Můj manžel a jeho bývalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
25.1.12 08:12
zoretka píše:
Já bych to zas neviděla tak černě…Chodím sportovat a manžel je docela žárlivý,takže když třeba přijedu,neříkám:Michal mě poprosil,tak jsem ho ještě hodila na metro…prostě zbytečná informace.Ne,že by mi to zakazoval,ale je pak hned protivnej,najde si nějaký jiný důvod a něco mi vyčte…
Ale s mobilem,to bych si já fakt nedovolila,pak to takhle dopadá,přitom jsi mohla mít klid,jen nelízt,kam se nemá…My se kvůli mobilu málem rozvedli,fakt.Teda já jsem chtěla odejít.Před časem.Jednou zničeho nic na mě manžel hrozně vylít,že si s někým píšu,že ho miluju a on mě…koukala jsem jak cibule zjara…Nakonec z něj vylezlo,že mi sjel smsky.Úplně mě to rozzuřilo,jak si to mohl dovolit.A vůbec jsem nevěděla,o čem mluví,protože jsem si s nikým nic takového nepsala-tak nakonec připustil,že nenašel nic,kde bych JÁ někomu psala,že ho miluju,ale někdo to psal mně…Nakonec mi řekl kdo a pochopila jsem,musela jsem se smát-jak chodím už dlouhéroky sportovat,hrajeme turnaje v družstvech,no a nemohli jsme sehnat jednoho člověka,abychom byli komplet…Už to vypadalo,že turnaj neodehrajem a pak jsem sehnala člověka,který byl ochotný jít.Píšu to svému kolegovi a ten mi na to odepsal: Já tě prostě miluju! A udělal za tím smajlíky.Ovšem drahý si to vyložil jinak…Poučení:Opravdu se do mobilu lézt nemá.Mně trvalo několik měsíců,než jsem začla normálně mluvit,chvíli jsem se chtěla fakt odstěhovat,já prostě lezení do cizích věcí nesnáším…No,už jsem odpustila,ale když vzpomenu,štve mě to pořád.
A opravdu o nic nešlo,kdyby do toho nelez,měl by klid a nedošlo ke konfliktu.

nojo, ale tvůj si přečetl smsku a vyložil si ji po svém bezkontextu. Tady ale souvislosti známe. A mně je naprosto jasné, že věta „A mě sebou nevezmeš?“, měla dotyčnému rozbušit srdce. Kdyby tohle napsala manželovi bývalá, asi bych jí osobně zavolala a zeptala se jí co tím jako sleduje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.1.12 08:19

jen si to srovnejte jaký je rozdíl mezi větami „Mohla bych jet s vámi?“ „A mě sebou nevezmeš?“ To z toho úplně křičí. První věta je taková neosobní, na přátelské úrovni, to by člověk mohl napsat i sousedovi. A druhá věta? Je osobní, podbízivá, dostává se pod kůži. To musíte přece z toho cítit. Takový ten náznak Ty a Já. Tohle bych teda sousedovi ani kamarádovi nenapsala, protože bych měla strach že si to špatně vyloží. Napsala bych to někomu, kdo si to tak MÁ vyložit.
Ale možná dělám z komára velblouda :nevim:
Každopádně jeho odpověď už tak osobní není, takže bych řekla že se snaží jen ona. Zatím

Edit: ale ještě je tu možnost že to oba mysleli v legraci… Holt budeš muset nějak vyčmuchat jak to vlastně je. Každopádně jestli chce jet i s ní a chce ti to tajit, tak je pěkně hloupej, protože kluk by se určitě pochlubil že maminka jela taky.

Příspěvek upraven 25.01.12 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.1.12 08:20

Hleďvpřed - vy si čtete v mobilech navzájem oba a je to vaše věc. Ale jinak to normální není. Před manželem tajnosti nemám, ale sms - to je prostě moje soukromá věc. Pokud teda nejsem líná a když tel pípne a manžel stojí vedle, tak mu řeknu, ať mi jí přečte.
Nevím, co bych na zakladatelčině místě dělala, ale hlodalo by mě určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.1.12 08:21

Hele ale to je dobrej nápad zavolat jí. Psala jsi, že vztahy máte vcelku OK, tak bych šla řešit s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.1.12 09:22

Já bych to řešit musela, jinak bych pořád byla protivná, dokud bych nezjistila pravdu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 09:30

Podle mě to moc řešíš. Intimní vztah spolu měli, pokud zůstali kamarády, tak mi to příjde úplně normální. Tak asi by mi to trochu vadilo, ale jen kvůli mé žárlivosti.
Muže bych se sama zeptala, jestli nechtějí vzít i ex. :nevim: Dál bych to neřešila, příjde mi, že to nechce říct jen proto, že bys z toho dělala haló, nic víc bych za tím nehledala.
Já mám vztahy s ex výborné, můj muž taky, když chce jít s nějakou na kafe, tak je mi to fuk. KDybych kolem toho měla řeči, tak předpokládám, že by chodit nepřestal, ale že by to přestal říkat mě.
A ten ,,tón" jakým to napsala? Vždyť spolu žili, mají spolu dítě, to se má najednou začít chovat úplně neosobně?

