Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A dalsi kontrolu mas kdy? Jinam jít můžeš, ale budeš platit, pripadne do nemocnice, ze mas problémy a oni te zkontroluji. Ale srdíčko bys viděla i sama - je to jasně poznat
Nemusíš být přesně 8+1, těhotenství třeba ve skutečnosti může být o něco mladší, a proto ještě srdíčko nebylo vidět. Zatím nestresuj, nemusí to ještě nic znamenat a počkej do další kontroly.
Já to měla podobně - ráno jsem trochu krvácela, jeli jsme na pohotovost a na utz nebylo vidět nic. Doktor to odhadl na ZT a doporučil revizi. Odmítla jsem a odpoledne tentýž den jsme jeli za mým gynekologem. Ten na utz potvrdil prosperující těhotenství i se srdeční akcí. A ještě se divil, jak to mohli v nemocnici přehlédnout ![]()
@Anonymní píše:
@Tichošlápek kontrola za tyden
Tak bych pockala ten týden.
@Tichošlápek Musim ale chtela bych jeste projistotu na dalsi ultrazvuk at vim
Zavolala bych jinému gynekologovi, že potřebuješ konzultaci ohledně tvého problému. Myslím, že by tě mohl vzít, jen to budeš muset zaplatit
Ty jsi zakladatelka téhle diskuze, viď?
https://www.emimino.cz/…-vid-345411/
No, pro ostatní nutno dodat, že embryo měří 16 mm a velikostně tomu 9.tt odpovídá (čili není o 14 dní týdny mladší).
Takže týden čekat klidně, dalšího gynekologa klidně, ale naděje jsou zcela mizivé.
@Anonymní píše:
@Demi kez bych to mela take tak
Přeji, ať je to dobré. Mě sestra tehdy u gynekologa taky uklidňovala, že to může dopadnout dobře, ať se zbytečně nestresuju z jednoho vyšetření.
@ugluk asi zde hledam uklidneni mozna zazrak jsem na dne ano ma diskuze nevim co mam delat
![]()
@Anonymní píše:
@ugluk asi zde hledam uklidneni mozna zazrak jsem na dne ano ma diskuze nevim co mam delat![]()
Vím že je to těžký a chceš to vědět hned teď okamžitě, ale počkej ještě ten týden. Znám maminky, kterým našli srdeční akci plodu až v 10tt. Proto tě tvůj doktor neposlal hned na revizi a chce ještě ten týden počkat. Takže není blbej.
Zkus přijít na jiné myšlenky, nestresuj se a počkej do další kontroly.
Držím palce ![]()
Vcera sem byla na ultrazvuku mela bych but 8+1 doktor nevidel srdicko ale plod po 14dnech virostl muzu jit jeste jinam na ultrazvuk? Nebo to je jasne zamlkle tehu