Můj příběh společnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
16.4.16 16:50

8o 8o 8o
Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.4.16 16:56
@radúna píše:
8o 8o 8o
Co to je?

No přece zábava na sobotní odpoledne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.4.16 17:03
@lauraka píše:
Tady ma zakladatelka dalsi tema, pro pobaveni :-) https://www.emimino.cz/…nery-256420/
:mrgreen: tak ta ma dost :mrgreen:

@Ketrin1991 psat fakt neumis a cestinu taky ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
16.4.16 17:07
@Ketrin1991 píše:
Můj přítel to věděl.
Věděl celou dobu kam jezdím, myslela jsem rodinu že to neví.
Proto se sním chci rozejít že vlastně k všemu tomuhle došlo, ne jeho vinou ale prostě on mi to tolerovat a to je špatně.
On v tomhle neměl rozum.
Dobrý tak jsem špatná, chybuju, a jsem trubka které nikdo z vás nevěří.
Ok chápu to.
Nechci už k tomu nic říkat ani psát, už se zde nejspíš vyjadřovat nebudu, ani nevím kolik mi zbývá příspěvků které dnes mohu ještě napsat.

On společnici nedělal, to ty, takže ho neobvinuj ze svého rozhodnuti. Spis ho bereš jako domácí zvířátko, o které se ráda staras a připadás si tak lepší. Bohužel k němu nemáš žádný respekt, a proto chceš změnu. Uz te totiz nudi a mas pocit, ze jsi ulohu zachrankyne splnila. Aspoň tak to na mne působí. Ponechám stranou tvůj věk a zda je pravda vse, co tu píses. Spis mi přijde zvlastni, jake naděje vkládas do vztahu s tim starším panem. Karta se ti obrací - ty budeš ta, ktera je v jeho ocich potřebna k záchraně. Nemyslíš si to možná, ale jsi snadno ovladatelna. Děda to ví, jinak by si te nevybral. Btw. on taky nebude úplně v pořádku, když vyhledává tak výrazně mladší partnerky. A promiň, z tvého popisu společnice i vztahu mam dojem, že jsi ten typ, který i hovínko namaluje na ruzovo a něčem vzletnym omlouvá ten smradek, který z něj stále vane. Nic ve zlem. Proste ti děda namlouva, jak jsi uzasna, ale zároveň podvádí svou ženu, chce ji připravit o dítě a tebe potřebuje, aby ses mu o něj postarala. Protoze on toho ve svem věku už stejne není dokonale schopen. A řeči o neschopnosti manželek berou všechny dospělý ženský s rezervou. Je to totiž to nejčastější, co zadani chlapi používají k oblbování jiných žen. :jazyk:
Byt matka jeho ženy, vysoudim dítě radši do svojí pece, než bych nechala batole bez matky se starým otcem, který jej plánuje hodit na hrb cizí 20-ti lete holce. A to si pis, že by tohle děda nevyhrál. :D Není vse jen o penězích…
Ale pořád tajne doufám, že se tu jen někdo baví, nebo chce byt zajímavý, tak baji takovéto historky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.4.16 17:12
@Ketrin1991 píše:
@Ellusa
Já jsem nenapsala že on za mě měl bit zodpovědný, jen jsem napsala že on neměl rozum na to aby řekl ne to je vše.
Vy nečtěte to co píšu a pak hrubky svadite na mě… a děláte že mě krávu.

Holka ty si marna :mrgreen: prej ..nectete to co pisu a pak hrubky svadite na me: :mrgreen: tak to uz je fakt mooc! :mrgreen: co ty si zac..?to by me vazne zajimalo.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
16.4.16 17:22

Ja teda nevim proc by meli dat decko do pece k otci, za prve asi pani koji, za druhe na materske je ona a ne on. Nez by se tohle vsechno rozhodlo muze byt decku klidne rok a pul. Soud neda jen tak dite do pece otci, nebo je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.4.16 17:31

To je super. Škoda, ze uz jsem stará. Sla bych do takové pohodové pracicky hned. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.4.16 17:32
@Ketrin1991 píše:
@Ellusa
Já jsem nenapsala že on za mě měl bit zodpovědný, jen jsem napsala že on neměl rozum na to aby řekl ne to je vše.
Vy nečtěte to co píšu a pak hrubky svadite na mě… a děláte že mě krávu

vazne myslis, ze prave s timhle potrebujes „pomoct“? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
16.4.16 17:37

@Ketrin1991

Nikdo na tebe hrubky nesvádí, ty je prostě píšeš. :lol: Jsi legrační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.4.16 17:41
@Malaga píše:
No přece zábava na sobotní odpoledne ;)

Uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.4.16 17:41
@jane-e píše:
vazne myslis, ze prave s timhle potrebujes „pomoct“? :think: :think:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
16.4.16 18:10
@Ketrin1991 píše:
Ahoj lidi.
Chci vám povědět můj správně má být svůj příběh.
Ráda bych se vypovídala (tedy vypsala) .
Je mi 19 let. Žiju sama, s rodiči mám perfektní vztah.
Píšu po pravdě, nejsem trol, nevymýšlím si, a nechci nikoho s tím obtěžovat, kdo chce napíše, kdo ne , nemusí reagovat.
Chci se vyhnout poznámkám , jako že jsem mladá, na j ivní, nebo tak něco.
V 18 ti jsem začala s prostitucí.
Te d mi bude 20 let a právě jsem skončila dobrovolně, tak, jako jsem začala.
Nikdo o tom samoz d řejmě neví , to je pochopitelné.
Jako první jsem si našla luxusní krásný klub, který byl opravdu luxusní, proč 2× zbytečně zdůrazňovat luxusní? moderní, čistý, dezinfikovaný, velmi přijemný majitel, bavil se s holkama na rovinu, věděl toho dost o životě,
do ničeho nikoho nenutil, vždy se nám snažil vyjít vstříc, a vždy tam byl pro nás.
Byla tam perfektní paní na uklid, která uklízela třikrát denně, ráno, odpoledne a večer průběžně. nadbytečné, nebo mělo být umístěno jinde ve větě
Všecko krásně dezinfikovala, hned všechno všude dávala čisté, vyprané a vo n avé.
Byla velmi hodná, povídala si snámi , byla sní sranda.
Líbilo se mi to prostředí, že jsem si našla skvělé místo pro tuto práci.
Protože já jsem typ, že ochranu a bezpečnost a zdraví mám na prvním místě.
Takže jsem velmi opatrná a vybíravá , a umím říct lidem NE.
Byl to club, v club ě se většinou tancuje a dělají se krásné prezentace u tyče.
Nic extra, normální prohlídka, jen se trošku člověk otočí, usměje, pohoupe a je to. Člověk si připadá , jak kdyby byl na modelingové přehlídce. - modelingová je agentura, ne přehlídka, ta je módní
Nikdo nemusel dělat nic , co nechtěl, nic povinného nebylo.
Tudí š já jsem netancovala, jelikož jsem se styděla před holkama, i když jsem vlastně muziku i ta n ec měla vemli ráda,
a doma jsem si tancovala furt. .k olektiv byl super, u plně super holčiny, takhle fajn holky jsem nezažila ani ve škole.
Byl i milé, hodné, příjemné, rád i si povídal i , i o sobě řekl i hodně, byl i to kamarádky, které rád i poradil i , a když se
něco stalo , uměl i zasáhnout a zastat se, i když to nikdy nebyl a potřeba.
Super kolektiv, super vedení, super podnik.
A když má holka v hlavě srovnané to, co chce dělat, a ví proč, tak proč by se to mělo soudit.
Je to každého věc, každy se rozhodne vždy dobrovolně, a pokud si určitá slečna umí najít a zajistit bezpečné kvalitní místo,
má velikou obrovskou výhodu. - tak velikou, nebo obrovskou?
Pracovala jsem jen o víkendech , jelikož jsem si dodělávala školu.
Ty víkendy mi bohatě stačil i , nechtěla jsem se tomu věnovat více.
Pátek, sobot u a odjezd domů.
Nešlo ani tak o ty peníze, ani o to že by c h nutně potřebovala sex, ale spíš o to, že člověk něco zkusí,
má zkušenost, pak na to změní třeba i pohled.. m usím říct , že mě to hodně dalo, nic mi to nevzalo.
Mám jen výborné zkušenosti, asi jsem měla obrovské štestí.
Protože z vyprávění holek, a majitele vím , že jinde to tak nefunguje, že jinde je to na velmi špatné urovni.
Kde jedou holky v drogách, kouří, pijou alkohol, sexují bez ochrany, a dělají buh ví co.
To se tu u nás nedělo.
Pokoje byl i velmi luxusní, obrovské, moderně zařízené, jako na nejluxusnějších hotelech , -stylisticky má být tečka a měla by začít nová věta- Č lověk se i dostal na
luxusní hotely, nejdražš š í na světě, kam se normálně dostávali jen velmi bohatí lid i .
Byli motivované pokoje, samoz d řejmě s bezpečnostními tlačítky, i když nikdy nebyl o třeba je použít.
Práce tam vypadala takto, když přišli lidi (klienti) , daný klient si vybral dívku, sedli si ke stolu,
objednalo se šampá n o , a povídali si, občas si mohli zatancovat.
Poté se odebrali do nejluxusnějších pokoj ích , dle nálady a chuti, podle toho se volil pokoj.
Byl i to pokoje , které se cenově pohyboval i od 3.500,– a výš.
Nikdy to na pokojích nebylo o sexu, vždy se tam pokračovalo v povídání, pití drinků , a klábosilo se.
Pak začl i jemné doteky na těle, kde slečna dovolila , j á jelikož jsem byla jediná, která má opravdu zdraví na prvním
místě, jsem nedovolila líbání, lízání, anál, pr š tění, ani orál , nebo sex bez ochrany.
Takže je všem jasné , s jakou opatrností vše probíhalo, že já byla ta , kdo určuje pravidla, a já byla ta , kdo řekne ano nebo ne.
Na testy jsem samoz d řejmě chodila i tak, pro 100 procentí jistotu, a vždy zdravá.
Nikdy to nebylo o tom, že se celou p u l hodinu nebo hodinu souložilo.
Když přišel klien t na 30 min , tak sex trval max 8 min . K dyž přišel na hodinu, tak 15-20 min a konec.
Pracovala jsem tam půl roku, pak jsem zkusila privát..tam samoz d řejmě vše stejné, jako v club ě , co se týče zdraví,
bezpečnosti a m í ch pravidel.
Jen samoz d řejmě nižšší ceny, ale obrovské soukromí a klid.
Tam jsem také byla p u l roku.
Vždy jsem měla velmi slušné pány , od rodiny, byli velmi mil ý a pozorní, opatrní a citliv ý .
Vždy velmi diskrétní a velmi tolerantní, nikdy jsem s nikým neměla problém.
Ani nikdo semnou :)
Já nikdy nechodila s každým, chodila jsem jen s příjemnými , sympatikými a čistotnými a vo n avými lidmi . J ednou se mi stalo , že jsem odmítla, ale to jen pro to , že to nebyl č ech.
Vydělala jsem si peníze na kvalitní ošetření zubů, nejkvalitnější péče v nejluxusnější zubní klinice,
kde mě zuby vyšl i na 25 tisíc, dále jsem si musela pořídít brýle za 15 tisíc, a také jsem si zaplatila veškeré očkování
které lze.. a protože měsíčně užívám různé vitamíny , a očisty těla , a různé zdravotní bylinkové procedury zdravotní , tak to také
něco stojí… a jinak za zbytek jsem si na delší dobu uhradila zdravotní a sociální pojištění.
Samoz d řejmě , že jsem si zaplatila luxusní welnes , se vším všudy, na celý měsíc, abych se odreagovala, odpočinula si
i když nebylo z čeho :) , ale prostě jsem to tímhle chtěla ukončit :)
Jinak chci říct, že mám školu, sociální péči, mám maturitu , a starám se o seniory . P ráci normálně mám, dokonce k tomu
stíhám ještě takovou brigádu, u strejdy v práci, jako pomocná sekretářka .
Je to minulost, která mi hodně dala, nelituji toho, a naopak jsem ráda.

Tak jsem asi opravila většinu chyb, které se ti tam podařilo nasekat. Pokud se tedy nebudeme bavit o stylistice, protože to je v tvém podání dost prasárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.4.16 18:20
@Mirabe1ka píše:
Tak jsem asi opravila většinu chyb, které se ti tam podařilo nasekat. Pokud se tedy nebudeme bavit o stylistice, protože to je v tvém podání dost prasárna.

SamozDřejmě? Jako fakt??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
16.4.16 18:22

@Gingerka Tak se podívej, ona to v tom příspěvku má snad 6× špatně, tak jsem jí to opravila červeně, že to tam být nemá. :D Já vím, že to slovo je samozřejmě. Ona píše jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
16.4.16 18:29

@Ellusa Ono se mi to nechtělo číst znovu. Dost to komplikuje to značení barevných písmen, pak je tam hodně znaků navíc a já se v tom už nějak neorientovala. Chtěla to opravit, tak tady to má. Hlavně si pak zase může vedle v diskuzi stěžovat, jak je přítel dislektik a disgrafik. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová