Musím se svěřit - mohu být nemocná?

Anonymní
13.11.25 22:38

Musim se svěřit..

Ahojky všem, předem prosím, bez odsuzovani atd. Uz tak jsem dost v prde…
Zkusím to zkrátit, uz nějakou dobu jsem bez partnera, bohužel se mi v tomto ohledu vůbec nedaří a jsem z toho dost smutná, v životě uz jsem si prošla celkem hroznymi vecmi a těžký rozchod atd mi nepridal. Co me trápí, poznala jsem muze, trávili jsme spolu cas se vším všudy, rozuměli jsme si, ale bohužel jeho nynější pracovní situace ( jezdi do ciziny za práci na dlouhé doby) nam neumoznovala vztah rozvíjet, tak jsme to nechali, ze si občas napíšeme a dobrý, mrzelo me to, ale smířila jsem se. Před měsícem jsem se seznámila s dalším muzem, opravdu málokdo mi tak sedí, ze si rozumíme atd. Začali jsme se poznávat randili, pak jsem u nej trávila víkendy, vse bylo fajn, bohužel asi jsme měli každý trošku jiný postup a přístup k životu, každopádně vztah nevyšel. Nyní v kontaktu nejsme, a teď o co mi jde. Léčím se s rs, pravidelne každý půlrok chodím na odběr krve, kde se zjišťuje i pohlavni nemocí, stav jater atd. naposledy jsem byla na začátku leta, tyto romanky byly… jeden cca srpen, září… druhy ted cca říjen- listopad. Byla jsem v srpnu na gynekologii, vse v pořádku. A teď nevim proč, ale mela jsem psychické zatmění, nejak na me vse padlo a ja se pred týdnem psychicky totálně sesypala. Nevím proč, absolutně nevim proc, jsem si z ničeho nic namluvila/ řekla/ diagnostikovala, ze mam hiv. Z ničeho nic. Úplně me to sesypalo, a moje hlava si řekla ze jsem hiv pozitivní a přizpůsobila se, od te doby neustále čtu příznaky a vse okolo, ikdyz tomu nic nenasvědčuje, jsem v úplným tranzu z toho, ze mam hiv. Přemýšlela jsem nad tim a první, říkejme mu pan A, rilal, ze nějaká jeho sexuální partnerka se po něm byla testovat a v pořádku, druhý treba pan B, ze chodil darovat krev. Oba pánové jsou normální chlapi, zadny fetky, promiskuidni atd. Po sexu s nima jsem nemela a nemam zadne problémy, z oblasti gynekologie. Ze jsem totálně blba a naivní vím, prosím to mi neříkejte. Každopádně nedalo mi to a začátkem prosince jsem se objednala ke kozni dr, kde jsem byla s bradavici na noze, na testy na hiv a syfilis. Bude me to stát nějaké peníze, ale to neřeším. Bavila jsem se o tom s kamarádkou, kamarádem, I s AI. A všichni mi teoreticky rekli, ze ta šance ať je, je minimální, ať si testy udělám, ale věří, ze to bude v pořádku. Bohužel na odběry skrz rs jdu az po novém roce a to vzhledem k blížícím se svátkům bych umřela strachem v nervech. Uz ted jsem z toho úplně v pr.. a do te doby nez tam půjdu me asi jeste trefí, teď uz je to lepší, ale furt to v te palici mám, muže vidím jako chodící nemocí, přicházím o rozum. Prosím řekněte mi na to názor, nebo uklidneni nebo cokoliv. Uz budu samozřejmě rozumnější..Dekuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.11.25 22:55

A názor chceš znát přesně na co? Moc tomu nerozumím, sama si to dokážeš obhájit ale hledáš uklidnění od cizích lidi tady - ktery i presto, ze je o to poprosíš, ti tu stejne můžou napsat nepěkný věci a ty se složíš uplne? To mi neprijde jako nejšťastnější cesta… já nevím no, pokud ma někdo takto chorobný strach z pohlavních nemocí, tak se má chránit… ja i presto, ze ten strach nemam, vzdycky jsem se chránila. To, ze nekdo z tech dvou bude nakaženy HIV je fakt vysoce nepravděpodobný, to bych se spis bála chlamydii nebo ureaplasmy- tyhle potvory ti dokážou taky pěkně zavařit život, treba skrz budoucí neplodnost a podobně, čímž tě nechci strašit, ale nechapu, proc se hned stresovat HIV. Nechráněný sex sebou nese rizika, a na to jsi mela myslet driv.
Jinak pokud nechces cekat po novem roce, laboratoř ELILAB nabízí různý testy, na pohlavní choroby, můžeš si vzorek nabrat doma a poslat poštou, za pár dnů je výsledek.

• Citovat
  • Upravit
1341
13.11.25 22:57

Kup si test v lékárně, třeba Reagen 2 v 1 a udělej si ho doma. Stalo se mi něco podobného a domácí test mne uklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.25 23:01
@Dani65 píše: Více

Dekuji moc za pochopení, nikdy jsem strach neměla, ale ted uz jsem opravdu psychicky prepnuta, mam strašný období a uz me napadají takove věci.

• Citovat
  • Upravit
1341
13.11.25 23:02

Ježíš, abych nevypadala jako…taková nějaká,,, je to už cca 10 let a měla jsem jednoho partnera, ale najednou jsem dostala strach z Hiv pozitivity. Iracionální, ale byl a ta k

jsem si koupila domácí test. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
13.11.25 23:04
@Anonymní píše: Více

Rozumím :hug: taky jsem tehdy měla psychicky zničující období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5395
13.11.25 23:30

Nebuď na sebe tak přísná. :srdce: Kdo tyhle nebo podobné strany nezažil, tak to nepochopí, tak si případně neber osobně ani komentáře, co se ti tu možná sejdou.

Jedna z rutinních věcí na začátku těhotenství jsou různé krevní testy a mj. se testují i pohlavní choroby. Nemám strach z doktorů, ale mám strach z výsledků. Takže ačkoliv mám celý život jednoho věrného partnera, nepohybuju se v rizikovém prostředí ani nic podobného, stejně jsem dost nervózní, když si na ty výsledky volám. Nedá se to samozřejmě srovnat s tvými stavy, ale jako trdlo si přijdu pokaždé. :zed: :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.11.25 01:06

Názor na co, jakej můžeme mít názor že ti raplo :roll:
Pokud se nechceš dál bát tak se chraň ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
14.11.25 06:09

Vubec se ti nedari seznamovat se s chlapama a co mesic mas v posteli jineho? Ja si pod slovem ‚nedari‘ predstavuji neco dost jineho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
14.11.25 06:16

Myslím, že bys měla vyhledat psychologa/psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.11.25 06:21
@Anonymní píše: Více
Čauko. Píšeš, že pan B daruje krev.
To si myslím, že je možnost i pro Tebe když už teda chceš zjistit to co píšeš. Je to rychlý, budeš jen o 0,4 dl krve lehčí, uděláš dobrý skutek a hlavně už se nebudeš trápit jestli jses positive či negative.
Já jsem ale přesvědčený že jses úplně v pohodě a zdravá. A na nějaké kecy že máš co měsíc chlapa nereaguj ani si to neber k srdci ale řekni si: po@eru se,když jsem hezká??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.25 06:30

Vyhledala bych odborníka, ať se nesložíš. S RS předpokládám se léčíš v RS centru. Součástí nemocnice bude i psycholog.
Dle mého tohle není v pohodě a trápíš se moc.

A koupila bych si i domácí test. :kytka: @Finisher a s RS může darovat krev?

• Citovat
  • Upravit
24621
14.11.25 06:35
@Finisher píše: Více

Fakt si myslíš, že člověk s RS může být dárcem krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.11.25 06:39

Ahaaaa. Omlouvám se. Já myslel že to je překlep…
Promiňte to bylo omylem. A co je to to RC? : jsem teď za d. bil@ pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
14.11.25 06:40
@Finisher píše: Více

RS roztroušená skleróza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek