11měsíční syn má chladný vztah k matce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
23.1.14 09:31

@Růženkaa Já e moc těším, až tu za pár měsíců napíšeš: Co mám dělat, pořád mi visí na noze a nechce se ode mě hnout :D
Neboj, tohle jsou období, kterýma si projdou všechny děti. U některých je to výraznější více, u některých méně, ale je to úplně normální. Nesmíš si to tak brát. To časem ještě začnou, že tě nemají rádi, protože jsi jim něco nepovolila apod. A to je taky pěkné psycho, ale taky je to období, které časem přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.1.14 09:31

Trošku nadhozený název, ne? :zed: :zed: je to všude stejný, buď ráda, že máš klid, když někdo přijde, nebo bys chtěla, aby ti visel na noze?? Neboj, on tě miluje ze všech nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.1.14 10:17

@Amys :mrgreen: jo je to možný asi jsem fakt blbá měla bych být ráda že mám chvilku klid když tu někdo je :mrgreen: když já jsem na něj opravdu hodně fixovaná, já bych třeba nevydržela být dva dny bez něj jako některé matky, asi si to moc beru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.1.14 11:28
@Růženkaa píše:
Ahoj všem, mám skoro 11 měsíčního syna a někdy mi připadá že mě nemá rád. Věnuju se mu, hrajeme si, zpívám mu, pohádky ho ještě moc nezajímají ale na procházky chodíme, děláme blbiny..Ale on by beze mě vydržel snad týden. Jsme každý den celý den spolu ale jakmile přijde babička nebo tatínek je uplně hotovej, vidim jakou má radost, vříská, směje se..Povídá táta, bába, papa, lala, dada atd.. ale máma prostě neřekne.. dokonce říká be jako Ben -náš pes.. hrozně mě to mrzí, takovou radost v očích když vidí tchýni nebo přítele v očíčkách nemá když vidí mě. Co dělám špatně? Nebo je to tím že jsem prostě okoukaná? Zlepší se to někdy? Děkuju všem za příspěvky..

Zlepší se to, až budeš mít dětí víc a budou trošku starší a celý den k nezastavení. Pak budeš ráda za jakýkoliv projev jejich sympatie k ostatním lidem, budeš šťastná, jak blecha, že konečně chvíli nelezou po tobě, že knížky na ukazování necpou tobě, že tebe nechytají za prst a nevodí po celým bytě dokola. Ty budeš jen sedět, koukat, jak tvoje děti terorizují babičku s dědou (kteří si zas nechají blaženě všechno líbit) a bude ti fajn. A neboj, přijde to brzo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
23.1.14 11:41

Naší malé je zatím 3,5 měsíce, ale když uvidí přítele, tak se pořád směje a přímo vříská radostí. To nedělá, když vidí mě. Myslím si, že si dobrá mamča, jen tím, že si u něj pořád, tak mu přijde normální, že si u něj, ale kdyby si chodila do práce ty a přítel byl s malým doma, tak by zase byl nadšený z tebe. Co se týče slova máma, tak se hůř vyslovuje než táta, bába…proto to možná neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí