Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Jo kdybys videla kolik dni a nocí jsem prozvracela když jsem měla blokle žebro a tlačilo na žaludek. Stavslo se mi to často kvůli nevhodné pozici v práci.
Myslím že by sis konečně měla ujasnit od ceho tvé problémy jsou
![]()
Další diskuze? Já už bych řekla, že tohle bysme měli stopnout @admin To je denně několik úplně stejných diskuzí o zdravotním stavu této madam ![]()
Heduš, dvě anonymní diskuze během dne? se ti ty psychické problémy dost zhoršují ![]()
@Keyllah píše: Více
Ta uz je úplně v háji. Čím víc diskuzí tim větší propad.
Ty toho máš víc skřípnutého. To už je tady všem jasné. Normální člověk, když má potíže, tak je řeší. Hledá pomoc u lékaře a jiných odborníků, když má bolest.
No tak tam jdi. Asi tě tam nikdo z nás za vlasy nedotahne. Konečně pochop že není v silách nikoho zde aby tě vyléčil, ať uz je ti cokoliv.
Jaké priznaky mají ty vredy? Je možné abych je měla když před rokem jsem neměla žádné předpoklady?
Já bych se spíš bála té mrtvice, co jsi měla minulý týden. Nebo té rakoviny, co jsi ji měla minulý měsíc. Nebo toho infarktu z loňska
kam se na to hrabou vředy, když už máš žaludek, střeva i slinivku navíc totálně v háji, teda ještě minulý týden jsi měla…
@Alinois píše: Více
dnes už tu má dvě, zítra budou tři a pozítří? ![]()
když máš zároveň i rakovinu, slinivku, žaludek i střeva v háji a k tomu mrtvici, tak se ty příznaky vředu v tomto strašně těžko identifikují
ale třeba by to někdo zvládl ![]()
@Keyllah píše: Více
Ta uz tu má tolik diskuzí s tolika diagnozami že kdokoliv teď založí dotaz na neco z toho všichni si budou myslet že jde o ní. Uz se to teď děje. Počítám že po banu založí účet další. ![]()
Ahoj, pocit na zvraceni a bolest pravého žebra, mám tam něco skripnuteho