Můj manžel a jeho bývalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
25.1.12 12:30

Mě by to mrzelo, ale chápu jeho postoj, chlapi v tomhle radši neřeknou celou pravdu, než by se museli koukat, žei o jejich partnerku trápí. My si tedy do mobilu nelezeme, je to manželovo soukromí, nevidí důvod si číst třeba jeho pracovní věci - vůbec mě to nezajímá a co manžel chce, tak mi řekne. Mě by to tedy vadilo, zaprvé tam řeším pracovní věci a ne ovšem smím s někým hovořit, ale potřebuji je uchovávat a taky třeba manželovi není nic po tom, že má třeba moje kamarádka, kterou zná nějaké osobní problémy, které chche řešit pouze se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 13:06

Já trošku z druhé stránky. S exmanželem máme dceru, on nikoho nemá, já bydlím s přítelem.
Co se týká exmanžela, už bych s ním nikdy nic nechtěla mít, beru to jako uzavřenou kapitolu, ale myslím, že mezi náma zůstaly hodně přátelské vztahy. Skrz dceru se domlouváme, vše klape, je ok. Čas od času se domluvíme a já se stavím na návštěvu, nebo zajedeme někam na kafe. Všichni tři, i s dcerou. Dělám to v době, kdy je přítel v práci nebo za svými koníčky, ne snad že bych dělala něco špatného, ale vím, jaký je a že by mi to dal těžce vyžrat a viděl by v tom něco, co v tom vůbec není. Prostě se čas od času domluvíme a jedeme někam společně, je to hlavně kvůli dceři, aby viděla, že máma s tátou sice nejsou spolu, ale dokáží spolu slušně komunikovat.
Naše sms se pohybují v podobném duchu, jak psala zakladatelka o konverzaci jejího muže s jeho ex. Prostě jsme přátelé, něco mezi náma bylo a i když je to pryč, tak přece nebudeme dělat že jsme cizí lidi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 13:09

A co bych poradila zakladatelce, je určitě neříkat mu že jsi se mu hrabala v mobilu, protože to by jsi pokazila všechno. Snažila bych se zjistit co a jak, nejspíš bych to udělala tím stylem, že bych se ho zeptala, jestli jedou jen oni dva, nebo jestli s sebou berou i bývalku, protože je mi jasný, že u takovýho zážitku by asi chtěla být i matka. A dodat, že by jsi s nima jela strašně ráda taky, ale tvůj stav ti to bohužel nedovoluje a jak je ti to líto.
Uvidíš co ti řekne, když bude lhát, tak je jasný že asi něco tají, pak je na místě řešit proč. Ale musí mu být jasný, že by ti to kluk stejně vyzvonil, tak si myslím že ti nakonec ještě řekne pravdu, jen možná přemýšlí jak a nechává si čas.

• Citovat
  • Upravit
46867
25.1.12 13:26
Knihomyš píše:
Noo, táta Pavel to napsal pěkně a chlap nic špatného nedělá, ale já jsem typ, co nepůjčuje a škodnou střílí - takže pokud není ex silná fanynka té kapely, tak by se mi zježil všecek porost. Krom toho - kdo jí bude platit lístek, jen tak mimochodem?
A nějaká tvoje kamarádka nebo kamarád by s nimi nešli? Takové to „Tak jsem říkala Soničce, že pojedete a ona by taky jela, že ji vezmete?“ ;) Když už asi nebudeš moct jet osobně.

Edit: případně babičku nebo dědečka s nima poslat, jistě si budou chtít užít vnoučátka…

Příspěvek upraven 24.01.12 v 22:34
:palec: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.12 13:27
peggy.sl píše:
Já jsem řešila stejný problém. Neváhala jsem a zajela jsem si na ten koncert taky. Do smrti uvidím ten jeho udivený výraz! :D
Nejedou náhodou na Metallicu? Tam bys je asi těžko hledala.

V 7 mesici jit na koncert :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.1.12 14:14
Weru píše:
peggy.sl píše:
Já jsem řešila stejný problém. Neváhala jsem a zajela jsem si na ten koncert taky. Do smrti uvidím ten jeho udivený výraz! :D

Já jsem rapl, já bych jela klidně i den před porodem. Nemám ráda když mi někdo serinká na hlavičku… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.1.12 14:22

Den před porodem klidně, ale mě vychází, že bude zakladatelka v šestinedělí (duben porod, květen koncert)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.1.12 14:26

Já bych vybrala jiný termín(než oni jdou na koncert) a řekla, že potřebuji aby pohlídal děti, že jdu se svým EX do klubu,večeři,koncert nebo tak. By asi koukal. Myslím, že dřív či později by se ozval s nějakým protestem nebo rejpavou narážkou,pak bych mu vpálila, že on se EX chodí na koncert,tak co bych nemohla já.
Já totiž zjistila(u toho mého exempláře co mám doma), že pokud budu protestovat a říka, že se mi něco nelíbí mi nepomůže,protože on nic špatného nedělá a vůbec mu nedojde, jak se může cáítit ten druhý.Takže bych ho dostala do situace jako jsi teď ty pak totiž pochopí snáz, že takhle asi NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.1.12 14:28
Knihomyš píše:
Den před porodem klidně, ale mě vychází, že bude zakladatelka v šestinedělí (duben porod, květen koncert)…

Hmm,tak to je teda nic moc situace. Já nekojila tak u mne by to asi problém nebyl,tohle mne nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.1.12 17:59
peggy.sl píše:
Weru píše:
peggy.sl píše:
Já jsem rapl, já bych jela klidně i den před porodem. Nemám ráda když mi někdo serinká na hlavičku… :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: tak v tomhle pripade? Tak to zasejc jooo :lol: .
Vanici, vlky bych preprala, medveda zabodla :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.8.12 15:48

A jak to vlastně tehdy dopadlo?

Ahoj Sarecko, omlouvám se za svou zvědavost, tím spíš, že jsem na emimino naprostý nováček. Nicméně jsem v podobné situaci a asi i proto mě tvůj lednový příspěvek zaujal. Můžu se zeptat, jak to tehdy vlastně dopadlo? Jak jsi situaci vyřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí