Můj příběh společnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6116
16.4.16 14:51

@lauraka Ty seš Colombo! :mrgreen: (bez ironie, souvislost s Květuší mě nenapadla… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
16.4.16 14:52

Boha jeho :zed: milý a citlivý pánové od rodin, četla jsi vůbec co jsi napsala? 8o
To jsi mela zuby jak kobyla, že tě stálo 25K je spravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
16.4.16 14:53

@štěpánka11 Tak, možná to je u prostitutek pracovní úraz… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.4.16 14:55

Taky nechápu význam a pointu tvého příběhu. Chceš si pohladit svědomí, že být prostitutkou je vlastně strašně fajn? A od nás čekáš co? To ti tady mají vdané ženy-mámy od malých dětí psát, jak je to skvělé, jaké jsi měla klienty - samé
„slušné, citlivé, milé a pozorné pány OD RODINY“?! :roll: Taky máme ocenit, že jsi taková čistotná, zdravá a bereš doplňky? Nebo ti máme pogratulovat k novým zubům, na které jsi si nebyla schopna vydělat slušným a poctivým způsobem? Na tvém místě bych nebyla zase tak „happy“.Některé věci se v životě velmi rády vracejí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
16.4.16 14:56

A zakladatelko, co jsi tím chtěla říct? Být tebou, zopakuji si češtinu a gramatiku, dost hrubek na to, že máš maturitu a brigádu jako sekretářka. Dobře, tak máš zkušenost do života, tady jsi měla potřebu se svou zkušeností pochlubit, buď ráda, že jsi z toho vyšla zdravá… pro ostatní nic, čím by se dalo chlubit, nebo co by se mohlo prezentovat v CV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.4.16 14:57

Tady ma zakladatelka dalsi tema, pro pobaveni :-) https://www.emimino.cz/…nery-256420/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.16 14:59

Psala jsem jasně že chodím do kvalitní zubní kliniky, ale pokud ty chodíš někam k obyč zubaři, tak se nemůžu divit že nevíš jak to chodí jinde, ale to chápu ne každý na to má.
Když nespoluprací s mou pojišťovnou tak si vše musím hradit sama, a vyjde to dráž. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.16 15:02

@Shreya @Shreya
Nechápu co dělám za hrubky, píšu uplně spisovně a správně.
Mi napiš všechny věty a chyby at se mohu poučit.
Ale opravdu si těch chyb nejsem vědomá.
Pochybuji že můj mobil by mi to psal nějak špatně.
Nikdy nikdo neměl problémy s tím jak píšu, z češtiny jsem měla 3 :think: :think: :think: :,( :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3681
16.4.16 15:05
@lauraka píše:
Tady ma zakladatelka dalsi tema, pro pobaveni :-) https://www.emimino.cz/…nery-256420/

Jo, to vypada, ze to je ta sama! :) Akorat ted pridala jeste par hrubek navic, ale pribehy jsou stejne debilni oba dva :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
16.4.16 15:05
@lauraka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je pri vikendu vtipu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.4.16 15:14
@Ketrin1991 píše:
@Shreya @Shreya
Nechápu co dělám za hrubky, píšu uplně spisovně a správně.
Mi napiš všechny věty a chyby at se mohu poučit.
Ale opravdu si těch chyb nejsem vědomá.
Pochybuji že můj mobil by mi to psal nějak špatně.
Nikdy nikdo neměl problémy s tím jak píšu, z češtiny jsem měla 3 :think: :think: :think: :,( :,( :nevim:

:mrgreen: Tak pokud jsi měla z češtiny 3, neudivuje mě, že si myslíš, že píšeš spisovně a správně. Nicméně opravdu nepíšeš spisovně a správně :nevim: A například čárky ve větách za tebe mobil neopraví a třeba skloňování kupodivu také neopravil :nevim: :think: Jinak tvoje diskuze je o ničem :nevim:, pochlubila ses, jak je skvělé dělat štětku… a co dál, kde je nějaký dotaz? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56081
16.4.16 15:15

Ja jen, ze na zuby a bryle si vydelam i normalni praci. Jinak pokoj za 3500 neni zadny luxus:) ach jo, to je zase tema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
16.4.16 15:20

@Ketrin1991 Trojkou z češtiny bych se také moc nechlubila a věř mi, že správně opravdu nepíšeš. Program v PC, nebo mobil za tebe nemá co opravovat chyby, gramatiku máš mít v hlavě. A navíc si myslím, že v tvém případě zde nemá význam vypsat ti věty, ve kterých byla hrubka. Spisovně jsi psát nemusela, stačila by obecná čeština ( jsme přece na diskuzi ), ale gramaticky správná. Ale to není nic proti tobě, jsi mladá a určitě vše napravíš.
Jen tvůj zveřejněný zážitek společnice tu jaksi nikoho nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.4.16 15:22

Jeste mi tu chybi jmeno klubu, kontakt na majitele, pripade i na ten privat, aby byla reklama na luxusni prostituci kompletni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.4.16 15:22

Ty WOE to je co toto? Nějaká agitka jak se kur.ou státi? No tady je veselo takhle v sobotu odpoledne! :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová