Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také právě přemýšlím o tom, jaký stylem to jeho ex napsala
. Jaké mají vztahy oni dva mezi sebou, jaký vztah s ní máš ty? Případně, má ona někoho jiného, nebo je sama?
Dost by mi to tedy vadilo a vrtalo hlavou. Asi by bylo něco jiného, kdyby to manžel přiznal sám od sebe, ale pokud tvrdí, že půjde jen on a syn…
![]()
Ale jsem trošku zaujatá, bývalkám zrovna 2× nevěřím, po tom, co se mého muže snažila jedna dostat zpátky před svatbou, druhá po svatbě a třetí po narození našeho druhého dítěte (všechno to byly krátkodobé známosti, ale i tak,…
)
Ahoj je mi moc lito v jake situaci jses na tvem miste by se to yake nelibilo a rekla bych mu to narovinu ze jsem brouzdala po netu a divala se na sms proste jen tak a videla jsem co psala jeho ex a co on ji odpovedel a jestli mu to prijde normalni ze me teda ne
Sarecka píše:
Já právě nechci,aby mi nadával,že mu lezu do sms a pak jsem nakonec byla špatná já.
No jo, jenze chces od nej uprimnost a sama nejsi ![]()
já bych teda nic nepřiznávala. To je v současné situaci snad to nejhorší. Jestli je mezi nima už něco rozjetého (jako myslím nějaké náznaky), tak by tomu jenom pomohla. To on si akorát řekne, že je pitomá, že to by bývalka určitě neudělala, nebo tak něco. No nepřiznávala bych. U mojeho by to teda neprošlo a otočil by to okamžitě proti mně. To chlapi umí, obzvlášť když nemají tak úplně čisté svědomí ![]()
Sarecka píše:
Já právě nechci,aby mi nadával,že mu lezu do sms a pak jsem nakonec byla špatná já.
Být tebou neřeknu mu že jsem koukala do mobilu.
Nevím jak by se zachoval…
Ale mě se stalo,že můj přítel (ne současný) si přečetl mou konverzaci na facebooku.Vzala jsem to jako narušení soukromý.
nejde ani tak o obsah,jako o princip,že v jeho sms nemáš bez jeho souhlasu co dělat.
Zkus to raději zjistit oklikou,možná jde jen o to že nechtěl napsat ne a nic v tom není.
Příspěvek upraven 24.01.12 v 21:50
Táta Pavel píše:
Nic ve zlém, ale udělala jsi horší věc než on, narušila jsi jeho soukromí. Na Tvém místě bych udělal tohle:
„Karle a neudělalo by tvýmu klukovi radost, kdyby s vámi šla i jeho máma? Zeptej se ho.“
Tvůj chlap se Tě bojí, pokud ti to neřekl. Nechce mít problémy a nemusí dělat nic špatného. Jestli si bude chtít něco začít s bývalou, tím, že ho teď budeš vyslýchat, lézt mu do mobilu, pronásledovat, tak toho dosáhneš…
Paťka08 píše:Táta Pavel píše:
Nic ve zlém, ale udělala jsi horší věc než on, narušila jsi jeho soukromí. Na Tvém místě bych udělal tohle:
„Karle a neudělalo by tvýmu klukovi radost, kdyby s vámi šla i jeho máma? Zeptej se ho.“
Tvůj chlap se Tě bojí, pokud ti to neřekl. Nechce mít problémy a nemusí dělat nic špatného. Jestli si bude chtít něco začít s bývalou, tím, že ho teď budeš vyslýchat, lézt mu do mobilu, pronásledovat, tak toho dosáhneš…
Táta Pavel to napsal pěkně ![]()
Noo, táta Pavel to napsal pěkně a chlap nic špatného nedělá, ale já jsem typ, co nepůjčuje a škodnou střílí - takže pokud není ex silná fanynka té kapely, tak by se mi zježil všecek porost. Krom toho - kdo jí bude platit lístek, jen tak mimochodem?
A nějaká tvoje kamarádka nebo kamarád by s nimi nešli? Takové to „Tak jsem říkala Soničce, že pojedete a ona by taky jela, že ji vezmete?“
Když už asi nebudeš moct jet osobně.
Edit: případně babičku nebo dědečka s nima poslat, jistě si budou chtít užít vnoučátka…
Příspěvek upraven 24.01.12 v 22:34
Knihomyš píše:
Noo, táta Pavel to napsal pěkně a chlap nic špatného nedělá, ale já jsem typ, co nepůjčuje a škodnou střílí - takže pokud není ex silná fanynka té kapely, tak by se mi zježil všecek porost. Krom toho - kdo jí bude platit lístek, jen tak mimochodem?
A nějaká tvoje kamarádka nebo kamarád by s nimi nešli? Takové to „Tak jsem říkala Soničce, že pojedete a ona by taky jela, že ji vezmete?“Když už asi nebudeš moct jet osobně.
Souhlasím ![]()
Knihomyš píše:
A nějaká tvoje kamarádka nebo kamarád by s nimi nešli? Takové to „Tak jsem říkala Soničce, že pojedete a ona by taky jela, že ji vezmete?“Když už asi nebudeš moct jet osobně.
Edit: případně babičku nebo dědečka s nima poslat, jistě si budou chtít užít vnoučátka…
Příspěvek upraven 24.01.12 v 22:34
Já bych to zas neviděla tak černě…Chodím sportovat a manžel je docela žárlivý,takže když třeba přijedu,neříkám:Michal mě poprosil,tak jsem ho ještě hodila na metro…prostě zbytečná informace.Ne,že by mi to zakazoval,ale je pak hned protivnej,najde si nějaký jiný důvod a něco mi vyčte…
Ale s mobilem,to bych si já fakt nedovolila,pak to takhle dopadá,přitom jsi mohla mít klid,jen nelízt,kam se nemá…My se kvůli mobilu málem rozvedli,fakt.Teda já jsem chtěla odejít.Před časem.Jednou zničeho nic na mě manžel hrozně vylít,že si s někým píšu,že ho miluju a on mě…koukala jsem jak cibule zjara…Nakonec z něj vylezlo,že mi sjel smsky.Úplně mě to rozzuřilo,jak si to mohl dovolit.A vůbec jsem nevěděla,o čem mluví,protože jsem si s nikým nic takového nepsala-tak nakonec připustil,že nenašel nic,kde bych JÁ někomu psala,že ho miluju,ale někdo to psal mně…Nakonec mi řekl kdo a pochopila jsem,musela jsem se smát-jak chodím už dlouhéroky sportovat,hrajeme turnaje v družstvech,no a nemohli jsme sehnat jednoho člověka,abychom byli komplet…Už to vypadalo,že turnaj neodehrajem a pak jsem sehnala člověka,který byl ochotný jít.Píšu to svému kolegovi a ten mi na to odepsal: Já tě prostě miluju! A udělal za tím smajlíky.Ovšem drahý si to vyložil jinak…Poučení:Opravdu se do mobilu lézt nemá.Mně trvalo několik měsíců,než jsem začla normálně mluvit,chvíli jsem se chtěla fakt odstěhovat,já prostě lezení do cizích věcí nesnáším…No,už jsem odpustila,ale když vzpomenu,štve mě to pořád.
A opravdu o nic nešlo,kdyby do toho nelez,měl by klid a nedošlo ke konfliktu.
Určo bych nepřiznala jak sem informaci získala, ale asi bych se také zeptala jestli jedou jen oni, nebo ještě nějaký kamarád a event. bych se zeptala, zda-li by nevzali sebou např. moji kamarádku, nebo tátu atd. a potom bych se vymluvila, že bohužel nemůžou. Zajímalo by mě jak bude reagovat. Také mě napadlo kdo jí bude platit ten lístek? Styl jakým to napsala mi tedy přijde hodně divný!!! ![]()
Nedělej nic. Naprosto chápu, že je ti z toho zle, ale jednou spolu mají děti, tak občas nějaký kontakt prostě bude, s tím nic nenaděláš. Naopak buď ráda, že zůstali přátelé - kdyby vám dělala naschvály, štvala proti vám děti atd., bylo by to mnohem horší!
No já mam na to asi trošku jiný názor. Nevidím nic špatného na tom, vědět, o čem si manžel píše s někým jiným. Tohle jsme nikdy neřešili. Já si ráda pročtu co řešil třeba s kolegyní i když jsou to pracovní věci a on zase koukne co jsem řešila se ségrou a jsem docela ráda, protože to nemusím tlumočit… A kdyby chlap /nebo ženská/ měla čisté svědomí, tak ji nějáká sms nenaštve. Takže moje rada, normálně se zeptat, proč ti neřekl, že jede i s ní, že tě to mrzí, že budeš sama doma s mimčem a uvidíš. Třeba si to jen špatně pochopila, já bych se raději zeptala, než na to pořád myslet a být kvůli toho protivná…
zoretka píše:
Já bych to zas neviděla tak černě…Chodím sportovat a manžel je docela žárlivý,takže když třeba přijedu,neříkám:Michal mě poprosil,tak jsem ho ještě hodila na metro…prostě zbytečná informace.Ne,že by mi to zakazoval,ale je pak hned protivnej,najde si nějaký jiný důvod a něco mi vyčte…
Ale s mobilem,to bych si já fakt nedovolila,pak to takhle dopadá,přitom jsi mohla mít klid,jen nelízt,kam se nemá…My se kvůli mobilu málem rozvedli,fakt.Teda já jsem chtěla odejít.Před časem.Jednou zničeho nic na mě manžel hrozně vylít,že si s někým píšu,že ho miluju a on mě…koukala jsem jak cibule zjara…Nakonec z něj vylezlo,že mi sjel smsky.Úplně mě to rozzuřilo,jak si to mohl dovolit.A vůbec jsem nevěděla,o čem mluví,protože jsem si s nikým nic takového nepsala-tak nakonec připustil,že nenašel nic,kde bych JÁ někomu psala,že ho miluju,ale někdo to psal mně…Nakonec mi řekl kdo a pochopila jsem,musela jsem se smát-jak chodím už dlouhéroky sportovat,hrajeme turnaje v družstvech,no a nemohli jsme sehnat jednoho člověka,abychom byli komplet…Už to vypadalo,že turnaj neodehrajem a pak jsem sehnala člověka,který byl ochotný jít.Píšu to svému kolegovi a ten mi na to odepsal: Já tě prostě miluju! A udělal za tím smajlíky.Ovšem drahý si to vyložil jinak…Poučení:Opravdu se do mobilu lézt nemá.Mně trvalo několik měsíců,než jsem začla normálně mluvit,chvíli jsem se chtěla fakt odstěhovat,já prostě lezení do cizích věcí nesnáším…No,už jsem odpustila,ale když vzpomenu,štve mě to pořád.
A opravdu o nic nešlo,kdyby do toho nelez,měl by klid a nedošlo ke konfliktu.
nojo, ale tvůj si přečetl smsku a vyložil si ji po svém bezkontextu. Tady ale souvislosti známe. A mně je naprosto jasné, že věta „A mě sebou nevezmeš?“, měla dotyčnému rozbušit srdce. Kdyby tohle napsala manželovi bývalá, asi bych jí osobně zavolala a zeptala se jí co tím jako sleduje ![]()