Můj příběh společnice

Anonymní
16.4.16 14:25

Můj příběh společnice

Ahoj lidi.
Chci vám povědět můj příběh.
Ráda bych se vypovídala ( tedy vypsala )
Je mi 19 let. Žiju sama, s rodiči perfektní vztah.
Píšu po pravdě, nejsem trol, nevymýšlím si, a nechci nikoho s tím obtěžovat, kdo chce napíše, kdo ne nemusí reagovat.
Chci se vyhnout poznámkám jako že jsem mladá, najivní, nebo tak něco.
V 18 ti jsem začala s prostitucí.
Ted mi bude 20let a právě jsem skončila dobrovolně, tak jako jsem začala.
Nikdo o tom samozdřejmě neví to je pochopitelné.
Jako první jsem si našla luxusní krásný klub, který byl opravdu luxusní, moderní, čistý, dezinfikovaný, velmi přijemný majitel, bavil se s holkama na rovinu, věděl toho dost o životě,
do ničeho nikoho nenutil, vždy se nám snažil vyjít vstříc, a vždy tam byl pro nás.
Byla tam perfektní paní na uklid, která uklízela třikrát denně, ráno, odpoledne a večer průběžně.
Všecko krásně dezinfikovala, hned všechno všude dávala čisté, vyprané a vonavé.
Byla velmi hodná, povídala si snámi, byla sní sranda.
Líbilo se mi to prostředí, že jsem si našla skvělé místo pro tuto práci.
Protože já jsem typ, že ochranu a bezpečnost a zdraví mám na prvním místě.
Takže jsem velmi opatrná a vybíravá, a umím říct lidem NE.
Byl to club, v clubě se většinou tancuje a dělají se krásné prezentace u tyče.
Nic extra, normální prohlídka, jen se trošku člověk otočí, usměje, pohoupe a je to. Člověk si připadá jak kdyby byl na modelingové přehlídce.
Nikdo nemusel dělat nic co nechtěl, nic povinného nebylo.
Tudíš já jsem netancovala, jelikož jsem se styděla před holkama, i když jsem vlastně muziku i taec měla vemli ráda,
a doma jsem si tancovala furt..kolektiv byl super, uplně super holčiny, takhle fajn holky jsem nezažila ani ve škole.
Byli milé, hodné, příjemné, rádi si povídali, i o sobě řekli hodně, byli to kamarádky, které rádi poradili, a když
něco, uměli zasáhnout a zastat se, i když to nikdy nebyla potřeba.
Super kolektiv, super vedení, super podnik.
A když má holka v hlavě srovnané to, co chce dělat, a ví proč, tak proč by se to mělo soudit.
Je to každého věc, každy se rozhodne vždy dobrovolně, a pokud si určitá slečna umí najít a zajistit bezpečné kvalitní místo,
má velikou obrovskou výhodu.
Pracovala jsem jen víkendy, jelikož jsem si dodělávala školu.
Ty víkendy mi bohatě stačili, nechtěla jsem se tomu věnovat více.
Pátek, sobotu a odjezd domů.
Nešlo ani tak o ty peníze, ani o to že byh nutně potřebovala sex, ale spíš o to, že člověk něco zkusí,
má zkušenost, pak na to změní třeba i pohled.. musím říct že mě to hodně dalo, nic mi to nevzalo.
Mám jen výborné zkušenosti, asi jsem měla obrovské štestí.
Protože z vyprávění holek, a majitele vím že jinde to tak nefunguje, že jinde je to na velmi špatné urovni.
Kde jedou holky v drogách, kouří, pijou alkohol, sexují bez ochrany, a dělají buh ví co.
To se tu u nás nedělo.
Pokoje byli velmi luxusní, obrovské, moderně zařízené, jako na nejluxusnějších hotelech, člověk se i dostal na
luxusní hotely, nejdražšší na světě, kam se normálně dostávali jen velmi bohatí lidi.
Byli motivované pokoje, samozdřejmě s bezpečnostními tlačítky, i když nikdy nebyla potřeba je použít.
Práce tam vypadala takto, když přišli lidi ( klienti) daný klient si vybral dívku, sedli si ke stolu,
objednalo se šampáno, a povídali si, občas si mohli zatancovat.
Poté se odebrali do nejluxusnějších pokojích, dle nálady a chuti, podle toho se volil pokoj.
Byli to pokoje které se cenově pohybovali od 3.500,– a výš.
Nikdy to na pokojích nebylo o sexu, vždy se tam pokračovalo v povídání, pití drinků, a klábosilo se.
Pak začli jemné doteky na těle, kde slečna dovolila, já jelikož jsem byla jediná, která opravdu zdraví má na prvním
místě, jsem nedovolila líbání, lízání, anál, prštění, ani orál nebo sex bez ochrany.
Takže je všem jasné s jakou opatrností vše probíhalo, že já byla ta kdo určuje pravidla, a já byla ta kdo řekne ano nebo ne.
Na testy jsem samozdřejmě chodila i tak, pro 100 procentí jistotu, a vždy zdravá.
Nikdy to nebylo o tom, že se celou pul hodinu nebo hodinu souložilo.
Když přišel klien na 30 min tak sex trval max 8 min když přišel na hodinu, tak 15-20 min a konec.
Pracovala jsem tam půl roku, pak jsem zkusila privát..tam samozdřejmě vše stejné, jako v clubě, co se týče zdraví,
bezpečnosti a mích pravidel.
Jen samozdřejmě nižšší ceny, ale obrovské soukromí a klid.
Tam jsem také byla pul roku.
Vždy jsem měla velmi slušné pány, od rodiny, byli velmi milý a pozorní, opatrní a citlivý.
Vždy velmi diskrétní a velmi tolerantní, nikdy jsem s nikým neměla problém.
Ani nikdo semnou :)
Já nikdy nechodila s každým, chodila jsem jen s příjemnými sympatikými a čistotnými a vonavými lidmi, jednou se mi stalo že jsem odmítla, ale to jen pro to že to nebyl čech.
Vydělala jsem si peníze na kvalitní ošetření zubů, nejkvalitnější péče v nejluxusnější zubní klinice,
kde mě zuby vyšli na 25 tisíc, dále jsem si musela pořídít brýle za 15 tisíc, a také jsem si zaplatila veškeré očkování
které lze.. a protože měsíčně užívám různé vitamíny, a očisty těla, a různé bylinkové procedury zdravotní, tak to také
něco stojí..a jinak za zbytek jsem si na delší dobu uhradila zdravotní a sociální pojištění.
Samozdřejmě že jsem si zaplatila luxusní welnes, se vším všudy, na celý měsíc, abych se odreagovala, odpočinula si
i když nebylo z čeho :) ale prostě jsem to tímhle chtěla ukončit :)
Jinak chci říct, že mám školu, sociální péči, mám maturitu, a starám se o seniory, práci normálně mám, dokonce k tomu
stíhám ještě takovou brigádu, u strejdy v práci, jako sekretářka pomocná.
Je to minulost, která mi hodně dala, nelituji toho, a naopak jsem ráda.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
16.4.16 14:33

Ehm a dál? To má být reklama na prostituci? Jo, holky směle do toho, je to pohoda. Nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
16.4.16 14:37

Taky to nechápu proč to píšeš do diskusí sem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.4.16 14:38

Tohle je spis na denicek nez diskusi; o cem chces diskutovat, mas nejaky problem? Vyhoda denicku je mimo jine i v tom, ze adminky by ti opravily tu spoustu chyb, co tam mas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.16 14:41

Nechápu význam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.4.16 14:44

Jako přečetla jsem si to… A slušní klienti „jako pánové od rodin“ to ti jako přijde normální? To ti nebylo blbý, že tito slušní klienti měli doma třeba malé mimino??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Proč sis hradila sociální a zdravotní na delší dobu dopředu, když máš práci? :nevim:

Smysl zápisku moc nechápu. Ale blahopřeji, že jsi spokojená. Zní to jako reklama na nábor společnic :lol: (díky, nechci :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Moc dobře se to nečte vzhledem k tem chybám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.4.16 14:46
@T3r3za píše:
Jako přečetla jsem si to… A slušní klienti „jako pánové od rodin“ to ti jako přijde normální? To ti nebylo blbý, že tito slušní klienti měli doma třeba malé mimino??? :zed:

Nabízela služby, proč by jí mělo zajímat, co má pán doma? :nevim: Kdyby prodávala v cukrárně, taky nebude hnusná na pány, co mají doma ženu s cukrovkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737

@Pajka89 presne tak mi to prijde:) reklama 8o
To ze nikdo nevi, ze jsi to delala, co rikali na to, ze utracis tolik penez za zuby atd? Kdyz si chodila do skoly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128

To je jak z katalogu nějakého klubu při náboru nových pracovnic. :)

Tak někdo, kdo na to má žaludek to dělat musí, ale není to nic čím by ses mohla v životopisu chlubit. 8) Tedy pokud se nebudeš ucházet o místo v dalším klubu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.4.16 14:47

@Ketrin1991 ne, nemám ráda prostě takové lidi 8o že si to nedělala pro peníze, ale pro něco. nového? Aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.4.16 14:47
Tak blby by to melo byt snad tem „slusnym panum od rodin“, ne? To jako od prostitutky ocekavas, ze si bude svy klienty lustrovat a ty detny s manzelkou bude posilat domu?!? To by ji moc klientu nezbylo :lol:
@T3r3za píše:
Jako přečetla jsem si to… A slušní klienti „jako pánové od rodin“ to ti jako přijde normální? To ti nebylo blbý, že tito slušní klienti měli doma třeba malé mimino??? :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
16.4.16 14:49

No, na to, že jsi s tím tak v pohodě, máš podezřele silnou potřebu se obhajovat :nevim: (chodilas na prohlídky, dezinfekce, pánové byli slušní, hodní, ty jsi taky slušná a hodná, staráš se o seniory, zopakováno na každém druhém řádku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.4.16 14:49

Kveta1999 jdi se uz bodnout :-) stejne chyby jako mich, najivni atd., stejnej styl psani, podobnej nick, vzdyt si naprosto citelna a trapna, to se musis teda hodne nudit, ze nemas nic jineho na praci nez porad zakladat blba a jeste blbejsi temata :-)

Příspěvek upraven 16.04.16 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová