@Anonymní píše:
@Lamátko máš tam něco, co si neposílala- a odešlo od tebe???jinde jak přátelům

Ano, z mé emailové adresy… všem lidem, kterým jsem něco v minulosti posílala, ale mám pocit, že se propojili i s mobilem…a každému nesmyslný odkaz v angličtině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.5.20 22:15

A dokonce i lidem. Který ani nevim, že znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.20 22:18

@Lamátko tak umě to byly spíš cizí lidi, cise teda jsem z toho byla na nervy, protože to bylo ohledně sexu, ale pak mi spíš přícházeli zprávy, něco jako, odpvěd na inzerát a sex, a le jak říkám, bylo to v cizím jazyce, neotvírala jsem to, jenom tam jde přečíst řádek, ani ted to neotvírám, přestalo to.. Naštěstí nemám nikde žádné třeba fotky a tak.. Všem známým co mám meil jsem napslala, at si dají pozor, naštěstí do soukromých meilu nešli..

• Citovat
  • Upravit
3409
9.5.20 22:22
@Anonymní píše:
@Lamátko tak umě to byly spíš cizí lidi, cise teda jsem z toho byla na nervy, protože to bylo ohledně sexu, ale pak mi spíš přícházeli zprávy, něco jako, odpvěd na inzerát a sex, a le jak říkám, bylo to v cizím jazyce, neotvírala jsem to, jenom tam jde přečíst řádek, ani ted to neotvírám, přestalo to.. Naštěstí nemám nikde žádné třeba fotky a tak.. Všem známým co mám meil jsem napslala, at si dají pozor, naštěstí do soukromých meilu nešli..

To je hrozný teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová