Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím o vaše rady a zkušenosti. Mám kočárek Mutsy 4rider a jsem hodně nespokojená a rozčarovaná ze sporťáku. Syn má téměř 10 měsíců, cca. 10 kg a ještě se sám neposadí. V kočárku převážně spí ( doma neusne ) a ve sporotvní sedačce od Mutsyny prostě být nechce ( se mu ani nedivím ). Ale abych popsala co mě trápí… Sedačka nejde dát do úplného lehu ( což jsem věděla už dříve ), ale když jí položím, udělá se na kloubu hrb, jež ho tlačí do zad, dále mi připadá , že leží jakoby na nakloněné rovině, protože prostor na nohy nejde dát do rovna, ale je nakloněný dolů ( vím, že to popisuju jako hotentot, snad to pochopíte
). Když dám na káru fusak,malého do kombinézy, tak jsou mu malé kšíry a škrtí ho to ( povolit víc nejdou ). V kočáru visí jako oběšenec a po chvilce řve… Po dlouhém rozhodování komplet Mutsynu asi prodám a chtěla bych si koupit Peg Perego GT3 ( připadá mi praktičtější ). Jak jste byly Mutsynou spojeny vy ( konkrétně se sporťákem )? Nebo jsem už pošahaná já a neustále hledám chyby tam kde nejsou
? A co vy které jste měly nebo máte Peg Perego GT3, jste spokojené? Na Mutsy jsem všude slyšela jen samou chválu, ale já jsem z něho rozčarovaná. Než jsem jej koupila, asi jsem měla víc přemýšlet. No jo, ale natěšená naivní prvomatka.....
.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Kámoška měl Mutsy (trojkolku, ale sedačka je stejná) a taky jí ,,nesedl´´, páč pak kupovala tuším Casualplay..My máme Teutonii Spirit a jsme úplně spoky, nemá chybu, malej v něm spal ještě ve 2 a čtvrt i s fusakem…Teď je zazimovanaá sedačka, na podvozku se už natřásá korbičku pro bráchu…Podle mě je důležitý, aby šel sporťák až do lehu (né jakoby to naklápěcí, tam se musí spát pěkně blbě)..Peg Perego GT3 má tady u nás v baráku paní, necháváme kočíky doel, tak jsem ho taky torchu prozkoumala a vypadá dobře, má ale oproti teutonce nevýhodu, že nejde otáčet sportovní sedačka, je těžší a hlavně delší (nevejde se do malých výtahů)..Jinak je myslím super, my máme golfky Pliko od PP a ty jsou úžasný..
Jo, golfky PP Pliko máme taky a jsou perfektní. Koupila jsem je proto, že tam syn spí…, ale ve sněhu se tady u nás s nima bohužel nehnu
.
Já mám PP GT3, kupovala jsem ho místo Maxi Cosi, z toho (ze sporťáku) jsem byla rozčarovaná fest ![]()
GT3 je za mě naprosto super, to, že nemá přehazovací sedačku mi až tak neva
Ale jízdní vlastnosti super (a že jsme už projeli echt terénem), prostorný, pěkný. Teď tam máme fusak a kšíry víc povolené a ještě tam dost místa na povolení je
Hlavně se mi líbí boudička, která jde fakt pěkně sklopit (za sluníčka, větru, atd), a vůbec - za mně dávám 1!
![]()
Já mám MUTSYNKU Urban Rider a jsem se sporťákem naprosto spokojená . Do úplného lehu nejde , to je pravda, malá je taky ve fusaku (silném) a kombinéze a normálně jí zapnu a ještě má malou rezervu. Ale každý má jiná očekávání - já bych si zase nepořídila trojkolku (což předpokládám PP GT 3 je). Sousedka se kterou chodím na procházku má trojkolku (velká nafukovací kola) a šíleně s ní zápasí - Toť za mě . ![]()
Ráďo a když dáš sporťák do lehu, máš tu koncovku na nožičky rovně nebo dolů? Mě to tam tak divně visí. Pořád přemýšlím, jestli to nemám nějak blbě, ale nic mě nenapadá. A taky mi tam vadí ten „hrb“ na kloubu. Jinak jízdní vlastnosti podvozku super, to se musí nechat
.
Taky mám PP GT3, už v něm vozím druhé dítko a jsem spokojená. Jediné co bych mu vytkla, je nánožník - když je velká zima (jako teď), tak jí tam ze stran na můj vkus příliš táhne. Je fakt, že Italové asi takovou zimu nemají, že. Uvažuji o koupi univerzálního nánožníku od emitexu.
Byla jsem se podívat a já mám koncovku na nožičky rovně. A který hrb myslíš? ![]()
Když dám opěrku do lehu, tak na přechodu opěrky a sedáku se mi udělá na kloubu vyboulenina a ta ho tlačí do zad. Prostě ten přechod není plynulý
. Budu se s tím muset zastavit v Bejbycentru kde jsem ho koupila, ať se mi na to podívají. Zítra to zkusím vyfotit a dám to sem.
Timuro,mrkni na diskuzi přímo o Mutsy https://www.emimino.cz/…-mutsy-8191/ tam je hodně holek,které ji mají,třeba poradí ![]()
Timuro, byla jsem se ještě jednou podívat a žádný hrb tam nemám ,asi bych s tím opravdu zašla tam , cos ho koupila.
Dobrý den koukám že máte foto s koníkem. Mam prosbičku máme koníky a chcem kupovat kočárek ke koním do terénu malé je rok tak jsme koukali a byl nám doporučovám právě Peg Perero GT3, nebo Jané slalom pro 2009. Hodně nám říkaj že PP je těžší ale podle mě ty dvě kilča navrh jestli je opravdu tak dobrej nehrajou roli při nandavání do auta.
Děkuji moc za odpověď Monča