• Citovat
  • Upravit
17630
25.1.12 09:47
Anonymní píše:
Podle mě to moc řešíš. Intimní vztah spolu měli, pokud zůstali kamarády, tak mi to příjde úplně normální. Tak asi by mi to trochu vadilo, ale jen kvůli mé žárlivosti.
Muže bych se sama zeptala, jestli nechtějí vzít i ex. :nevim: Dál bych to neřešila, příjde mi, že to nechce říct jen proto, že bys z toho dělala haló, nic víc bych za tím nehledala.
Já mám vztahy s ex výborné, můj muž taky, když chce jít s nějakou na kafe, tak je mi to fuk. KDybych kolem toho měla řeči, tak předpokládám, že by chodit nepřestal, ale že by to přestal říkat mě.
A ten ,,tón" jakým to napsala? Vždyť spolu žili, mají spolu dítě, to se má najednou začít chovat úplně neosobně?

neosobně ne, ale aspoň jen přátelsky. Tohle už mi přijde přes čáru. No a jestli je to u vás normální, chodit s bývalýma na kafe, tak budiž, ale mně to až tak normální nepřijde a vadilo by mi to. A koncert není kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.1.12 09:57

Já jsem řešila stejný problém. Neváhala jsem a zajela jsem si na ten koncert taky. Do smrti uvidím ten jeho udivený výraz! :D
Nejedou náhodou na Metallicu? Tam bys je asi těžko hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 10:05
Vera111 píše:
Anonymní píše:
neosobně ne, ale aspoň jen přátelsky. Tohle už mi přijde přes čáru. No a jestli je to u vás normální, chodit s bývalýma na kafe, tak budiž, ale mně to až tak normální nepřijde a vadilo by mi to. A koncert není kafe…

Tak jasně, každý to má jinak.
Mě by chlap, který má s bývalkama špatné vztahy vadil. A to hodně. Pokud tedy není jeho ex psychopat, což moc pravděpodobné přece jenom není. ALe lidi, kteří pomlouvají svoje bývalé mi nepřijdou normální. Někoho milujou a za pár let rozhlašujou jaká to byla kráva?
Koncert by mi vadil ještě míň než to kafe, navíc tam jedou se svým společným synem, tak proč ne. Už kvůli klukovi bych je nechala jet a neřešila to. Myslím, že je pro něj fajn, mít občas oba svoje rodiče pro sebe a vidět, že spolu dál dobře vychází.
Buď velkorysá, vrátí se ti to :kytka: Když muži sama navrhneš, ať vezme i ex, tak pro něj budeš určitě super tolerantní a takovým se nezahýbá ;)

• Citovat
  • Upravit
17630
25.1.12 10:26
Anonymní píše:
Vera111 píše:
Anonymní píše:
neosobně ne, ale aspoň jen přátelsky. Tohle už mi přijde přes čáru. No a jestli je to u vás normální, chodit s bývalýma na kafe, tak budiž, ale mně to až tak normální nepřijde a vadilo by mi to. A koncert není kafe…
Tak jasně, každý to má jinak.
Mě by chlap, který má s bývalkama špatné vztahy vadil. A to hodně. Pokud tedy není jeho ex psychopat, což moc pravděpodobné přece jenom není. ALe lidi, kteří pomlouvají svoje bývalé mi nepřijdou normální. Někoho milujou a za pár let rozhlašujou jaká to byla kráva?
Koncert by mi vadil ještě míň než to kafe, navíc tam jedou se svým společným synem, tak proč ne. Už kvůli klukovi bych je nechala jet a neřešila to. Myslím, že je pro něj fajn, mít občas oba svoje rodiče pro sebe a vidět, že spolu dál dobře vychází.
Buď velkorysá, vrátí se ti to :kytka: Když muži sama navrhneš, ať vezme i ex, tak pro něj budeš určitě super tolerantní a takovým se nezahýbá ;)

ty ale popisuješ jen dva extrémy. Buď kamarádi, nebo nenávist. A co něco mezi? To je podle mě ideální. Jako je to u nás. S jeho ex si rozumíme oba, když je problém, zavoláme jí, všechno vyřešíme. Ale nějaké společné výlety a ještě aby mi o tom neřekl 8o Kdyby přišel a na férovku mi řekl jak si to představují, tak budiž. Ale aby se mi scházeli za zády, to bych teda nepřekousla. Pokud se partneři chtějí scházet s bývalými a jsou o tom vyrozuměni, oba s tím souhlasí a vědí o tom, tak nemám nic proti, to je naprosto fér. Ale když jeden druhému lže (to je úplně jedno, jestli se bojí, prostě lže), tak to už je hnusné chování a hodně by mě to od manžela ranilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.1.12 10:34

Souhlasím s Vera111, mě kdyby manžel řekl: Jdu se synem na koncert a já se po dozvím, že tam byla i jeho ex a já o tom nevěděla, bude mě to minimálně hódně mrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 10:42

To nejsou dva extrémy :nevim: Mě příjde jako střed to kafe :nevim: Kdyby s ní chtěl jet na dovolenou, tak to jo ,to beru jako extrém :twisted:
Lhaní by mi vadilo taky, ale zajímalo by mě, proč mi lže. Jestli to nezatlouk jen proto, že se bojí, že bych špačkovala nebo mu to chtěla zakázat.
Co bys vlastně dělala, kdyby řek, že pojede i ex? Pustila bys ho? :nevim: I když to je takhle blbý říkat, když je to svéprávná dospělá osoba, kterou nemá nikdo co někam pouštět :think:

Máš to jinak nastavený než já, ale fakt myslím, že tě to trápit nemusí. Jeho ex je prostě ex, ze života ji nevymaže, ale teď je s tebou, přece váš vztah neohrozí jeden den s ex.
Lhaní blbý, ale nevím, jak mu to dokážeš :nevim: Ke šmírování bych se nepřiznala, strašně se tím shodíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
byron
25.1.12 11:04

No a on se lhaním neshazuje?

• Citovat
  • Upravit
17630
25.1.12 12:01
Anonymní píše:
To nejsou dva extrémy :nevim: Mě příjde jako střed to kafe :nevim: Kdyby s ní chtěl jet na dovolenou, tak to jo ,to beru jako extrém :twisted:
Lhaní by mi vadilo taky, ale zajímalo by mě, proč mi lže. Jestli to nezatlouk jen proto, že se bojí, že bych špačkovala nebo mu to chtěla zakázat.
Co bys vlastně dělala, kdyby řek, že pojede i ex? Pustila bys ho? :nevim: I když to je takhle blbý říkat, když je to svéprávná dospělá osoba, kterou nemá nikdo co někam pouštět :think:Máš to jinak nastavený než já, ale fakt myslím, že tě to trápit nemusí. Jeho ex je prostě ex, ze života ji nevymaže, ale teď je s tebou, přece váš vztah neohrozí jeden den s ex.
Lhaní blbý, ale nevím, jak mu to dokážeš :nevim: Ke šmírování bych se nepřiznala, strašně se tím shodíš :nevim:

to je přece jedno proč lže. Pokud nemá vážný důvod se obávat, že ho za to ubodám. my to máme doma tak, že mi chlap všechno říká, i to nepříjemné. já jemu taky. Ani jeden neumíme lhát. takže když se třeba zdrží s kamarádama v hospodě, vím kde byl, s kým, kam potom jeli. On ví, že je lepší mi říct pravdu a já jsem mu za to vděčná. Jiní jeho kamarádi doma zatloukají. Mně se to prostě nelíbí. Ale to jde o prd. Jet s bývalou na koncert a neříct o tom manželce, to už je vážná věc.
A ano, pokud by chtěl jet s bývalou někam a s dcerou, tak bych mu to nezakazovala. Ne že by mi zakazování k něčemu bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.1.12 12:19

Anonymko, tak abych byla upřímná, u manžela by mi to vadilo, ale prostě bych mu věřila. On mi toleroval na začátku vztahu, že jsem měla bývalého jako nejlepšího kamaráda. Dojížděli jsme spolu do školy, byli jsme tam vždy na dva dny. Ale prostě věděl kam jedu, s kým a proč. Zná mě a ví že bych ho nepodvedla a kdyby, tak že bych mu nelhala. Pokud i teď mi nějaký bývalý napíše, nebo se potkáme, manželovi to hned hlásím. Ne proto, že by o po mně chtěl, ale proto, že je to fér. Já nenávidím lež, sama nelžu a pokud mi někdo lže, zavře si ke mně vrátka. Přes to u mě prostě vlak nejede. na tomhle případu mi nevadí to, že si s bývalou rozumí, ale to že lže.
Vy to máte s manželem takhle. Ale určitě si říkáte s kým a kam jdete, nelžete si. A to je v pořádku. Ale lhát si je fuj a je jedno jaký to má důvod. jestli se bojí manželce říct, že jde s bývalou na koncert, protože by nesouhlasila, tak to pořád není důvod jí lhát. Jako jeho žena má právo o tom vědět a vyjádřit se k tomu. Ne mu to zakazovat, ale aspoň o tom vědět.
Kdyby za mnou takhle manžel přišel, tak by mi to vadilo, jsem žárlivější než on. Ale pak bych si musela nutně vzpomenout, jak on byl tolerantní a jak mi věřil a musela bych mu věřit taky.
prostě jde tady o to že on lže.
Vím že jsem tady psala že to není normální a teď přiznávám, že jsem se taky kamarádila s ex., ale prostě úplně standard to není. Já bych trochu žárlila, ale jak píšu, pokud by byl upřímný, musela bych mu prostě věřit. Pokud byl lhal, nemám k důvěře důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí